Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 172.
-
RE: Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από sotsp: “Να ρωτήσω κάτι ασχετο. Στο προηγούμενο κινητό που ειχα, ένα redmi note 5a prime με xtrv rom, αριστερά από την κεντρική οθόνη στην αποθήκη εφαρμογών, υπήρχε η εφαρμογή step count. Πώς μπορώ να την στήσω και στο mi 9t μου; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μήπως ξέρει κανεις? Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕμένα τελικά μου ήρθε η αναβάθμιση σε miui 11 v11.0.2.0 eu και την έκανα εχθές. Το τηλέφωνο πάει μια χαρά. Απο εχθές το μεσημέρι με ανοιχτά δεδομένα και wifi συνεχώς, με 3 ώρες ομιλία και αρκετή χρήση σε browsing και είμαι με υπόλοιπο μπαταρίας 44%. Να προσθέσω ότι το δακτυλικό αποτύπωμα δείχνει να πιάνει πολύ καλύτερα. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι ασχετο. Στο προηγούμενο κινητό που ειχα, ένα redmi note 5a prime με xtrv rom, αριστερά από την κεντρική οθόνη στην αποθήκη εφαρμογών, υπήρχε η εφαρμογή step count. Πώς μπορώ να την στήσω και στο mi 9t μου; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΘα περιμένω.Παντως σας ευχαριστώ ολους Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από sotsp: “Υπάρχει κανένα κόλπο για να κατεβάσω και να κάνω το update σε miui 11 manual. Ολόκληρη την rom πάντως την βρηκα Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω χάσει την μπάλα μαζί σου... Λοιπόν πες μας ποια ρομ έχεις και ποια θες να βάλεις;; Global ή xtrv.... Stable ή developer....” Έχω αυτην που βλέπεις στο screenshot και την οποία εδώ και 3 ημέρες προσπαθώ με την βοήθεια των παιδιών του forum να την αντικαταστήσω με την xtrv, αλλά χωρ…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΥπάρχει κανένα κόλπο για να κατεβάσω και να κάνω το update σε miui 11 manual. Ολόκληρη την rom πάντως την βρηκα Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΝαι, έχω ξεκλειδωτο bootloader Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαρατηρώ ότι στο google play στις ρυθμίσεις μου εμφανίζει ότι δεν έχω πιστοποίηση play protect. Δεν είχα παρατηρήσει βέβαια πριν τι ένδειξη είχε. Δεν ξέρω αν αυτό επηρεαζει κάτι και πρέπει να κάνω κάτι? Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤίποτα, Δοκίμασα Ην.Πολιτειες, Νορβηγία, Σουηδια Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΗ ενημέρωση μέσω ota γιατί δεν μου έρχεται; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
Μήνυμα9.10.17_V11-10
-
Mi 9 Τ
Μήνυματελικά παρά την νεα προσπάθεια και ενώ όλα έγιναν κανονικά, στο δευτερο reboot στο recovery για το τελευταίο format πριν το reboot to system, κόλησε κα πάλι στο fastboot. Δεν μπήκα στην διαδιακασία να δοκιμάσω κάτι περισσότερο και έστησα και πάλι την fastboot rom v 10.3.15 eu και το τηλέφωνο επανήλθε. Το περίεργο είναι ότι δεν μου έδωσε το update σε miui 11 και μου βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχουν ενημερώσεις. Στις προηγούμενες 2 φορές που προσπάθησα και απέτυχα και έστησα πάλι την fastboot rom, μ…
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΛέω να ξεκινήσω την διαδικασία. Για να αντιγράψω την rom στο τηλέφωνο θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω την εντολή adb push update.zip /sdcard/. στο ενδιάμεσο της διαδιακασίας;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω μέσα στην ημέρα και θα ενημερώσω. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΈχω miui 11 με android 9 stable eu rom Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Mi 9 Τ
ΜήνυμαΠαράθεση από sotsp: “Για να συνοψίσω, μπαίνω σε fastboot mode, εκτελώ από υπολογιστή το bat αρχείο, reboot σε twrp, flash την xtrv rom μας και ετοιμο Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σωστά τα λέω; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΓια να συνοψίσω, μπαίνω σε fastboot mode, εκτελώ από υπολογιστή το bat αρχείο, reboot σε twrp, flash την xtrv rom μας και ετοιμο Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk