Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 525.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
καλημερα και καλη χρονια με υγεια!!! Κινητο απο gearbest απο 24/11 με dpd ακομα δεν εχει παραληφθει... Κινητο απο gearbest απο 11/11 με dhl (εγω eu express διαλεξα και το αλλαξαν αυθαιρετα) δεν εχει παραληφθει. Απο banggood 4-5 συσκευες εκαναν να ερθουν απο 7-8 ημερες εως 21 (ολα με priority).Moνο 1 συσκευη αργησε λογω των εορτων και παρελαβα στις 29/12 ενω η παραγγελια ειχε γινει 25/11. Δεν υπαρχει συγκριση αναμεσα στα δυο καταστηματα.το banggood κανει αυτο που σου λεει ακριβως (ειτε στις μεθοδ…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από geozn8: “Δύσκολο φίλε ... Ας απαντήσει και κάποιος άλλος αλλά ρε συ τόσο καιρό λέμε εκτός ποια μαγαζιά είναι και τι τουλάχιστον την μέθοδο πέραν του priority direct δεν αγοράζουμε... Μακάρι να βγάλεις άκρη πάντως... ” το θέμα είναι ότι με τον σωστό τρόπο το παρήγγειλα εγώ... Οι Κινέζοι το έστειλαν όπως γουστάρανε.... Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sakis Teleios: “Ναι με paypal. Και το τραγικό της ιστορίας είναι ότι η συσκευή δεν είναι καν για εμένα, αλλά για μια συνάδελφο που …
-
Παιδες χρειάζομαι κάποιον επειγόντως να βοηθήσει σε μια κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με το gearbest. 1)Αγοράζω ένα redmi note 5A στις 12/11/12017 2)Μου στέλνουν μήνυμα(ticket) για να το στείλουν με απλή μέθοδο ή να κάνουν refund. (We sincerely apologize for the inconvenience and problem caused to you. We are so sorry that the original address is unavailable for the shipping method, we are unable to receive the tracking number for this package. After reviewing your case, we have 2 options to c…
-
tacolla [XTRV-7.9.14/16 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 18/09 22:28)
-
Να κάνω μια ερώτηση: αυτή είναι η τελευταία arωma με miui 8 για το mi max 2 ? Μου ήρθε τώρα να κάνω μια σύγκριση αναμεσα στην τελευταία arωma miui 9 που βγάλατε εχτές παιδιά με την τελευταία miui 8
-
Την 7.11.23 είχα σε arωμα και έβγαζε αυτή την ειδοποίηση.τωρα αν την είχα κατεβάσει από το mal ή το φόρουμ δεν το θυμάμαι.παντως τώρα με την 7.11.30 arωμα από το mail κανένα προβλημα.!!
-
Μπηκε σε Mi Max 2 Ευχαριστούμε παιδιά!
-
Και σε εμένα τα ίδια παίδες!!
-
Κατι κολλάει μαλλον
-
-
-
Παιδες καλημέρα! Περιμένουμε σήμερα rom ή από την άλλη εβδομαδα? Εξαρτημένοι έχουμε γίνει!!!