Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 172.
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sotsp - - Recoveries
Μήνυμααν θυμαμε καλα σε ενα redmi 5α που είχα και το είχα ξαναπαθει, ειχα φλασαρει το lazyflasher. Μπορεί να ισχύει και εδω αυτό; Εκτός και αν ξανακάνω format και factory reset
-
sotsp - - Recoveries
Μήνυμαεκανα εγκατασταση και το Magisk αλλα στο rebbot παλι στην recovery μου ανοιξε
-
sotsp - - Recoveries
Μήνυμαδεν θελω να αλλάξω rom. Θέλω να παραμείνω στην global. Μόνο root
-
sotsp - - Recoveries
ΜήνυμαΠαιδιά βοήθεια. Έχω το mi9t το οποίο μόλις έκανα unlock τον bootloader και έστεισα και twrp. Όλα πήγαν καλά. Το τηλέφωνο όμως δεν μπουτάρει και σε κάθε επανεκίνηση με ξαναβγαζει στην twrp recovery. sos
-
RE:
sotsp - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τις ώρες θα τις βγάλεις αφού πατήσεις το unlock και ΟΚ σε όλα τα υπόλοιπα παράθυρα που θα εμφανίσει :)” Έχεις δίκιο, πάτησα unlock και μου έβγαλε αναμονή 168 ώρες. Οπότε περιμένουμε. Ευχαριστω, Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, εχω ξεκινησει την διαδικασία ξεκλειδωματος σε mi9t, βρισκομαι στην τελική οθόνη να πατησω unlock και μου εμφανίζει την επισυνπτομενη εικονα με την ενδειξη κατω από το PHONE CONNECTED, "Unlock will erase user data". Επειδή υπολόγιζα το backup να το κάνω αργότερα και λίγο πριν την λήξη των ωρών αναμονής που θα μου βγαλει, φαντάζομαι ότι δεν θα σβήσει κάτι τώρα που θα προχωρήσω στο unlock
-
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ, Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ
ΜήνυμαΑν φτιάξω καινούριο email-mi account θα κλειδώσει ο bootloader? Θα πρέπει να κάνω ξανά την διαδικασία ξεκλειδωματος? Θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω το acc που ήδη έχω. Πρέπει να προσέξω κάτι? Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝα ρωτήσω κάτι βρε παιδια, που μπορεί κάπου να έχει αναφερθεί αλλά δεν το είδα. Την Δευτέρα παραλαμβάνω το καινούριο μου Mi9 και το redmi note 5a που έχω με ξεκλειδωτο bootloader θα το δώσω στην κόρη μου. Δεν θέλω να δημιουργήσω καινούριο mi acc, αλλά να χρησιμοποιήσω τον ίδιο και στις 2 συσκευες. Στο τηλέφωνό που θα δώσω στην κόρη μου όπου θα μπει και η δική της sim με το δικό της νούμερο τηλ, θα πρέπει να το ορίσω κάπου στον mi λογαριασμό μου;
-
Γενική συζήτηση για το ΜΙ 9 SE
sotsp - - Mi-9 SE (Grus)
ΜήνυμαΠαιδιά να ρωτήσω αν το τηλέφωνο έχει led notification; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης της Ελληνικής XTRV Rom από Stable->Stable και από Dev->Dev
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα, να ρωτησω κάτι για να καταλάβω για να μην κάνω καμία πατάτα. Από xtrv aroma σε xtrv stable χρειαζετε factory reset?
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΚαλησπέρα, έχω την τελευταία dev aroma, και θέλω να περάσω την τελευταία xtrv stable. Ποια διαδικασία ακολουθω; Επίσης στο link με τις τελευταίες stable xtrv , δεν βρίσκω πουθενά την rom για το δικό μου κινητό. Έχω την συσκευή redmi note 5a prime (ugg). Μπορείτε να βοηθήσετε;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Stock. Gcam το ψάχνεις και βάζεις μμετ ” Παράθεση από amavroudis: “Stock. Gcam το ψάχνεις και βάζεις μετά. ” 1. Ξερουμε ποια έκδοση gcam αφορά το κινητό μου, έχω το redmi note 5a prime
-
ΜήνυμαΕχω στημένη την τελευταία dev aroma. Κατά την εγκατάσταση με ρωτάει ποια κάμερα να στήσω, την stock miui ή την google camera. Εννοεί κάποια έκδοση gcam; Εσείς ποια προτείνετε να επιλέξω;
-
ΜήνυμαΚαλημέρα, για να μην κάνω καμιά πατάτα, το κινητό μου είναι το redmi note 5a prime(ugg). Κατεβάζω αυτό: roms/9.7.18/xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMNote5A_9.7.18_v10-7.1.zip?