Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 248.
-
Έτσι ακριβως!!Είχα πάρει μία βούρτσα για την γυναίκα,το πακέτο 35χ15χ15!!Με το που φτάνει Θεσσαλονικη λόγω του όγκου του με την μία ΥΕΔ!Ειδαν τι είναι μπήκε τελωνείο 10:15 βγήκε 10:23 με μηδενική χρεωση!!! Ξανά ρωταω από to2c ή sf eu express είναι ή τριγωνική χωρίς τελωνείο??Με έχει ζαλισει ένα φίλος από το πρωί γι αυτό "spam-αρω" Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Eγω από 3/12/16 περιμένω κάτι ακουστικά από aliexpress,σ στάλθηκαν με postNL κ ακόμα περιμένω!!Eπισης από gearbest από 6/1/17 πάλι τα ίδια αλλά αυτό είναι μέσα στα χρονικά περιθώρια!!Γιατί ομως αργούν τόσο με postNL!!Διαβαζω πολλά παράπονα!! Singapore post πάει σφαίρα,hong kong κ china post πάντα μέσα στις προθεσμίες!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΜήνυμαΠαιδιά ξεχαστε τις αγορές κινητων/ ταμπλετ από κινα όπως τις ξερατε!!!Πλέον ότι αναγράφει mobile phone κτλ θα έχει τελωνιακη διασαφιση που σημαίνει 12€ +24% φπα αν φέρει απόδειξη αγοράς + δασμούς αν ή αξία υπερβαίνει τα 150€!!Αν δεν έχει αποδεικτικο αγοράς,το ανοίγουν,ψαχνουν να βρουν στο διαδίκτυο πόσο έχει κ θα στο φορολογησουν βάση αυτής της τιμής!!!Αν δεν συμφωνεις με αυτό(με το κουστουμι στο ταμειο των Ελτα)κατά την διαδικασία παραλαβής του πακετου,δεν το παραλαμβανεις,κανεις ένσταση κ προσ…
-
ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΜήνυμαΠροσωπικά δεν μου ζήτησαν τίποτα!!!Τους πήρα κ τους εκραξα κιόλας στην ΥΕΔ για πιο λόγο έβαλαν αξία 84€ στην διασφάλιση,ενω το δέμα είχε αναγραφόμενη αξία 40$ κ ή πραγματική του αξία ήταν 63€!!Μου είπαν ότι επειδή δεν είχε κάποιο αποδεικτικο αγορά μαζί,μπηκα στο internet,βρηκαν μία τιμή κ το φορολογησαν βάση της τιμής που βρήκαν!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΤΕΛΩΝΕΙΟ
ΜήνυμαΑν ή αξία που αναγράφεται στο δέμα είναι 114$ θα πληρώσεις αναλόγως της ισοτιμίας 24% φπα επί της τιμής κ 12€ τέλη εκτελωνισμου των Ελτα!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “36€ πλήρωσες;” Αν ρωτάς εμένα ναι τόσο!!!Μπορούσα όμως να μην το παραπάνω να κάνω ένσταση κ να πήγαινα μόνος στην YΕΔ για να τους δείξω πόσο το πήρα!!Αυτοί το κοστολογησαν 84€ γιατί δεν υπήρχε κάποιο invoice που να συνοδεύει το δέμα οπότε μου την έκατσαν!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk