Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 172.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΩραίος. Ευχαριστώ πολύ. Πιθανών μέσα στο τριήμερο να προσπαθήσω και πάλι
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΜα κάνω και μια ερώτηση ακόμα. Τώρα έχω την Miui 11 global. Παρατηρώ ότι έχει πέσει η φωτεινότητα του σενσορα του δακτυλικου αποτυπώματος στην οθόνη κλειδώματος. Στην miui 10 με το που έπιανα το κινητό στα χέρια φωτιζόταν έντονα ο σενσορας και με μπλε κυκλικό φωτισμό.Τωρα δεν το κάνει αλλά η αλήθεια είναι ότι πιάνει πολύ καλύτερα. Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος; Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΌχι αυτό το zip δεν το έκανα flash. Είχα είδη προχωρήσει το φλασαρισμα με fastboot μιας και ήμουν χωρίς τηλέφωνο και βιαζομουν. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤον έκανα τον έλεγχο και ήταν ξεκλειδωτος ο bootloader. Δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά πάντως. Κάποια στιγμή θα το ξαναπροσπαθήσω. Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΕγώ πάντως ήμουν και είμαι και πάλι σε official global με miui 11 Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαformat data-->yes αυτό έκανα. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Δεν πειράζει όμως. Εστησα πάλι με fastboot την global και είμαστε ΟΚ. Αστο έτσι δεν πειράζει. Κάποια άλλη στιγμή. Ευχαριστώ πάντως παιδιά. Όποτε και να χρειάστηκα βοήθεια πάντα υπήρχε κάποιος να απαντήσει
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαδυστυχώς τα ίδια. Πάω για fastboot την global fastboot rom
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαδεν μου το κατεβάζει, μου βγάζει error όταν πατάω επάνω στο twrp-davinci.img
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαδεν με βάζει ούτε στο twrp με ότι συνδιασμό ή εντολή έχω δώσει
-
Mi 9 Τ
Μήνυμακαμια ιδεα παιδια;
-
Mi 9 Τ
Μήνυμακαι δεν μπορώ να το κλείσω κιόλας. Μου βγάζει στιγμιαία το σήμα redmi και στην συνέχεια με περνάει σε fastboot. Ούτε σε twrp μπορώ να μπώ
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαεκανα όλη την διαδικασία κατά γράμμα. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της xtrv 9.10.17 αφού πρώτα έστησα την καινούρια twrp, έκανα όλα τα wipes-format, αλλά στην επανεκίνηση με βγάζει κατευθείαν στην οθόνη fastboot και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τι πήγε πάλι στραβά;
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΚαλημέρα, και επειδή με τρώει από την ώρα που έστεισα το κινητό και πάλι με την global rom, θα ήθελα να στήσω τώρα την δική μας xtrv ώστε να αποφύγω στο μέλλον παρόμοια προβλήματα με twrp και magisk σε global rom. Όσοι από εσάς την έχετε στήσει δουλεύει καλά. Και αναφέρομαι σε volte και vowifi κυρίως που χρησιμοποιώ τακτικά. Φαντάζομαι η διαδιακασία εγκατάστασης παραμένει η ίδια.
-
Mi 9 Τ
ΜήνυμαΤελικά όλα καλά. Fastboot, άνοιξε κανονικα, κατέβασε και την miui 11. Την εστησε και αυτή και επιτέλους έχω πάλι τηλεφωνο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαστον ελεγχο μου βγάζει το νουμερο : anti 1
-
Mi 9 Τ
Μήνυμανα πω την αλήθεια είμαι ετοιμος για fastboot με την V10.3.15.0.PFJEUXM μιας και δεν έχει βγει η 11 ακόμα σε fastboot και στη συνέχεια να κάνω ota update με την 11. Απλά ηθελα να αποφύγω ξανα εγκατασταση twrp και magisk από την αρχή. Σκέφτομαι την xtrv 9.10.17, αλλά πρέπει να αλλάξω το twrp μιας και είναι android 10. Και επειδή φοβάμαι κανένα brick είπα να πάω πιο συντηρητικά. Κατά βαθος βεβαια δεν θελω
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαναι κανονικα
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαγια την fastboot παω αλλα δεν την βρίσκω πουθενα
-
Mi 9 Τ
Μήνυμαδεν ξερω αν χρειάζετε αναβάθμιση και το twp σε καινούρια version
-
Mi 9 Τ
Μήνυματο τηλεφωνο έγινε έτσι μετά από ota update που μου έβγαλε σήμερα στην miui v11. Εδώ που έχω φτάσει μηπως ειναι καλύτερα να βάλω την xtrv 9.10.17?