Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 525.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Την καλησπερα μου και καλη Πασχαλια να εχουμε!!! Περασα πριν μιση ωρα την rom σε redmi note 4x (mido) και κατευθειαν τσεκαρα στο youtube μεσω chrome οταν πατας για πληρη οθονη να δω εαν κολλαει οπως στην προηγουμενη rom η εαν ειναι κομπλε πλεον.Κανει παλι τα ιδια , σταματαει το video και ζηταει επαναφορτωση.Οποτε επιστρεψαμε στην 8.3.15 !!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
@MIUI_ART κατεβαινει ηδη!!! Μεχρι και δαχτυλικο αποτυπωμα μου ειπε θα βαλει για να μη το πειραζω!!! Χαχαχαχαχα Ευχαριστω!!!
-
καλησπερα σε ολους.φλασαρα εχτες την 8.3.22 arωma σε mido πανω απο την προηγουμενη xtrv απλη με wipe cache και dalvik cache στο κινητο της γυναικας.κοντευει να με γδαρει ζωντανο γιατι γιατι ο chrome οταν περιστρεφει το κινητο τερματιζεται απευθειας.αποτι διαβασα εχει αναφερθει πριν 2-3 σελιδες.εχει βγει καποιο fix, ή αν οχι ειναι ευκολο να μου σταλει με mail η 8.3.15 arωma να επειστρεψει η συσκευη σαυτη τη rom?
-
Παράθεση από Sakis Teleios: “Σε mido εβαλα την arωma 3 φορες.και τις 3 φορες η εγκατασταση σταματησε μεταξυ 33-38% αλλα η συσκευη ανοιξε και ελεγε οτι εχει την 8.3.15 κανονικα.αν και ειχα επιλεξει απεγκατασταση του περιηγητη της xiaomi υπηρχε κανονικα εγκατεστημενος. Στηην δευτερη και στην τριτη εγκατασταση(ενω στην πρωτη οχι) η συσκευη κλειδωσε και την ξεκλειδωσα με το password του λογαριασμου που ηταν καταχωρημενος.Στην τριτη ομως εγκατασταση μου εβγαλε την πιστη για να γραψω τον κωδικο του ασ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε mido εβαλα την arωma 3 φορες.και τις 3 φορες η εγκατασταση σταματησε μεταξυ 33-38% αλλα η συσκευη ανοιξε και ελεγε οτι εχει την 8.3.15 κανονικα.αν και ειχα επιλεξει απεγκατασταση του περιηγητη της xiaomi υπηρχε κανονικα εγκατεστημενος. Στηην δευτερη και στην τριτη εγκατασταση(ενω στην πρωτη οχι) η συσκευη κλειδωσε και την ξεκλειδωσα με το password του λογαριασμου που ηταν καταχωρημενος.Στην τριτη ομως εγκατασταση μου εβγαλε την πιστη για να γραψω τον κωδικο του ασυρματου δικτυου ωστε να λογκα…
-
-
Παιδες καλημερα.Να κανω μια ερωτηση. Καθοτι προεκυψε ενα refund απο gearbest λογω αυθαιρετης αλλαγης του τροπου αποστολης απο το gearbest (με αποτελεσμα να χρεωθω τελωνειο) μου προτεινουν refund στο wallet του gearbest με καποιους ποντους επισης δωρο.Η ερωτηση ειναι εαν δεχτω αυτο το refund, σε μελλοντικη αγιρα θα μπορω να χρησημοποιησω ταυτοχρονα στην ιδια αγορα και τους ποντους και τα χρηματα απο το wallet ωστε να μειωθει το ποσο της αγορας που θα πληρωθει μεσω paypal?
-
Παιδες σε mi mix 2 οσες φορές και αν προσπάθησα η ρομ δεν μπήκε.πηρα και back up απο το recovry και μόλις πήγα να το επαναφέρω μου ζητούσε κωδικό.δεν δεχόταν ούτε το pin ουτε τον κωδικό που έχει για το κλείδωμα η συσκευή με δαχτυλικο αποτύπωμα.οταν από το recovery πήγαινε να κάνει install την ρομ έβγαζε μετά από πολύ λίγο μήνυμα με κόκκινα γράμματα ότι δεν βρέθηκε η διαδρομή που βρίσκεται το αρχείο zip το οποίο έδειχνε ότι βρίσκεται μέσα σε sd.sd oμως το chiron δεν παίρνει και στικάκι με otg δεν…
-
Παράθεση από bnastoul: “Την rom την κατέβασα από την εφαρμογή αναβάθμισης του τηλεφώνου ως vip. Το λέω γιατί στην λίστα που δίνετε δεν υπάρχει για το δικό μου μοντέλο... Στάλθηκε από το MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την κατεβάζω και εγώ τώρα μέσω της αναβάθμισης του κινητού(δεν υπάρχει στη λίστα) και σας λέω.απο 8.2.1 θα γίνει η αναβάθμιση. @Nelias στο αρχικό post : Οι παραπάνω ROM δεν είναι επίσημη διανομή, και δεν θα υπάρξουν VIP Mails μέχρι να ολοκληρωθεί το Debugging. Δεν κατεβαίνει π…
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΚαλα τα πήγε!!Με την 8.2.1 xtrv
-
@ermis21 και εμένα έτσι έκανε την πρώτη φορά το mi mix 2 μέσω υπολογιστή με fastboot.ξαναμπηκα fastboot την ξαναεβαλα και άνοιξε. Τωρα βέβαια που ανοίγει και αυτό το γράφω για τα παιδιά που καταγράφουν τα προβλήματα της ρομ σε κάθε συσκευή βγάζει συνέχεια μηνυματα ότι δεν λειτουργούν οι εφαρμογές (ιδίως για τον καιρό και το mail).οποτε τις απεγκατεστησα όλες εκτός από την αριθμομηχανή και έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Τωρα μόλις έλεγξα και την αριθμομηχανή.μολις πάτησα στο εικονίδιο της εφαρμογής γ…
-
-