Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 248.
-
Υπαρχει περιπτωση να περαστεί η rom για το redmi 7 σε redmi 7a?? Ρωταω γιατί δεν βλέπω κάτι για redmi 7a,ρο έχω πάρει στην κοπέλια μου εδώ κ 4 μέρες κ μας κανει κάτι νούμερα,έχω ηδη γράψει στο νήμα για το redmi 7a.
-
Redmi 7A Εντυπώσεις
ΜήνυμαΦοράει την παρακατω global stable V11.0.6.0.PCMEUXM.
-
Redmi 7A Εντυπώσεις
ΜήνυμαΚαλημερα. Εγώ ακόμη κάτοχος ενός δεινόσαυρου(xiaomi RN2) Πριν 5μερες πήρα στην κοπελα μου ενα xiaomi redmi 7a!!Όλα καλά με το τηλ,πολύ καλη οθονη,φωτεινή,δεν κολλάει πουθενά κτλ αλλά μας κανει ενα κουλο!! Κατα την διαρκεια μια κλήσης βάζει σε αναμονή τον συνομιλητή κ καλεί μονο του κάποιον άλλο απο τις επαφες!!Μιλούσα μαζί της,με έβαλε μονο του στην αναμονή κ πήρε μονο του κάποιον άλλο αριθμο απο τις επαφες!!Το κανει πολυ συχνα!!Το εψαξα αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι!!Να είναι θέμα της rom??Toυ τ…
-
Xiaomi yeelight
Μήνυμαπρος ενημέρωση δεν κατάφερα να την συνδεσω με το xiaomi home.Mε το yeelight app όμως συνδέθηκε κανονικά κ δουλεύει σχετικα καλά αν κ με μια μικρή καθυστέρηση στις εντολές σε σχέση με το xiaomi home.
-
Xiaomi yeelight
ΜήνυμαΕχω μια yeelight rgb κ μετα απο επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων σε redmi note 2 κ εγκατάσταση των εφαρμογών μέσω mi account τον mi home δεν μπορεί να συνδεθει με τίποτα με την λάμπα,έχω δοκιμάσει ολους τους τρόπους!!Εκανα αναβάθμιση κ το mi home,παλι τζιφος!! Πριν την επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων κ επανεγκατασταση της εφαρμογής η yeelight δούλευε άψογα!!
-
Καλημέρα Μετά από πόσες μέρες περίπου αποδεσμεύεται ταχ.αντικειμενο από τον τελωνείο(ΓΕΤΑ) από την στιγμή που τους έχεις στείλει αποδεικτικό κόστους αγοράς κ σου έχουν απαντήσει ότι εκτελωνιστηκε?? εδώ κ 5 μέρες ενώ μου έχουν στείλει mail ότι εκτελωνιστηκε κ προχωράει η διαδικασία προωθησης στο τοπικό υποκατάστημα ΕΛΤΑ,το status στο track and trace παραμένει το ίδιο!! Έχω κάνει 100αδες παραγγελίες κ πρώτη φορά μου έκατσε αυτή η φαση οπότε δεν γνωρίζω χρόνους!! Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στάλθηκε α…