Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 525.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΚαλησπερα , Χρόνια πολλά σε όλους! Σε mido θέλω να πάω από 9.2.28 στην τελευταία χτεσινή xtrv. Ποιο twrp πρέπει να έχει η συσκευή?
-
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΗταν η πρώτη που δοκίμασα αλλά τίποτα...
-
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Ιδεα;; Αλλαγή twrp για android 9. ” ποια είναι η σωστή version? Έκανα format data και προσπελαστηκε το πρόβλημα με την rom, αλλά πατώντας το power παρατεταμένα δεν βγαίνει στο μενού το recovery.δοκιμασα κάνα δυο άλλες version αλλά τίποτα....
-
Sakis21r - - Recoveries
ΜήνυμαΤην καλημέρα μου.φοραω στο whyred την 9.3.28 Mε το που την έβαλα χάθηκε το twrp (μπαίνω μόνο με τα κουμπιά δεξιά) αλλά και οταν μπαινω ζητάει έναν κωδικό.το θα είναι ότι εγώ κωδικό δεν έχω βάλει , αλλά έχω δοκιμάσει και όλους τους υποψηφίους κωδικούς αλλά δεν.... Ως εκ τούτου δεν διαβάζει τον εσωτερικό χώρο, δεν με αφήνει να βάλω άλλη rom ούτε να κάνω wipe.καμια ιδέα?„“
-
Τα patches για την 9.3.28 έχουν βγει?την καλησπέρα μου.
-
Απο το twrp έγινε η αναβάθμιση από την αμέσως προηγούμενη και με πέταξε στην fastboot οθόνη , ενώ δεν είχε βγει κάποιο μήνυμα σφάλματος.την τρίτη φορά εγκαταστάθηκε επιτυχώς.εχει βγει ένα καινούριο πρόγραμμα (κινεζικό)στην επιφάνεια , άγνωστο τι είναι αυτό(το οποίο το απεγκατεστησα). Είναι εύκολο να μου αποσταλεί το mail για την αμέσως προηγούμενη rom?
-
Την καλησπέρα μου.δεν έχουμε κάτι νεώτερο σωστά?
-
Στο whyred βλέπω πάρα πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.μα πάρα πολύ καλή.
-
Ολα καλά με την arωma στο whyred
-
Το λοιπόν......η εφαρμογή δούλευε ρολόι έως την ώρα που κατέβασα ένα θέμα.....ξανά ξεκίνησε το γνωστό σκάλωμα να πατάς να ανοίξει , να μην ανοίγει ποτέ με την πρώτη αλλά με την δεύτερη φορά.τα patches δεν έχουν περαστεί καθόλου, και το κινητό είναι με την 9.1.3 με καθαρότερη εγκατάσταση.....που σημαίνει ότι 100% δεν φταίνε τα patches.
-
Να δυστυχώς αποτι φαίνεται σχετίζεται με τα patches. Είχα την 8.12.27 με τα patches και η εφαρμογή την πρώτη φορά κρασαρε.μετα άνοιγε κανονικά. Έβαλα την 9.1.3 νωρίτερα με καθαρή εγκατάσταση και η εφαρμογή του καιρού δεν έχει κανένα θέμα , πάει μπαλα.Σε λιγο θα βάλω και τα patches , oποτε θα ξέρουμε 100%
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ευχαριστιυμε για άλλη μια φορά!!!
-
Περαστηκε στο RN5 και όλα καλά μέχρι τωρα
-
Δεν υποστηρίζεται αυτή η λειτουργία από το RN5 MHL και Redmi Note 5
-
@kostas_thess πολύ σωστός!!!
-
Ευχαριστουμε για ακόμη μια φορά !!!το έχω δείξει σε κατόχους mi8 και ζηλεύουν!!!
-
Παιδες θέλω να περάσω μια G cam στο whyred και η συσκευη φοράει την τελευταία arωma(8.11.29).η συσκευή δεν είναι root(ακόμα).μέσα από το twrp στον φάκελο sbin εάν κάνω install το magisk είμαι κομπλε-ετοιμος ή πρέπει να κάνω και κάτι άλλο?