Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.

• google camera for redmi 4a

Xiaomakias user - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Eχει miui 10.2.3 και ειναι ολοκληρωτικα stock δηλαδη κλειδωμενο bootloader κτλ

• google camera for redmi 4a

Xiaomakias user - - RedMi 4A (Rolex)

Μήνυμα

Καλησπερα! Πως μπορω να εγκαταστησω το gcam σε redmi 4a με android 7.1.2?

• Ειμαι χαρουμενος που δουλευει τωρα. Το ερωτημα ειναι ομως πως εγινε ολο αυτο? Επειδη εβαλα custom rom η miui το θεωρησε σαν να εγινε κλοπη κινητου? Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε.

• Τα καταφερα ακολουθωντας αυτο το βιντεο βημα-βημα προσεκτικα youtube.com/watch?v=Qf0XhhnpQEo Δουλευουν ολα κανονικοτατα. Παντως χιλια ευχαριστω σε οσους ασχοληθηκαν με το θεμα μου. Καλη συνεχεια!

• παιδια πηγα απο περιεργεια στην προσαρτηση και αναμεσα σε αυτες τις επιλογες υπαρχει το persist. Το αναφερω μηπως βοηθαει

• Περασα και την αλλη twrp και παλι τα ιδια. Τι συμβαινει βρε παιδια

• ναι αυτα εκανα και τα ιδια. Τωρα περναω την αλλη twrp

• Παλι τα ιδια δυο επιλογες δινει boot ή recovery Θα δοκιμασω και το αλλο και θα ενημερωσω

• Ευχαριστω για την απαντηση θα το δοκιμασω σε λιγο κι θα ενημερωσω

• 3.2.1-1_tools ή 3.2.2-0 συγγνωμη που κουραζω απλα θελω να ειμαι σιγουρος

• Εβαλα το twrp απο την επησιμη ιστοσελιδα. Αν σου ειναι ευκολο μπορεις να βαλεις εδω τον συνδεσμο με την twrp που λες?

• Για το persist.img μου βγαζει δυο επιλογες σε boot ή recovery. Ποιο απο τα δυο επιλεγω?

• To magisk δεν κανει root την συσκευη μου? Τι να το κανω δεν το χρειαζομαι. Για οσον αφορα τα υπολοιπα θα τα δοκιμασω και θα ενημερωσω.

• Θα σας γραψω αναλυτικα τα βηματα που εκανα σε xiaomi redmi 4a. Εκανα unlock την συσκευη Εγκατεστησα το twrp Eκανα μετατροπη το συστημα σε ext4 για να φορμαρω την συσκευη αλλιως δεν δουλευε Εγκατεστησα μια custom rom συγκεκριμενα την pixel experience Σημερα αποφασισα να επιστρεψω στο miui ετσι κατεβασα την τελευταια εκδοση της rom εκανα flash μεσω fastboot και επελεξα το format all and lock Ανοιξε η συσκευη κανονικα αλλα εχω τα εξης προβληματα Δεν ανοιγει καθολου το wifi και το bluetooth Δεν μου …

• July update

Xiaomakias user - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Ειχα απορια επειδη ειναι android one που σημαινει παιρνει κατευθειαν αναβαθμισεις. Οχι δεν εχω θεμα απλα απορουσα. Ευχαριστω

• July update

Xiaomakias user - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Καλησπερα. Οπως καταλαβενεται απο τον τιτλο θα ηθελα καποιος να μου πει ποτε θα παρει την ενημερωση ασφαλειας του ιουλιου. Σημερα 12/07 εκανα ελεγχος αλλα δεν ηρθε ακομη. Εχει παραμεινει στην ενημερωση του ιουνιου. Οποιος ξερει την ημερομηνια κυκλοφοριας του ας μου πει εδω περα.