Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 525.
-
Βγαζει αυτό το μήνυμα τώρα που προσπάθησα OOPS! no mirrors found
-
Παράθεση από Sakis Teleios: “Mi5s Plus , το ίδιο και εγω φιλος ” Παράθεση από MIUI_ART: “Είναι λάθος ένδειξη του προγράμματος (False Reading) ” Εάν εννοούμε πρόγραμμα του κινητού τοτε ok, αλλά για λάθος του cpuz δεν πιστεύω γιατί το βγάζει και το AIDA
-
Mi5s Plus , το ίδιο και εγω φιλος
-
Παράθεση από EGW4321: “και για το natrium και αυτό με την καινούργια aroma ζεσταίνεται λιγάκι κατα το σερφαρισμα. ” Μια από τα ίδια!!
-
Εγκατάσταση σε natrium Την πρώτη φορά σταματησε στο 60% η εγκατάσταση, περίμενα περίμενα , τελικά πάτησα power παρατεταμένα και μπήκε κανονικά.Η εγκατάσταση έγινε από 7.8.17 σε 7.8.24 και αφού μπήκε ήταν περασμένη η 7.8.24 Την δεύτερη φορά σταματησε στο 90% η εγκατάσταση ,περίμενα περίμενα και τελικά πάτησα παρατεταμένα το power και μπήκε.ενω υπήρχε πλέον η 7.8.24 πήγα να την ξαναβάλω από πάνω μήπως δεν είχε πάει κατι σωστά.μπηκε μετα το power στην 7.8.24 Και τις δύο φορές η μπάρα που πηγαινοέρχ…
-
ευχαριστώ παιδιά , done.
-
για να γίνω πιο συγκεκριμένος σε αυτό που ρωτάω : προσπαθώ να βάλω την aroma σε Mi5s plus αλλά όχι με την μορφή αναβαθμισης αλλά όπως στους υπολογιστές όταν παίρνουμε έναν καινούριο σκληρό και βάζουμε drivers + λειτουργικό.αυτό μπορεί να γίννει??
-
ψάχνω τον τρόπο για να κάνω καθαρή εγκατάσταση , την aroma σε mi5s plus , υπάρχει κάποιος οδηγός?
-
εαν στο TWRP επιλεξουμε Dalvik/ART cache, Data, + εσωτερικο χωρο ή + system έχουμε κάνει μεγάλη ζημιά ??
-
Mi5s Plus και XTRV-7.8.17
ΜήνυμαΕβαλα την aroma με προσαρμοσμένη και mi home launcher + κάτι ακόμα προσθαφαιρέσεις και όλα κυλάνε ρολόι.βεβαια περίμενα σε σχέση με το rn4 που πειραματίστηκα αρχικά να υπάρχει μια καλύτερη διαχείριση της ram αφού είναι και άλλος ο τύπος της στο Mi5s Plus αλλά βλέπω ακριβώς το ίδιο αποτελεσμα και στα δύο. Η aroma πάντως από εχτές που κούμπωσε είναι απροβληματιστη.
-
Παράθεση από lallasgr: “Αφού τελείωσα τη διαδικασία που είδες στο βίντεο πήγα στο i.mi.com και δεν υπήρχε το κινητό εκεί! Από κει και πέρα για τον bootloader το θεωρώ σχετικό! Αν το κινητό το πάρει ένα άτομο που δεν ξέρει καλύτερα να έχει ξεκλείδωτο για να μπορέσει να το επαναφέρει αν brickάρει για κάποιο λόγο! Ο έμπειρος χρήστης το κλειδώνει και το ξεκλειδώνει μόνος του αν χρειαστεί! ” Μόλις τελείωσα τη διαδικασία ακριβώς του video , μπήκα i.mi.com και η συσκευή ήταν εκεί ακάθεκτη... την αφαίρε…
-
Mi5s Plus και XTRV-7.8.17
ΜήνυμαΠαιδιά ότι λέει ο τίτλος... την έχω βάλει εδώ και 5 ώρες, μέχρι τώρα το κινητό έχει κολλήσει καμιά δεκαριά φορές, ξεκόλλησε μόνο του μετά από 5 δεύτερα , και έβγαζε ένα μήνυμα ότι σταμάτησε να λειτουργεί ο launcher. κατεβάζω τώρα την aroma να δοκιμάσω και εκεί.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαμπηκε η 7.8.17.... ευχαριστω !!
-
Μήνυμαεχω λογαριασμό, το θέμα είναι εάν έχει ξεκλειδώσε official ή όχι
-
Μήνυμαπαίδες παρέλαβα το πρωί Mi5s Plus , πήγα να ξεκλειδώσω και μου λέει ότι είναι ξεκλείδωτο.τώρα πως το ξεκλείδωσαν , άγνωστο. πρέπει να κάνω κάτι?