Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.
-
παίδες στα screenshot της πρώτης σελίδας βλέπω στον dialer να έχει ελληνικά γράμματα στα κουμπιά των αριθμών. Στο δικο μου Redmi pro δεν τα έχει έτσι εμφανίζει μόνο τα αγγλικά, πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση; Έχω ψάξει στις ρυθμίσεις δεν βρήκα τον τρόπο, μου διαφεύγει κάτι; Ευχαριστώ!
-
παίδες δεν μου εμφανίζει η συλλογή τις φωτογραφίες είτε από την κάρτα είτε από την εσωτ. μνήμη, είμαι με ελληνική 8.1.2 global. Κάποια λύση; Ευχαριστώ!!! ΥΓ 1) άλλος με την ίδια έκδοση άλλα σε EU ή Globe αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα; 2) αν θελήσω να περάσω EU ή Globe στην ίδια έκδοση χρειάζεται factory reset ή μόνο wipe cache/dalvik;
-
Παράθεση από stamatisv: “δοκίμασε πάλι στο TWRP 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Advanced -> ADB Sideload -> Σέρνουμε τα βελάκια δεξιά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία 7) Απο το PC, adb sideload update.zip όπου update.zip είναι το όνομα της rom Αν έχεις βάλει την ελληνική rom στο C:\adb με όνομα update.zip βεβαιώσου οτι όταν ανοίγεις τη γραμμή εντολών γράφεις πρώτα cd C:\adb φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ, τελικά το πέρασ…
-
Καλημέρα, είχα κάνει αίτηση στην xiaomi για ξεκλείδωμα bootloader πριν παραλάβω το κινητό από Κίνα με σκοπό να κερδίσω χρόνο αργότερα. Εχθές μου ήρθε μήνυμα για έγκριση της αίτησης (πολύ γρήγορα μέσα σε 3-4 ημέρες) αλλά το κινητό δεν το έχω ακόμα και από ότι φαίνεται θα αργήσει. Το ερώτημα μου είναι αν υπάρχει χρόνος λήξης της έγκρισης και επομένως δεν θα μπορώ να ξεκλειδώσω αργότερα ή αν ισχύει εφεξής. Ευχαριστώ!!!
-
καλημέρα, εγώ το παρήγγειλα από Banggood την Παρασκευή 16/12/2016, δεν μου ήρθε κανένα σχετικό μήνυμα για καθυστέρηση, και το έστειλαν το Σάββατο 17/12/2016. Επομένως το έχουν in stock πραγματικά και το στέλνουν όπως γράφουν σε μία ημέρα. Να σημειώσω ότι το έστειλαν μέσω Swiss post (Ταχυδρομείο Ελβετίας) ενδεχομένως για αποφυγή τελωνείου, δεν ξέρω...!!. Κάτι άλλο γιατί μόλις έρθει το δικό μου θα χρειαστώ την βοήθεια σας, βλέπω στο φόρουμ ότι αρκετοί είναι αρκετά ευχαριστημένοι από την GTV 6.9.22…
-
παίδες σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό αλλά επειδή τα χρώματα στο ιντερνετ δεν φαίνονται όπως είναι στην πραγματικότητα θέλω να μου πείτε πιο χρώμα προτείνετε εσείς από τα δύο: Ασημί ή χρυσό; το χρυσό όπως διαβάζω είναι ελαφριά χρυσό, είναι μπρος πίσω χρυσό ή μόνο μπροστά και πίσω ασημί; Επίσης, γνωρίζετε αν πάρει global έκδοση επίσημα με Ελληνική γλώσσα όπως άλλα xiaomi; και κάτι άλλο δυστυχώς το κουπόνι που το έριχνε στα 170 USD στο Banggood έληξε, υπάρχει αλλού κάποια καλή προσφορά; Ευχαριστώ!…