Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 525.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕγώ το παρατάω..... ιδιο αποτέλεσμα ακριβώς.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚατέβασα το lemobile-composite-adb-interface-14-342688 και το αποσυμπιεσα έκανα εγκατάσταση των drivers από το αποσυμπιεσμένο αρχείο και το αποτέλεσμα ήταν να διαβαζει Generic adb interface και το αποτέλεσμα είναι ίφιο ακριβώς στην τελευταια εντολή forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63705/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63703/
-
ΜήνυμαΣε καμιά ώρα θα γκουγκλαρω να τους βρω και θα ξαναδοκιμάσω, έτσι γιατί μου την έχει σπάσει τώρα!!χαχααχχα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Ναι σε ρώτησα αν υπάρχει τώρα διαθέσιμος ώστε να κάνεις τη διαδικασία σε αυτόν. ” μπορώ να βρω αλλά δεν το ψάχνω άλλο.εξάλλου όπως είπα το RN5 έχει ήδη την τελευταία xtrv και twrp, απλά είπα να κάνω μία εγκατάσταση έτσι από το pc.. Παράθεση από geoanto555: “Τελευταιαπου συνάντησα το πρόβλημα χρησιμοποίησα lemobile ” εννοείς με Le Εco συσκευή ?? αυτή δεν έκλεισε η εταιρεία ?
-
Μήνυμα@George Kaggelaris τον οδηγό τον έχω χρησιμοποιήσει με intel και win7, σε άλλον υπολογιστή κάποια στιγμή στο παρελθόν. Απλά τώρα έχω ryzen και win10 @geoanto555 χρησιμοποίησα αυτόν τον οδηγό xiaomi-miui.gr/community/index…%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%82/ και γύιρισαν οι drivers σε kedacom drivers, οι φωτό που ανέβασα σε προηγούμενο post δείχνουν kedacom drivers.
-
ΜήνυμαTην καλημέρα μου. @George Kaggelaris ναι ryzen. @NasDriver όχι, δεν περνάει με τίποτα το recovery.
-
Μήνυματο μήνυμα λάθους, θυμήθηκε και έβγαλε
-
Μήνυμακάνοντας κατάργηση και διαγραφή με το που ξανασυνδέσω το usb μου βγάζει την συσκευή με ονομασία Anroid και τραβάει μόνο του τους drivers από το net. έκλεισα το net και όταν ξαναβγήκε η συσκευή σαν anroid έβαλα του drivers που υπάρχουν στου φακέλους που έβαλα στην φωτό παραπάνω.το μήνυμα ήταν ότι τα windows δεν βρήκαν drivers
-
Μήνυμαέχω πέσει σε τείχο !!!
-
ΜήνυμαΣφάλμα δεν βγάζει, απλά κολλάει εκεί η εντολή και βγάζει το μήνυμα στην οθόνη του κινητού. Άλλαξα και θύρα usb2 , αλλά τίποτα διάβασα και σε ένα φόρουμ oneplus να μην κάνουμε μετανομασία το twrp που κατεβάζουμε, το έκανα και αυτό τίποτα... μόνο καλώδιο δεν έχω αλλάξει
-
Μήνυμαακολούθησα τον οδηγό κατά γράμμα, όλα πήγαν ρολόι !!! τσέκαρα συνέχεια εάν υπάρχει επικοινωνία pc κινητού είτε σε fastboot είτε twrp, όλα ήταν κομπλέ !! έδωσα την πρώτη εντολή adb devices , όλα καλά δίνω δεύτερη εντολή adb reboot bootloader κομπλεδούρα !!! πάω τρίτη εντολή fastboot devices perfect σου λέω !!! ρε λέω δεν την ξαναδίνω άλλη μία φορά ?? ε την δεύτερη φορά βγάζει ? ? ? ? ? ? ? ? ? fastboot , και στην οθόνη του κινητού ένα μήνυμα στα αγγλικά με ψείρες γράμματα να πατήσω οποιοδήποτε κο…
-
Μήνυμασε καμια ώρα το δοκιμάζω !!
-
@NasDriver μία που έκανα την ερώτηση και μία που το βρήκα με το 2 !! Ευχαριστώ για την απάντηση !!!
-
ο υπολογιστής πλέον όποτε ξεκινάει, ξεκινάει σε κατάσταση δοκιμής.πως το επαναφέρουμε αυτό ?
-
Μήνυμαέχει ακολουθήσει κανένας τον οδηγό με windows 10 64άρια ?
-
@UserXP ευχαριστούμε πάρα πολύ.να έχεις μια όμορφη Κυριακή.
-
Αυτη δηλαδή είναι η τελευταία εβδομαδιαία ή προλάβουμε καμία ακόμα?
-
Γύρισε στα ελληνικά παίδες κανονικά.ευχαριστω!!
-
Την καλησπέρα μου. Παρέλαβα πριν λίγο το band 3, για την γυναίκα.της άρεσε πολύ και της το ξαναπήρα, γιατί το πρώτο βγήκε off. Δεν το έχω ανοίξει ακόμα, για να μην κάνω καμιά πατάτα και παιδευομαι τζάμπα μετά να το μονταρω. Τι πρέπει να κάνω για να έχει ελληνικά παίδες?
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΑμα σου πω ότι κατεβαζα για redmi 4x.... Η τελευταία για mido είναι η 9.3.28 αποτι βλέπω.ποιο twrp να βάλω?τώρα έχει περασμένο το 3.2.0.0