Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 248.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Το εχω παρει απο to2c.com,δεν νομιζω να το καλυπτει τωρα η εγγυηση γιατι το ανοιξα αλλα κ να μην το εκανα ποιος μπαινει σε αυτη την διαδικασια τωρα!!Oι αγορες απο το διαδυκτιο εχουν κ το ρισκο τους!! Δεν μου εχει πεσει ποτε,απο την πρωτη μερα ειχε tempered glass κ μεσα σε θηκη neoprene!!To ανοιξα για το δω τι παιζει εχοντας γνωση των πραγματων(ειμαι ηλεκτρονικος μηχανικος κ εχω επισκευασει αρκετα τηλεφωνα φιλων κ γνωστων ως χομπι)
-
Tελικα το redmi note 2 μετα απο 9 μηνες πολυ ηπιας χρησης(μονο χρηση ιντερνετ περιστασιακη κ καθολου κλησεις) μας αφησε χρονους!!Τουλαχιστον εγω απο την μερια μου δεν μπορω να κανω κατι αλλο!!! Πριν καμια βδομαδα το ανοιγω το πρωι κ αρχισε πολυ γρηγορα ghost tough η οθονη χωρις να με αφηνει να κανω τιποτα,ουτε να μπω recovery,ουτε τιποτα!!Μπαινω με τα χιλια ζορια,κανω επανεγκατασταση την ρομ,wipe dalvik k cache,δουλευει κανα μισαωρο κ παλι τα ιδια!!!βγαζω το tempered glass μπας κ φταει αυτο,δουλ…
-
Tραινο είμαστε!!!!Συγχαρητήρια σε όλους!!!Χρόνια πολλά κ καλά!!!Καλή πρωτοχρονιά σε όλους!!!!
-
Βιαστηκα χθες τελικά να βγάλω συμπεράσματα για την κατανάλωση την μπαταρίας με την 5.12.24!!Γίνεται πολύ καλύτερη διαχείρηση κ είναι λιγότερο ενεργοβορα στις οποίες διεργασίες εκτελούνται!!! Δεύτερα με τρίτη θα παραλαβω το 2ο note 2 οπότε θα μπει ή συγκεκριμένη rom αμέσως!!!
-
Μετα την απροβληματιστη 5.11.26 έβαλα την 5.12.24 με εγκατάσταση από TWRP,έκανα μετά wipe dalvik κ cache,όλα καλά αλλά την μπαταρία βλέπω την ρουφάει φουλ!!!
-
Τραινο πάμε λέμε!!!!
-
Την εριξα κ εγω!!!Πάμε δυνατά!!!
-
Δεν είναι για μένα αλλά για το έτερον ημιση!!Αν δεν της αρέσει θα το φάει στο κεφάλι!!Έχει 2 βδομάδες έναν cubot x15 κ επειδή το xiaomi έχει καλύτερη κάμερα όσον αφορά την ποιότητα των φωτό κ μπορεί να προσαρμόσει το μενού όπως θέλει στην miui κ περισσότερα θέματα μου έφαγε το κεφάλι οπότε το cubot έφυγε κ περιμένω το note 2!!
-
Παράθεση από sallonikios: “Παράθεση από billucky: “Exω παρατηρήσει σκόνη εσωτερικά από το τζαμί στην μπροστινή κάμερα(selfie cam).Έχει παρατηρηθεί κ άλλου??Από το ακουστικό μπαίνει??Υπάρχει τρόπος να καθαριστεί?? ” Δεν εισαι ο μοναδικος εχει συμβει κ σε αλλους Η σκόνη μπαίνει από τα αριστερο σημειου του ακουστικου. δες πως καθαριζει, κανονικη επεμβαση forum.xda-developers.com/redmi…-rid-dust-camera-t3221186 ” Eυχαριστω πολύ!!Ευκολακι φαινεται!!Θα το επιχειρησω!!!
-
Χθες παρηγγειλα το 2ο note 2 από to2c για την γυναίκα!! Είχα παραλάβει από everbuying πριν μια βδομάδα το cubot x15 αλλά δεν της άρεσε(εμφανισιακά είναι πολύ οκ κ καλή κατασκευή),οπότε άλλο ένα Mi στην οικογένεια!! Για να πω την αλήθεια ήθελα να της παραγγειλω το note 3 αλλά ή μη αφαιρούμενη μπαταρια κ ή απουσία sd card με αποθάρρυνε!! Συνεχίστε την άψογη δουλειά!! Μια φορά xiaomi πάντα xiaomi!!!
-
Παράθεση από billucky: “Εγω πρόβλημα!!!Με το που έκανα εγκατάσταση την 5.11.5 μέσω TWRP εφόσον πρώτα είχε προηγηθεί wipe cache,το wifi ενεργοποιουταν/απενεργοποιουταν στιγμιαία μόνο του!!!Ξαναπέρασα την 5.11.1 κ όλα οκ!!!! ” Να την ξαναπερασω μήπως δεν έγινε σωστή εγκατάσταση ή να την κάνω πάλι download??Τι προτείνεται??
-
Εγω πρόβλημα!!!Με το που έκανα εγκατάσταση την 5.11.5 μέσω TWRP εφόσον πρώτα είχε προηγηθεί wipe cache,το wifi ενεργοποιουταν/απενεργοποιουταν στιγμιαία μόνο του!!!Ξαναπέρασα την 5.11.1 κ όλα οκ!!!!
-
Eγω την περνά μέσα από το TWRP κάνοντας πρώτα ένα wipe cache!!Είναι οκ ή να την κάνω απευθείας με τον κλασσικό τρόπο??