Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-37 από 37.
-
[cmedia][/cmedia] Σε παιχνίδια που η οδήγηση γίνεται με κίνηση του κινητού πολλές φορές κολλάει και πάει μόνο δεξιά. Λίγο που διάβασα λέει ότι με μια εφαρμογή που ρυθμίζει το accelerometer στρώνει αλλά σε εμένα δε δούλεψε. Είχε κανεις άλλος παρόμοιο πρόβλημα;; δεν γίνεται συνέχεια αλλά είναι σπαστικό. Παίζει να είναι πρόβλημα hardware γιατί το είχα και στην αγγλοκινεζικη και στην global τωρα
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Συνεχείς επανεκκινήσεις σε MI4
thevet7 - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Astrolabe: “Καλησπέρα σε όλους, Φίλος μου, κάτοχος ενός mi4 με έκδοση GTV 5.12.13 Developer μου διαμαρτυρήθηκε ότι αντιμετωπίζει και ο ίδιος το συγκεκριμένο πρόβλημα δηλαδή συνεχείς επανεκκινήσεις. Μπορείτε να μου προτείνετε μια νέα έκδοση και ας μην είναι η τελευταία για να εγκαταστήσουμε στο κινητό έτσι ώστε να μην ξανά αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Ευχαριστώ. ” με 5.12.24 λυθηκε το πρόβλημα σε μένα. Την πρώτη ημέρα έκανε 1-2 φορες αλλά από τότε όλα οκ.
-
Μήνυμασυνέπεσε με μια αναβάθμιση και νόμιζα ήταν κάποιο bug αλλά συνέχισε και μετά την αλλαγή ρομ.εχουμε μαλακό νερο στην καρδιτσα.. σερβις στην Ελλάδα για xiaomi υπάρχει?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα κ εγω το ιδιο πρόβλημα έχω. Είχα τη 5.12.3 και χθες έβαλα την 5.12.24 αλλά πάλι τα ίδια. τι άλλο θα μπορούσα να κάνω? Θα μπορούσε να φταίει το γεγονός ότι έπεσε νερό στο κινητό πριν λίγο καιρό?
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από thevet7: “οπότε πια είναι η πιο πρόσφατη ρόμ που μπορώ να περάσω για το m4? ” Δες εδώ ότι θέλεις ” ναι το είχα δει αυτό απλά έλεγα μηπως υπάρχει καμία ρομ μετα την 5.12.10. Ευχαριστω παντως
-
Παράθεση από GnF: “Αναβολή γιατί ετοιμάζουν για εσάς αναβάθμιση με την νέα έκδοση του Android. Περιμένεις κάνα μήνα ακόμα ” οπότε πια είναι η πιο πρόσφατη ρόμ που μπορώ να περάσω για το m4?
-
καλημέρα και χρόνια πολλά. Θέλω να κατεβάσω την 5.12.24 για το Mi4 αλλά εκεί στον πινακα λέει αναβολή, όπως επίσης και για την 5.12.31 ξέρει κανείς γιατι συμβαίνει αυτο?
-
Antutu score από τα xiaomi
thevet7 - - Ο καφενές μας
Μήνυμαναι ο βλακας. .Ευχαριστώ πολυ
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠώς γίνεται στο mi4 ενός φίλου από 45000 να πήγε 36000? Κάνει κατι λάθος?
-
mi2s ή redmi 2
ΜήνυμαXiaomi ναι . Android προτιμω.τα wp τα αποκλείω λόγω εφαρμογών.
-
mi2s ή redmi 2
ΜήνυμαΚαλημέρα αν μπορείτε να με βοηθησετε ειμαι αναμεσα σε mi2s και redmi2 ή αν εχετε να προτείνετε καποιο άλλο μεχρι 180 ευρω ευχαριστω
-
mi4 μικροπροβληματακια
ΜήνυμαΚαλησπερα προσφατα αγορασα το mi4 απο vickmall και εβαλα τη δικη σας ρομ απο το φορουμ την 5.27 νομιζω και μετα εκανα εγκατασταση και την ενημερωση και τωρα ειναι 5.36. Ενω ολα δουλευουν κανονικα οταν μου στελνουν μηνυματα επειδη διαβαζει στον αριθμο του αποστολεα το 030 δεν μου τον αναγνωριζει γιατι εγω στις επαφες δεν τον εχω αποθηκευμενο με 030. Τελος στον messenger του facebook δεν εμφανιζει το παραθυρακι της συνομιλιας καπου στην οθονη οπως γινεται σε αλλα κινητα. Πως τα διορθωνω αυτα? Ευχα…