Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-172 από 172.

• TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

προτεινεις magic καλυτερα; θελω να στησω το adaway

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

Συγνώμη που ρωτάω και παλι, αλλά μαλλον δεν καταλαβαινω. Τα εχω διαβάσει ολα αυτά αλλά δεν είδα κάπου να γραφει για εγκατασταση su. Εχω φαει και κανα πενταωρο στο pc, παιζει να μην βλεπω πια

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

Σε ευχαριστώ πολυ αδερφε, με εσωσες. Μια τελευταια ερωτηση, πως μπορω να εγκαταστησω το supersu

sotsp - - Recoveries

Μήνυμα

παιδιά sos, ξαφνικα εμεινα χωρις κινητο. Εχω ξεκλειδωτο bootloader και εγκατεστησα την twrp 3.2.1.0. Ενω η διαδικασια εγινε κανονικα και μπηκα κανονικα στην TWRP, μετε την επανεκινηση το τηλεφωνο δεν ανοιγει με τιποτα και εχει κολλησει στο logo της mi. Exω to redmi note 5a prime

• Κάτοχος redmi note 5a prime εδώ και 6 μήνες περιπου και χωρίς κανένα προβλημα, και αποφάσισα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με το τηλέφωνο ξεκινώντας με unlock του bootloader. Ακολουθώντας τις κατατοπιστικοτατες οδηγίες των παιδιών του forum, ολοκλήρωσα το unlock πολύ εύκολα. Λέω τώρα να δοκιμάσω κάποια custom rom. Αυτή την στιγμή το τηλέφωνο έχει την έκδοση 9.6.2.0 global stable. Ποια είναι η καλύτερη custom rom που μπορώ να δοκιμάσω, χωρίς να έχω προβλήματα; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μ…

• Πώς κλειδώνει η συσκευή αναπαραγωγής? Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συνδέω το κινητό μου με bluetouth στο ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου και κάνω αναπαραγωγή μουσικών αρχείων που έχω αποθηκευμένα στο κινητό μου. Όσο η οθόνη του κινητού μου είναι ανοιχτή η αναπαραγωγή γίνεται κανονικότητα. Μόλις λήξη το χρονικό οριο της οθόνης και σβήσει, κάθε 30 με 35 δευτερόλεπτα η αναπαραγωγή διακοπτεται στιγμιαία για 1 δευτερόλεπτο και μετά συνεχίζει και παλι από εκεί που έμεινε. Αν θελήσω να κάνω αναπαραγωγή μουσικού video που η οθόνη παραμένει ανοιχτή, δεν έχω καμία διακοπή…

• RE:

sotsp - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Παράθεση από EvangeliaK: “Δες από τα developer options --> running services.” Δυστυχώς δεν την βρίσκω την συγκεκριμένη επιλογή στο τηλέφωνο μου Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χρήση μνήμης από εφαρμογες

sotsp - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Υπάρχει τρόπος σε redmi 5a prime να δω ποιες εφαρμογές μου και ποσο μου καταναλώνουν την μνήμη ram; Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για να με κατευθύνει πως να λύσω το πρόβλημα με τον ήχο στα video που τραβάμε, που όταν ειναι σε περιβάλλον με πολύ θόρυβο ο ήχος στην αναπαραγωγή του video είναι παραμορφωμενος. Η συσκευή μου είναι redmi note 5a prime. Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μετα την τελευταια αναβάθμιση σε 9.5.4.0 χάθηκε η δυνατότητα για download themes. Λύνεται αυτό με κάποιον τροπο? Στάλθηκε από το Redmi Note 5A Prime μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα και από μένα, είμαι κάτοχος 5Α prime, και γενικά κάτοχος xiaomi για πρώτη φορά. Μπορώ να πω ότι το κινητό είναι εξαιρετικό και μέχρι τώρα δουλεύει απροβλημάτιστα. Η απορία μου λεχει να κάνει με το αν υποστηρίζει κλήση VOLTE. Γκουγκλάροντας διαβάζω ότι στις ρυθμίσεις καρτών υπάρχει εικονίδιο για την ενεργοποιήση ή οχι της υπηρεσίας Volte. Σε μένα τέτοια επιλογή δεν υπάρχει. Έχω την τελευταία rom 9.2.3. Κάνω κάτι λάθος;