Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 77.
-
Μόλις βγήκε για Redmi Pro στο xiaomi.eu η 8.5.3.0 stable: xiaomi.eu_multi_HMPro_V8.5.3.0.MHQCNED_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other Αναμένουμε πλέον την Ελληνική XTRV, παίδες κάντε τα ''μαγικά'' σας όπως πάντα.... Ευχαριστούμε!!!!!!
-
Σήμερα βγήκε στο επίσημο site της Xiaomi η 8.5.3.0 για Redmi Pro, όπως ανάφερε και ο φίλος παραπάνω. Λογικά σε 1-2 ημέρες θα βγει η αντίστοιχη ρομ στο Xiaomi.eu. Επομένως σειρά έχει η Ελληνική XTRV stable 8.5.3.0. Ας ελπίσουμε ότι έχουν διορθωθεί κάποια αν όχι όλα από τα bugs της 8.5.2.0. Αναμένουμε......!!
-
Καλημέρα, στο επίσημο site της Xiaomi βγήκε η 8.5.3.0 για Redmi Pro, λογικά σήμερα-αύριο θα βγει η αντίστοιχη ρομ στο Xiaomi.eu. Παίδες, αναμένουμε να αναλάβετε δράση για την ελληνική XTRV. Ευχαριστώ!!
-
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα παιδιά Έχει νόημα να περάσω την 8.5.2.0 την στιγμή που έχω την άρωμα και σε αναμονή τής miui 9?? Ίσως για την διαχείριση της μπαταρίας, έχουμε κάποιο σχόλιο για την διάρκεια της? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλημέρα, εγώ φίλε μου θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο μιας και που ρωτάς για την μπαταρία. Όταν είχα την Dev 7.6.10 η μπαταρία μου πήγαινε περίπου μία ημέρα με την χρήση που το κάνω, με την τελευταία stable σχεδόν δύο ημέρες με την ί…
-
Καλησπέρα, σε Redmi pro με την καινούργια stable 8.5.2.0 δεν μπορώ πλέον να πιάσω 4G σε δίκτυο Cosmote, το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος ή είναι δικό μου το πρόβλημα; Κάποια λύση; Ευχαριστώ!
-
Αν έχεις την προηγούμενη stable δεν χρειάζεται να στήσεις το κινητό από την αρχή, απλά φλασάρεις στο καπάκι μετά από wipe dalvik και cache. Βέβαια, αν έχεις Dev τότε πρέπει να κάνεις factory reset και στήσιμο από την αρχή.
-
Παράθεση από gkalen: “@stnatza Η Ρομ για το redmi pro είναι η 8.1.2.0 και παραμένει εκεί , δεν υπάρχει πιο νέα Ρομ από αυτήν .. οπότε update στο redmi pro θα γίνει όταν κυκλοφόρησει νέα ρομ .. ” παίδες sorry, αλλά έχω ποστάρει παραπάνω Λίνκ με την 8.5.2.0 για Redmi pro από xiaomi.eu. Αν δεν κάνω λάθος η βάση πλέον της XTRV είναι οι ρομς από αυτό το site, άρα μπορούμε νομίζω να έχουμε την XTRV. Οκ από εσάς εξαρτάται χωρίς παρεξήγηση, αυτή τη στιγμή έχω περάσει τη συγκεκριμένη ρομ από mi-globe με …
-
Τι ώρα περίπου θα έχουμε τις νέες ρομ; (Εφόσον είναι έτοιμες, βέβαια) Ευχαριστώ!!
-
έχει 2-3 ημέρες που έχει βγει στο xiaomi.eu η 8.5.2.0 stable για Redmi pro, πότε θα έχουμε την ελληνική XTRV; Ευχαριστώ! xiaomi.eu_multi_HMPro_V8.5.2.0.MHQCNED_v8-6.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device/Other
-
Με αυτά που γράφεις παραπάνω ενισχύεις την θέση μου στο ότι η συσκευή είναι όντως Παραγκονισμενη από την εταιρία και την έχει τελευταία στην σειρά, αυτό δεν αλλάζει είτε μας αρέσει είτε όχι. Επίσης για να έχω άποψη σημαίνει ότι έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις ρομ του κινητού του φόρουμ και όχι μόνο. Παρεμπιπτόντως είμαι από τους πρώτους που αγόρασαν το κινητο. Δε λέω ότι το κινητό δεν είναι καλό, αντιθέτως είναι άριστο vfm, η εταιρία όμως δεν το υποστηρίζει σωστά και όπως πρέπει.
-
Εγώ προτιμώ καλύτερη υποστήριξη και όχι μια stable το χρόνο, εξάλλου και οι τωρινές ρομ του κινητού έχουν σημαντικά προβλήματα. Το ότι δεν πωλείται το κινητό στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι είναι πειραματικό. Δλδ εκεί που πωλείται κανονικά, η Xiaomi έβγαλε ανακοίνωση ότι είναι πειραματικό και ότι δεν θα βγάζει συχνά stable roms; Τεσπά δεν το συνεχίζω, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψη του σύμφωνα με αυτό που θεωρεί ότι είναι το σωστό, δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να το ασπάζονται και οι υπόλοιποι.…
-
@GR_Macedon Με συγχωρείς αλλά δεν ανέφερα κάπου ότι θέλω να ασχολούμαι με κάτι κάθε εβδομάδα. Ανέφερα ότι έχουμε να πάρουμε εδω και παρά πολύ καιρό (πάνω από 8 μήνες) stable rom, ενώ τα άλλα μοντέλα έχουν πάρει 2-3 τέτοιες rom στο καπάκι. Επίσης, η Xiaomi δεν το πουλά ως πειραματικό μοντέλο ως κανονικό το πουλάει. Τώρα τι θεωρεί ο καθένας είναι δικαίωμα του, εμένα με ενδιαφέρει τι επικαλείται η επίσημη εταιρία.(Hidden Content)
-
βγήκε η 7.5.19 και για το Redmi pro, την ελληνική XTRV πότε θα την έχουμε; Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα, έχει έρθει update σε Redmi pro με κινεζική rom σε 8.2.1.0 Stable. Την αντίστοιχη Ελληνική XTRV πότε θα την έχουμε έτοιμη; Ευχαριστώ!!
-
σε Redmi pro η κατανάλωση της μπαταρίας είναι ατελείωτη, πίσω στην 7.3.23. Δεν μπορώ να ξαναστεινω το κινητό από την αρχή, για αυτό δεν κάνω factory reset για δοκιμή. Επομένως επαναφέρω backup της 7.3.23.
-
να επιβεβαιώσω τον φίλο παραπάνω ούτε στο Redmi pro γράφει με 160 χαρακτηρες στα μηνύματα στην ελληνική γλώσσα, στα αγγλικά γράφει κανονικά με 160. Επίσης παρατήρησα κάποια κολλήματα και force close κατά το σερφαρισμα στο internet. Έχω την 7.2.24 αλλά θα πάω πίσω στην 7.2.16 η οποία δεν έχει προβλήματα.