Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 525.
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΩχ αυτό δεν το ήξερα, πρώτη φορά το ακούω!! Και με έβαλες σε ψάξιμο... Απο το λίγο που έψαξα είδα ότι το θέμα ήταν με μια σειρά καλωδίων τα οποία ήταν από την μάνα τους off. Tο συνδιασα με το συγκεκριμένο BlitzWolf® BW-TC1 3A USB Type-C Braided Charging Data Cable 3.33ft/1m With Magic Tape Strap Sale - Banggood Mobile Έχει κάνει καμία 10αρια φορτίσεις αλλά δεν έχω δει κάτι... Τώρα όμως που το είπες στην επόμενη θα έχω τον νου μου και αν δω να ζεματαει το type-c κατευθείαν στο καλάθι των αχρήστων…
-
Φόρτιση μπαταρίας
ΜήνυμαΑπο 3% μπαταρία εώς 100%(φόρτισε πληρως) έκανε 1 ώρα και 55 λεπτά με τον παρακάτω φορτιστή QC 3.Σε μια ωρα ειχε φορτισει απο 3% στο 73%. Θα κάνω την ίδια φόρτιση και με τον δικό του φορτιστή και θα ενημερώσω για τους χρόνους.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΝιωθω μικρός με αυτά που έχω δει...:(
-
Παιδες προσκυνώ!! Αυτό που έχετε κάνει στην 7.9.21 για natrium πραγματικά είναι το κάτι άλλο. 1)Δεν έχει παρουσιαστεί κανένα μα κανένα προβλημα 2) Όλα δουλεύουν ρολόι 3)Τρίτον και σημαντικότερο: Μπαταρία !!! Το κινητό σε ένα 24ωρο έχει ανοιχτό wifi 11 ώρες , 4g 6 ώρες και συνολικά χρησιμοποιείται στον chrome και σε κάποιες ελαφριές εφαρμογές αλλά κυρίως στον chrome πάνω από 6-7 ώρες ημερησίως.Και με όλα αυτά η μπαταρία βγάζει από 100% σε 20% μια ολόκληρη ημέρα τουλάχιστον.
-
καλησπέρα, υπάρχει κάποιος οδηγός για το τί κάνουμε για την περίπτωση που παραλαμβάνουμε με unofficial rom ?
-
παιδια καλημέρα.την παρέλαβα εχτες, ζήτησα κλειστή τη συσκευασία τελείως να μην βάλουν χέρι, και την παρέλαβα όπως ακριβώς στην φωτο...δεν έχω επέμβει καθόλου λόγω έλλειψης laptop...
-
@gkalen δυστυχώς δεν έχει twrp.θ α κοιτάξω να βρω υπολογιστή σε κάνα φίλο να το φτιάξω.
-
μπλεξαμε.... Ευχαριστώ!!
-
ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος. twrp χωρίς υπολογιστη μπορώ να βάλω? Στικακι otg έχω προμηθευτεί ήδη.
-
παιδες καλησπέρα.για να βάλω αυτή την ρομ πρέπει οπωσδήποτε να συνδεθεί σε υπολογιστή το κινητό?
-
Περαστηκε το patch , όλα μια χαρά.αυτη που φαίνεται στην φώτο δεν την κατεβάζουμε προφανώς.ηδη έχω την 7.9.4 σε natrium
-
Μολις προσπάθησα να δω video που είπε ο φίλος.Δεν και εγώ .
-
Καλημερα σε όλους.πρωτα πήγα να την περάσω από πάνω μόνο με καθαρισμό των cache, αλλα κολλησε.αφου περίμενα παραπάνω από μισή ώρα πάτησα το power και επανεκκίνησε η συσκευή, εκεί διαπίστωσα ότι είχε γίνει η update. Μετα πήγα να την περάσω με factory reset μηπως και δεν είχε περαστεί σωστά.παλι κόλλησε κάπου στο 80%(δεν έβγαζε ποσοστό προόδου της εγκατάστασης) υπολόγισα με το μάτι.παλι το power και πάλι φαίνεται εγκατεστημένη.πρεπει να κάνω κάτι διαφορετικό?
-
Και σε natrium αυτό ακριβώς το κόλλημα στο 60% , που τελικά το ξεπέρασε και έγινε η εγκατάσταση. =============== Σεπ 2nd 2017, 12:58pm =============== Και εδώ το ίδιο μήνυμα όπως στην 7.8.17 aroma OOPS! no mirrors found