Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 172.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
sotsp - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαι μια τελευταία ερώτηση, αν τελικά στήσω για να την δοκιμασ την aroma, μπορώ να στήσω την απλή xtrv με format και flash την ρομ;
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
ΜήνυμαΕχω ξεκλειδωτο bootloader και εγκατεστημένη twrp
-
ΜήνυμαΚαλησπερα, έχω την global stable 10.2.1.0 και θέλω να περάσω την τελευταία xtrv aroma. Η διαδικασία είναι ίδια με αυτήν που περιγράφετε εδώ; Αν θελήσω να περάσω από την aroma στην τελευταία xtrvdev απλά κάνω τα format από twrp και φλασαρω την rom; Έχω το redmi note 5a prime
-
Σε redmi note 5a prime ugg, όλα καλά. Για μένα το μόνο θέμα μου είναι οι ψείρες γράμματα με τον τύπο δικτύου πάνω από τις κεραίες. Υπάρχει κανένας τρόπος βρε παιδιά να το κάνουμε όπως ήταν. Δηλαδή με τον τύπο δικτύου δίπλα από τις κεραίες του σήματος; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 5a ugg όλα καλά. Αν βρούμε και ένα τρόπο να μεγαλώσουμε τα fonts στο network type που βλέπουμε πια πάνω από τις κεραίες θα είναι τελεια. Υπάρχει κάποιος τρόπος; Είναι τόσο ψειρες τα γράμματα που κοντεύω να ξεστραβωθω για να τα διαβάσω. Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε redmi note 5a ugg, όλα καλά. Η μόνη παρατήρηση έχει να κάνει με το εικονίδιο του τύπου του δικτύου (4g ή 3g) το οποίο μπήκε πάνω από τις κεραίες του σήματος και το οποίο είναι τόσο μικρό που με το ζόρι διακρίνεται. Υπάρχει κάποιος τρόπος αυτό να μεγαλώσει ή να γίνει όπως ήταν πριν δηλαδή δίπλα από την κεραία του σήματος του παροχου; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Που μπορώ να βρω αυτά τα mods; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά έχει βρει κανένας τον τρόπο να αλλάξεις το call screen backround στην miui10 και να γίνει σκούρο όπως ήταν στην miui9. Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από sotsp: “Που το βρισκω αυτό; ” security, data usage, restrict data usage, wlan” Δυστυχώς τιποτα, δεν λειτουργεί ο διακόπτης του wifi. Δείχνει κολλημένος Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες μήπως έχεις μπλοκάρει τα updates μέσω wifi. Data restrictions...” Τελικά όντως κάτι συμβαίνει με το wifi. Έχει μπλοκάρει και δεν ξέρω πως ξεμπλοκαρει...89a6d3455881e794fc7c9af975452cd9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Δες μήπως έχεις μπλοκάρει τα updates μέσω wifi. Data restrictions...” Που το βρισκω αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από sotsp: “Σε redmi note 5a prime (ugg) όλα καλά. Μοναδικό πρόβλημα ότι δεν κατεβάζει εφαρμογές μέσω wifi στο play store. Μέσω δεδομένων δουλευει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ξέρει κανείς ρε παιδιά γιατί μου το κάνει αυτό;ενώ έχω κανονικό ίντερνετ από wifi και δουλεύουν όλες οι εφαρμογές, δεν κατεβάζει καμιά εφαρμογή στο playstore. Μέσω δεδομένων κινητής κατεβάζει κανονικά. Έχω δοκιμάσει τα παντα Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρη…
-
Σε redmi note 5a prime (ugg) όλα καλά. Μοναδικό πρόβλημα ότι δεν κατεβάζει εφαρμογές μέσω wifi στο play store. Μέσω δεδομένων δουλευει κανονικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυστυχώς δεν υπαρχει Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βρε παιδιά σε redmi note 5a που είναι η επιλογή dark mode?
-
Σε redmi note 5a ugg όλα. καλά. Το dark mode που το βρισκω,; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά και εγώ μιας και όχι πολύ σχετικός. Θέλω να μου εμφανίζετε το όνομα των παροχών στην οθόνη μου. Διαβάζω όμως ότι με το συγκεκριμένο patch δεν μπορείς να καταργήσεις κάποια θέματα που έχεις κατεβάσει. Κάνω κάποιο λάθος ή τα έχω μπερδέψει; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μολις σήμερα έγινα vip μέλος. Ο updater που έχω μου βγάζει μύνημα ότι συνδρομή μου έχει λήξη ή δεν έχω φλασαρει την καινούρια version. Μπορείτε να μου στείλετε το zip του updater?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τον @George Kaggelaris για τον χρόνο και τον κόπο που έκανε για να αναστήσει το κινητό μου. Ευτυχώς που υπάρχουν τέτοια άτομα στο forum μας που ανιδιοτελώς αφιερώνουν τον χρόνο τους για να μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε υψηλού επιπέδου επιλογές και λύσεις. Με τέτοια άτομα δικαίως το forum μας θεωρείτε από τα κορυφαία που υπάρχουν.