Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 172.
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
sotsp - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από em56464: “Παράθεση από sotsp: “δεν αλλαζει συμπεριφορα με την φορτιση. Δεν ανάβει ουτε το led. H αλήθεια είναι οτι εχω απογοητευτεί και δεν ειμαι και ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μάλλον παμε για αλλο και δυστυχως αυτην την στιγμή το budget ειναι μηδενικό ” δοκίμασε ταυτόχρονα τα τρία κουμπιά power +volume +..…-.....μήπως!!!!! ” δυστυχώς τιποτα
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμαπεριμενω ενημερωση σου. Αυριο θα ειμαι παγκρατι και νεα σμυρνη ολη μερα.
-
Μήνυμαποια ειναι η προσφορα
-
Μήνυμαδεν αλλαζει συμπεριφορα με την φορτιση. Δεν ανάβει ουτε το led. H αλήθεια είναι οτι εχω απογοητευτεί και δεν ειμαι και ιδιαιτερα αισιοδοξος. Μάλλον παμε για αλλο και δυστυχως αυτην την στιγμή το budget ειναι μηδενικό
-
Μήνυμαευχαριστω πολυ, θα περιμενω
-
Μήνυμαεχω προσπαθησει και σε αλλο υπολογιστη και με αλλο καλώδιο, αλλα τιποτα. Κατω απο τις com ports δεν εχει τιποτα παρα μονο το "θυρα επικοινωνιων com1"Αν θες μπορουμε να συναντηθουμε οποτε μου πεις και να το προσπαθησεις
-
ΜήνυμαΚαι ξαφνικα στο device manager φανηκε μια αγνωστη συσκευη
-
Μήνυμαδυστυχως δεν το αναγνωρίζει. Δεν ξερω τι άλλο να κάνω. Και μου κανει φοβερη εντύπωση πως ξαφνικα με ενα απλό restart μετα το φλασαρισμα της xtrv, το τηλεφωνο δεν ανταποκρίνεται σε τιποτα. Θα κανω μια προσπαθεια πηγαίνοντας το στο service του καταστηματος που το αγορασα. Φανταζομαι η εγγυηση δεν ισχυει μιας και είχε γινει unlock. κριμα παντως γιατι σαν τηλέφωνο ήταν εξαιρετικό
-
ΜήνυμαΣυγνωμη για την καθυστερηση στην απαντηση μου. Δυστυχώς το τηλέφωνο δείχνει να εχει πεθανει. Φορτισμενο ήταν. Κανενας συνδιασμός πληκτρων δεν το ενεργοποιεί. Ακόμα και στην φόρτιση που το έβαλα δεν ανάβει ούτε καν το φωτακι led της φορτισης.
-
Μήνυμαοση ωρα και να πατησω κανενα κουμπι δεν ανταποκρινετε. Το τηλεφωνο είναι κλειστο και δεν μπορω να το ενεργοποιησω με κανενα τροπο
-
Μήνυμαδυστυχως δεν ανταποκρίνεται κανένα κουμπί για να μπορέσω να μπω σε twrp
-
Μήνυμακαλημερα και χρονια πολλά, έχω το redmi note 5a prime. Εκανα την εγκατασταση της xtrv 8.12.27 συμφωνα με τις οδηγιες. Η εγκατασταση ολοκληρωθηκε κανονικα χωρις κάποιο error και στο rebbot, το τηλέφωνο νεκτρωσε και δεν ανταποκρίνετε κανενα button. Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος. Please sos
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από sotsp: “Παράθεση από makis1024: “Για ανέβασε ένα screenshot about MIUI version, να δούμε τι φοράς τώρα.” 37251cd4014afdb6d50838e6bb1c34d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σου παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα η official global stable που φοράς τώρα; Ότι θες κάνεις , παραδοσιακά εγώ προτείνω την δική μας xtrv Developer. Δες διαφορές xtrv και official global rom. Τα χαρακτηριστικά της XTRV rom που ΔΕΝ έχει η Global rom” Σε ευχαρι…
-
Παράθεση από makis1024: “Για ανέβασε ένα screenshot about MIUI version, να δούμε τι φοράς τώρα.” 37251cd4014afdb6d50838e6bb1c34d9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και καλή χρονιά, Πρώτη φορά στο forum με note 5a prime και ξεκλειδωτο bootloader. Ειμαι έτοιμος να εγκαταστήσω την xtrv rom. Έχω κατεβάσει και απο το site της emui και την dev global rom. Τι μου προτείνετε να εγκαταστήσω; Συγνώμη για τις ερωτήσεις μου, αλλά φοβάμαι μην κάνω καμιά πατατα
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sotsp - - Recoveries
Μήνυμαευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σου
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
sotsp - - Recoveries
Μήνυμαποια version να κατεβασω