Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 248.

• Τι πρόβλημα έχει ή 5.10.8 με την δόνηση ρε παιδιά??

• Παράθεση από johnnyman: “εγω που εψαξα στο ebay.uk δεν βρηκα κατι..εχεις καποιο λινκ φιλε μου?” http://www.ebay.com/itm/For-Xiaomi-Redmi-Note2-Replace-Housing-Battery-Door-Hard-Back-Cover-Skin-Case-/262073481255?var=&hash=item3d04cbf827

• Έχει στο ebay πλεον!!! Εγώ βρήκα μαύρο καπάκι,έχει κ ότι χρώμα θες!!!

• Redmi Note 2 ROMs

billucky - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Συγχωρέστε με για το 2πλο συνεχόμενο ποστ αλλά θέλω να κάνω 2 ερωτήσεις?? Το DND τι είναι??Επίσης στην λειτουργία του τηλεχειριστηρίου ενώ με οποιαδήποτε μάρκας τηλεόραση δουλεύει άψογα,έχω δοκιμάσει πάνω από 20 Α/C αλλά δεν μου κάνει κανένα το χατήρι να δουλέψει!!Και τέλος με την 5.9.11 όταν έκανα διαγραφή cache είχα 1.1GB διαθέσιμη,τώρα πάνω από 1Gb δεν πιάνει!!Δεν ν είναι τίποτα προβλήματα αυτα, ποιο πολύ τα εκφράζω σαν απορίες!!!Ευχαριστώ κ πάλι εκ των προτέρων για τον χρόνο που θα διαθέσει …

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Kαλησπερα φίλοι μου,παρακολουθώ στενά το thread,είχαν βγει αρκετές ενημερώσεις από την miui v7 5.9.11 που είχα βάλει εγώ μετά την περιπέτεια που είχα αλλά φοβόμουν να βάλω κάποια άλλη γιατί το τηλέφωνο δούλευε απροβληματιστα!!Σήμερα πήρα την απόφαση κ πέρασα την 5.10.8 κ δουλεύει άψογα,δεν έχω παρατηρήσει κάποιο bug!!Συνεχίστε την παρά πολύ καλή δουλειά!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ωραια!!Ξετικαρα τις αυτοματες ενημερωσεις!!! Οταν λες κατεβασμα στο κινητο κ μεσα παλι απο το κινητο χειροκινητα??Τελοσπαντων μη σας πρηζω!!Μονο κ μονο που δουλευει μου φτανει!!!!!!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Κατι τετοιο μαλλον!!!Τελος καλο ολα καλα λοιπον!!Τωρα θα μπορω να κανω ενημερωση την rom μεσω ota η παλι θα πρεπει να την βαζω στην sd k δια μεσου του ΤWRP recovery???

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Πω πω παιδια το ευχαριστω ειναι λιγο πραγματικα!!! Η βοηθεια σας ηταν πολυτιμη για μενα!!Ειμαι χρονια χρηστης σε αλλα φορουμ με τελειως διαφορετικο αντικειμενο(support member στο GreekRenaultClub) κ ξερω πως ειναι να μοιραζεσαι την γνωση σου με αλλους χωρις φειδω κ τσιγγουνιες!!! Θα χαρω να σας γνωρισω καποια στιγμη απο κοντα!! Φυσικα θα συνεχισουμε να τα λεμε κ απο εδω!!! Αλλαγη γραμματοσειρας παλι δεν πειραζω!!!!!!!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

