Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 248.

• Την πάτησαν κ εγώ πριν ένα μήνα με κινητό από aliexpress!!To είχαν μαρκάρει σαν mobile phone κ αξία 40$!!Δεν το φαγανε στο τελωνείο οπότε το ανοιξαν,ειδαν την συσκευή,εψαξαν στο διαδίκτυο μία ενδεικτική τιμη κ με φορολογησαν βάση αυτής που βρήκαν(εγώ το πήρα 63€,αυτοι το φορολογησαν 84€),άρα στο 84€ πληρωσα +24% φπα κ 12€ τέλη εκτελωνισμου των ελτα!!Το αποτέλεσμα είναι ότι το κινητό μου βγήκε 100 παρά κάτι!!Μου είπε γνωστή που δουλεύει στα Ελτα οτι έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα κ οποίο δέμα αναγ…

• Aν ψαξεις κ το θες το κινητό υπάρχουν motherboard στο διαδίκτυο με περίπου 50€ στα 2Gb Ram+16Gb Rom

• Εγω πάντως με ελάχιστη κ πολύ προσεχτική χρήση σαν 2ο κινητό, έχω αλλάξει 3 οθόνες χωρίς να έχει πέσει ποτέ,κ τις 3 πρόβλημα το digitizer!!Ή γυναίκα μου που του έχει βγάλει τα ματια,με πεσιματα κ υπερβολική χρήση δεν έχει πάθει τίποτα!!

• Περασα κ εγώ την XTRV 6.11.17 πάνω από την τελευταία GTV σε RN2 μέσω twrp χωρίς factory reset,ολα οκ απλά μου κόλλησε κάνα 2 φορές το κινητό κ αναγκαστηκα να πατήσω παρατεταμένα το on/off button ώστε να το κλεισω!

• Δεν μιλάω γενικά αλλά πως έχει κάτσει στο RN2!!

• Δοκιμασε κάποιος την XTRV??Πάει καλά??Θέλει factory reset ή την περνάμε πάνω από την GTV μέσω twrp??

• Εχει κάποιους οδηγούς στο yt,ψαψε κ πιστεύω θα σε βοηθήσουν αρκετά!!! Φυσικά θες κ τα ανάλογα εργαλεία για να ανοιξεις το κινητό!!

• Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από LoukG: “Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το gravity screen για ανοίγεις / κλείνεις την οθόνη με τον αισθητήρα εγγύτητας. ” Τα ξέρω αυτά. Αν όμως χαλάσει πώς θα ανοίγω την συσκευή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εχω εγώ μία spare flex ribbon cable on/off power button/volume keys!!Όταν είχα αλλάξει οθονη,digitizer μαζί με το frame είχα πάρει κ μία τέτοια να την έχω καβατζα!!Αν πιάνουν τα χέρια σου είναι πολύ εύκολο να αλλαχθεί!!…

• Tι έπαθε το power button?? Έχει κάπου στο ,menu μία λειτουργία που σε περίπτωση ελαττωματικου power button ή οθόνη ανοίγει από τα volume buttons!!

• Ρε παλικάρια battery calibration πως κάνω??Έχει αρχίσει ή μπαταρία κ τα παίζει!!Όλο το βράδυ φορτιζω,μόλις το βγάλω σε 2-3 λεπτά πάει 99%!!Έχω περασμένη 6.8.25 με factory reset κ τα σχετικά!!!Είναι το τελευταίο που θέλω να κάνω πριν παραγγηλω την nohon.

• Ξερω ότι είμαι εκτός θέματος αλλά επειδή κ ή δική μου μπαταρία δεν είναι στα καλύτερά της σκέφτομαι να παραγγηλω κ εγώ την nohon αλλά στον aliexpress ή χρεωστική μου(Πειραιως) δεν γίνεται δεκτή!!Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος??

• Ξαναπερασα την miui 8(6.8.25) παίρνοντας back up κ έκανα factory reset οπότε η διαδικασία έγινε σωστά όπως μου είχατε προτείνει!!Συγχαρητήρια για άλλη μία φορά στους αρμόδιους για την άριστη δουλειά!!!

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από billucky: “Μετα από αρκετό καιρό αναβαθμίστηκα κ εγω από miui 7 (6.5.26)σε miui 8(6.8.18)!!To περίεργο είναι ότι δεν έκανα factory reset κ δουλεύει μία χαρά!! ” Απο τη στιγμή που ο κατασκευαστής της Ελληνικής GTV ρομ ( @MIUI_ART κ.λ.π.) συστήνει στον οδηγό του ότι πρέπει να κάνουμε factory reset όταν αναβαθμίζουμε απο V7 σε V8, εγώ δεν θα τον αγνοούσα...Το ότι δεν έχεις αυτή τη στιγμή προβλήματα δεν σημαίνει ότι θα είναι έτσι συνέχεια... Αν όμως παρουσιαστούν σ…

• Μετα από αρκετό καιρό αναβαθμίστηκα κ εγω από miui 7 (6.5.26)σε miui 8(6.8.18)!!To περίεργο είναι ότι δεν έκανα factory reset κ δουλεύει μία χαρά!!

• νερο στο redmi note 2 prime

billucky - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Aν την ακουσε η πλακετα φορτισης κοιτα εδω... Keypad Board Charging Port Flex Cable Replacement for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay Tο θεμα ομως ειναι οτι πρεπει να βρεις την αιτια!!Οταν βαζεις τον φορτιστη σου βγαζει την μπαρα φορτισης αλλα μενει κολλημενο στο 0%?

• Αλλαγή Οθόνης

billucky - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Oυτε εγω μπορεσα να βγαλω αναιμακτα το ακουστικο απο το παλιο frame παρολου που χρησιμοποιησα χειρουργικη τεχνικη!!Εγινε ηδη παραγγελια καινουριου!!Τουλαχιστον βγηκε αλωβητο το μοτερ της δονησης με την καλωδιοταινια του!!! Αναμενω τα υπολοιπα ανταλλακτικα για να το μονταρω!!!

• Παράθεση από tpapo: “Φιλε @billucky επειδη το τελευταιο διαστημα εχω αλλαξει 3-4digitizer σε διαφορα RN2 φίλων,δοκιμασε και συ να το αλλαξεις αφου μηχανικος εισαι το touch ...εκει ειναι το προβλημα,γραφω σχετικα για τιμες κτλ σε αλλο νημα νομιζω αντικατασταση οθονης.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Tελικα ειναι το digitizer!!Το ανοιξα παλι πριν καμια ωρα,ξεκουμπωσα απο την motherboard την καλωδιοταινια του digitizer κ τελος,τερμα τα ghost touch!!Kουμπωνα ξεκινουσε,εβγ…

• Σε συνεχεια του προβληματος που μου ετυχε στο note 2 σκεφτομαι να το ανοιξω παλι κ να αποσυνδεσω απο την mainboard to digitizer της οθονης μηπως κ δεν εχω πλεον ghost touch!!Aν ειναι απο εκει θα παραγγηλω ενα απο ebay κ τελος!!Mου ανοιγει μονο του το task killer,μου βγαζει μονο του την επιλογη λειτουργιας με το ενα χερι,κανει back του σαν να παταω το <(πισω).Ολες οι λειτουργιες που κανει μονο του γινονται οταν πατησεις τα 3 κατω επαγωγικα πληκτρα!!οπως ειπα χθες ελεγα μηπωε φταιει η πλακετα τουε…

• θα δω τι θα κανω!!! Παλι ομως το redmi note 2 θα παραγγηλω αλλα το pro!!