Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-77 από 77.

• root πως το κανω;;

• #tora33εχω ubuntu και δεν μπορω να το συνδεσω

• Γεια σας και παλι ανακαλυψα οτι το τηλεφωνο δεν ειναι rooted..δοκιμασα αυτο [Redmi Note 4G LTE] Easy Native Root & Un-Root Method Via Updater App - Redmi Note - MIUI Official Forum αλλα παλι δεν καταφερα κατι μολις φτασει 24% μου λεει οτι δεν υπαρχει update.zip στην sd. Καμμια ιδεα;;;

• Καλησπερα αν μπορει καποιος ας βοηθησει και να μου πει τι κανω λαθος.Κατεβασα την xiaomi.eu_multi_dior_6.0.0_v5-4.4.zip. Το zip αρχειο το ονομασα update.zip, κανω με τον updater αναβαθμιση φτανει σε ποσοστο 24% και μετα μου λεει οτι δεν υπαρχει αρχειο update.zip ...τι κανω λαθος;;

• Ευχαριστώ πολύ #torra33, και τους υπόλοιπους θα προσπαθήσω μπας και βγει καμια άκρη.... Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• Και ποια η διαδικασία να το κάνω rooted; Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• Αέρα δεν δοκιμασα αλλά στο δικο μου δεν λειτουργει όπως είπα και το gps ουτε το ξυπνητήρι και κανει συνέχεια κάτι χαζα δεν έχει σταθερή λειτουργία. Οποτε σκέφτομαι να αλλάξω ROM αλλά επειδή είμαι άσχετος ποια προτείνεται παρακαλώ; Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• πατησα Power & volume+ και μου εβγαλε ενα μενου με διαφορες επιλογες και μια απο αυτες ειναι update.zip.Απο εκει βαζω καινουρια rom αρκει να κατεβασω το αρχειο και να το ονομασω update.zip ;

• Και στο προηγουμενο redrice που εχω δεν εκανα καποια ρυθμιση...αλλα και παλι μου δειχνει οταν ενεργοποιειται το gps

• Με cpuz που δοκιμσα ο ένας αισθητήρας λειτουργει ο άλλος είναι 0.0cm η κενό. Το GPS το τεσταρα και δείχνει οτι βρίσκει δορυφόρους αλλά δεν συνεργαζεται με navigator ουτε μου δείχνει στην μπάρα οτι ενεργοποιήθηκε Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• Το δικο μου δεν είναι καν rooted.Πως το κάνω; Και ποια ROM να βαλω ; αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• #kalamaris το GPS λειτουργει; Το δικο μου όχι Το redrise που είχα πριν κλείδωνε δορυφόρο για πλακα Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• 4πυρηνο είναι ... Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• 21421 μου βγάζει εμένα και κινεζικό μενού στις ρυθμίσεις Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• # kalamarisΤο ίδιο σκέφτομαι και εγώ ποτε θα μου επιστραφεί και ίσως δεν συμφέρει το κόστος μεταφορικών...κατα τα αλλά το τηλέφωνο "πετάει". Sent from my HM NOTE 1LTEW using Tapatalk now Free

• Καλημερα # Bodai Αυτο ακριβως συμβαινει που μου εστειλες. # tora33 Η εκδοση Kernel ειναι : 3.4.0-g26e4aff-00528-g48ca70b .Και το τηλεφωνο ειναι αγορασμενο απο minideal. Πατησα πανω στην εκδοση δεν κανει κατι ενω στο redrice1s που ειχα μου ειχε ανοιξει ενα μενου προγραμματιστη αν θυμαμαι καλα...ευχαριστω για το ενδιαφερον αν σκεφτει καποιος κατι αλλο ας μου απαντησει.

• Γεια σε ολους Ειμαι καινουριος στην κοινοτητα, οποτε συγχωρηστε τυχον λαθη μου.Εχω στα χερια μου εδω και μερικες ημερες το redmi note 4g και αντιμετωπιζω ενα προβλημα πιστευω με τον αισθητηρα φωτος.Οταν με καλει καποιο; το τηλεφωνο λειτουργει σαν να ειναι στην τσεπη μου και μου ζηταει να απομακρυνω το καλυμα απο το αισθητηρα φωτος(που δεν υπαρχει) ή οταν θελω να "ξυπνησω" το τηλεφωνο δεν με αφηνει για τον ιδιο λογο. Ευχαριστω εκ των προτερων.