ΕΓΙΝΕ ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχα!!Δεν μπορω να το χαρακτηρισω αλλιως!!Το κινητο ανοιξε!!Δεν ξερω πως το εκανα,σιγουρα καταλαθος αλλα δουλευει κ απο rom φοραει την miui 5.9.11 developer!!! Eκει που ειχα απογοητευθει παταω volume +, power on και μου μπαινει σε TWRP Recovery!!!Ωχ αμαν λεω τι εγινε!!Προχωραω,βλεπω καπου install,επιλεγω απο καρτα μνημης οπου ειχα αποθηκευμενη την rom ως update.zip,παταω κ αρχιζει την εγκατασταση!!Μου γραφει done στο τελος,παω μετα επιλευω reboot κ με το που ανοιγε…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Περασα τους drivers,2πλο κλικ στο ΤWRP Recovery,ενεργοποιηση σε fastboot το κινητο,συνδεση στο pc αλλα το τερματικο κολλαει στο "πατηστε ενα πληκτρο για συνεχεια" Μια φορα μονο εκανε αυτο.... xiaomi.jpg Τοσο κουλαμαρα εχω!!Τι λαθος να κανω παλι οταν συνδεω το usb μου γραφει το andriod bootloader interface συνδεθηκε!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ευχαριστω παρα πολυ!!Θα το δοκιμασω κ θα ενημερωσω!!!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Σας παρακαλω πολυ πειτε μου απο που να κατεβασω τους adb drivers,το TWRP recovery κ αν μπορει να μου εξηγησει καποιος αναλυτικα την διαδικασια μπας κ καταφερω κατι γιατι απο το link δεν βγαζω ακρη!!Το ξερω σας εχω ζαλισει αλλα καταλαβετε με!!!! ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Kαλημερα 1ον)Τα windows κ μενα ετσι το βλεπουν το κινητο(adb interface....) αλλα δεν μου το εμφανιζει σαν αφαιρουμενο δισκο!! 2)Εχω κατεβασεκ το dropbpx adb tools,το TWRP Recovery απο που??Στην συνεχεια κανω extract το adb σε ενα δικο του φακελο,ομοιως κ το ΤWRP Recovery, το μετονομαζω σε recovery.img κ το πεταω μεσα στο φακελο του adb tools,σωστα?? 3)Entered fastboot on the phone!!Αυτο πως γινετσι??Μηπως με την διαδικασια στα βηματσ 4,5 η χρειαζεται να κατεβασω κατι?? 4)Στο βημα 8 μας λεει το π…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Καλα τα λες κ συμφωνω!!Αλλα τωρα δυστυχως εγω δεν μπορω να αναστρεψω την κατασταση,δεν με βοηθαει ουτε το κινητο,ουτε το pc!!Κ το κυριοτερο οτι το χρειαζομαι γιατι εχω πολλα manual σε pdf απο αυτοματισμους κ πινακες ανελκυστηρων που τα χρειαζομαι στην δουλεια μου!!Αστα να πανε!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Nαι το κινεζικο!!Ειναι η εκδοση ΜiRecovery 2.0.1! Toσο μεγαλη ζημια ρε επαθε απο μια αλλη γραμματοσειρα που πηγα να κατεβασω λογω αθλιων ελληνικων χαρακτηρων στο μενου??Καλυτερα να το αφηνα στα αγλλικα!!Εμπλεξα τωρα!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Σφαλμα τις φωτο!!Η οθονη ειναι αψογη!! Το πηρα απο το to2c!! Aν μπορουσε να το δει το pc θα την πετουσα στην εσωτερικη μνημη του κινητου κ θα δοκιμαζα αλλα ειναι αδυνατο!! Κανω την διαδικασια του κινητου,volume + και power on!!Αυτο ειναι το miRecovery??

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Oχι!!Καμια επιλογη!!Μονο reboot to system Ξανακατεβασα την rom,προσπαθησα να την περασω ως update.zip αλλα ματαια παλι!!Θα την ξαναπερασω ως update σκετο κ θα προσπαθησω!! Την πεταω ετσθ χυμα μεσα στις καρτα μνημης μαζι με τους αλλους φακελους!!Μηπως φταει αυτο??

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Μακαρι να ανοιγε μεχρι εκει κ θα το ειχα κανει!!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Σε ευχαριστω πολυ!!Ξανακατεβαζω την rom να δοκιμασω αλλη μια φορα κ αν δεν γινει τιποτα θα το παρατησω κ τελος!!Δεν εχω πολυ ελευθερο χρονο για να ασχολουμε με το κινητο!!Καλα ημουν με το zte grand s lite!! Οπως κ να εχει σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ωραια!!Αυτην εχω κατεβασει!! Ναι πολυ παραπανω!!1ωρα το ειχα κ δεν "κουνηθηκε"