Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 525.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΟντως δεν ανέβασα....για το 9s με νοιαζει.το whyred έχω το twrp και το μονταρω κάθε εβδομάδα.
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΠαιδες τα φώτα σας!!!φοράει την rom της φωτό και είναι κλειδωμένο.τι πρέπει να κάνω?ξεκλείδωμα πρώτα?και μετα twrp και την stable xtrv ? Έμεινα 2 χρόνια με το whyred(δεν μου κάνει καρδιά να το παροπλισω, το παίρνω μαζί μου βόλτα αχαχαχαα) και τα έχω ξεχάσει.
-
Εαν ισχύσει και για το redmi note 9s αυτό βλέπω να το πουλάω πολύ πριν την ώρα του .....δεν νοείται συσκευή πλέον χωρίς xtrv
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαι εμένα το έκανε σε ένα redmi note 5 , απλά πάτησα το power, έκανε επανεκκίνηση και μπήκε ..
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΕψαξα αλλά δεν βρήκα καμία, οπότε αναμονη
-
XTRV rom για το 9s
ΜήνυμαΚαλησπερα. Υπάρχει xtrv rom για αυτή την συσκευή?
-
παιδες μολις παρελαβα redmi note 9s 6/128. ποια ειναι η τελευταια XTRV να του βάλω? κλειδωμενο , global, από banggood edit: TWRP δεν βρίσκω.
-
Σε RN 5 (whyred) Όλα καλά!! Ευχαριστούμε!!
-
Σε whyred μια χαρά ! Παράθεση από JohnVasileiou: “O σαρωτής δεν δουλεύει... Σε mi6x ” και στο whyred παίδες !
-
Προφανώς και υπάρχει δυσκολία στην αντίληψη της πραγματικότητας. @UserXP πότε θα τάχεις έτοιμα ? άντε φίλε γιατί αργείς !!! Ας το διακωμωδήσουμε και λίγο γιατί στα σοβαρά, δεν βγαίνει άκρη.
-
Παράθεση από Kostas_kanal: “θα έχουμε patches για 9.6.13; ” Παράθεση από Kostas_kanal: “κάνα νέο για τη νέα 9.6.20; ” Παράθεση από Kostas_kanal: “Παρομοίως..για την 9.6.27; Α ρε γμτ καλομαθαμε και τώρα δε μου βγαίνει να πάω σε custom rom..Έχει άλλο συναίσθημα η Miui.. ” Παράθεση από maikmaik: “@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches και για την 9.7.4 Όπως και να έχει σε ευχαριστούμε!!! Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk ” Παράθεση από maikmaik: “@UserXP αν βρεις χρόνο φτιάξε τα patches και για…
-
ρε παίδες ειλικρινά τώρα, και εγώ κατεβάζω τα αρχεία μόλις και όταν τα ανεβάσει ο @UserXP , αλλά εντάξει , είναι αυτονόητο , όταν και άμα βρει χρόνο ο άνθρωπος θα τα φτιάξει και θα τα ανεβάσει... οι πολλές υπενθυμίσεις, που δεν χρειάζονται, το πολύ πολύ να το την βαρέσουν και να μην τα ξαναφτιάξει. όταν θα μπορέσει θα τα φτιάξει !!!!
-
Σε whyred τρώει τη μπαταρία γρήγορα ή μου φαίνεται?
-
Καλησπερα, μπορεί να μου αποσταλεί ξανά το mail? Ευχαριστώ !!!
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαο οδηγός ακολουθήθηκε μέχρι τέλους, αφού βέβαια βάλαμε κάμποσους διαφορετικούς drivers (ας μην είχα ryzen και win10) και το πρόβλημα στην τελευταία εντολή που δεν την έπαιρνε με την καμία αμφιβάλλω εάν θα πιστέψετε πως παρακάμφθηκε !!! Δείτε φωτό !!!
-
Μήνυμαμε άλλο καλώδιο γίνονται ακόμα χειρότερα τα πράγματα..... !!!!!
-
Μήνυμαμόνο καλώδιο να πω την αλήθεια δεν άλλαξα.ένα μαμα της xiaomi εχω