Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 248.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “@billucky ναι, θα το γυρίσουν πίσω και δεν είναι καθόλου καλό, μια και μπορεί να χάσεις όλα τα λεφτά σου.” Οκ ευχαριστω.Εγινε λάθος στην παραγγελία οπότε θα πάω να το παραλάβω κ την ίδια στιγμή θα το στείλω πίσω!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τους έχουμε!!! Την έριξα ως billucky!! Aυριο πάλι!!!
-
Αναζήτηση android tv box
ΜήνυμαΚαλημερα Σκέφτομαι να παραγγηλω από bg το Α96 Αmlogic tv box Eχει κάποιος άποψη?? Bugdet μέχρι 40€
-
Moνο της μάνας του βγάζει κ αν βρεις γνήσια!!!Οι 2 από τις 3 που έβαλα,είχαν θέματα(καμιά δεν περνάει το selftest,όλες fail). H μια refurbish με προβλήματα συναρμογής,η 2η στον μήνα πάνω ghost touch επίσης,ευτυχως η 3η τώρα αν κ γράφει fail στο selftest εδώ κ 1 χρόνο δουλεύει απροβληματιστα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από benkapp: “Ειναι κολλημενη, μετα πως θα κολλησει παλι?” Tην απόληξη(τις επαφές)της καλωδιοταινία από το dizitizer που κουμπώνει πάνω στην motherboard Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάντως από το 2007 που ξεκίνησα να κάνω ηλεκτρονικές αγορες από εξωτερικό(κυρίως ebay),το gearbest δεν με ενέπνευσε ποτέ να αγοράσω κάτι από εκεί,στα μάτια μου έδειχνε τελείως αναξιόπιστο!! Ευτυχώς δικαιώθηκα!!!Βέβαια πολλά άτομα δεν έχουν αντιμετωπίσει θέματα με παραγγελιες,refunds κτλ κ είναι απολύτως ευχαριστημένοι!!! Άλλοι βέβαια τους έχει φάει το άγχος!! Από gearworst πάντως θα επιμείνω στην εμμονή μου κ δεν θα παραγγηλω ούτε καρφίτσα!!!! Καλό κουράγιο στα παιδιά που ταλαιπωρούνται!!! Στάλθ…
-
Ρε θα μας τρελάνουν!! Ένα κιλοβατομετρο που παρηγγηλα από ali στις 5/12 μέσω sg post έκλεισε από Κ.Δ Αθηνών χθες κ από 23/11 που περιμένω δέμα από bg με priority είναι still in transit!! Τι 11/11 κ black friday!Ότι του φανεί του λολοστεφανη είναι στο τελωνείο κ στα ΕΛΤΑ κ παντού!!Δεν υπάρχει καμία σειρά στους σάκους!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk