Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 135.
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΤελικά τα κατάφερες?? Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΔεν θα το κάνεις εγκατάσταση...θα το πας στον φάκελο που δημιουργήθηκε! Επίσης να ξέρεις οτι δεν θα κάνεις εγκατάσταση την twrp, απλά θα "τρέξει" μια φορά ώστε να μπορέσεις να περάσεις την rom
-
Xiaomi Mi Note Pro
Μήνυμα[GTV-5.6.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη ! 1) Κατεβάζεις adb tools στον υπολογιστή σου και το κάνεις εγκατάσταση (πρέπει αν δημιουργηθεί ένας φάκελος C:.........android-sdk-windows\platform-tools) 2) Κατεβάζεις την ελληνική rom απο το φόρουμ και την περνάς στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού (όπως το κατέβασες, σαν zip) 3) Ακολουθείς τα βήματα του post Αν τα κάνεις όλα αυτά μετά χρειάζεται να ξέρεις να φλασάρεις recovery μέσω fastboot. Έχεις ιδέα?
-
Xiaomi Mi Note Pro
ΜήνυμαΓια να περάσεις έστω το Google play πρέπει να μπεις στο mi shop και να κατεβάσεις το Google installer, μετά κανείς εγκατάσταση το play. Μετα κανονικά θα μπορέσεις τουλάχιστον να κατεβάσεις εφαρμογές. Οσον αφορά την rom υπάρχει μια διαδικασία που θέλει κάποιες (ελάχιστες) γνώσεις (και εγώ πριν 4-5 έμαθα, με την βοήθεια των παιδιών από το φόρουμ). Αν θες να ασχοληθείς θα σου στείλω link ώστε να διαβάσεις Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστώ πολύ!!! Είναι αλήθεια ότι παρέλαβα σε απίστευτο χρόνο, όσα έχω παραγγείλει και εγώ και έρχονται με SG καθυστερούν. Αλλά στάθηκα τυχερός!! Το τηλέφωνο είναι πολύ πολύ όμορφο και εννοείται δυνατό. Δεν έχω παρατηρήσει αύξηση θερμοκρασίας, όπως ουρλιάζουν για τον 810 αλλά δεν παίζω παιχνίδια... Η οθόνη δεν έχει το καθαρό λευκό όπως το απλό note αλλά είναι πιο κίτρινο-θερμό. Το μαύρο είναι απίστευτο και πολύ καλύτερο από το απλό. Δεν με ενδιαφέρουν ποτέ απλά επειδή ένα παλικάρι μου το ζήτησ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα σας ετοιμάσω έναν πολύ απλό οδηγό για το πως μπορείτε να κάνετε Flash την Ελληνική ROM στην συσκευή σας μέχρι να παραλάβετε..” Με την βοήθεια του MIUI_ART έχω την ελληνική πλέον rom! Ευχαριστώ πολύ για την άμεση δράση της ομάδας και ειδικά των διαχειριστών! Ο MIUI_ART πλέον ξέρει τον τρόπο να περάσει την ελληνική rom και έμαθα και εγώ...οπότε έστω και με σκονάκι μπορώ να βοηθήσω! Στα της αποστολής τώρα...Εγώ παράγγειλα όπως προείπα 18/06 από minideal, 19/06 το πήγαν στ…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από MIKermit: “Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει οκ...αλλιώς θα μείνω έτσι! Κουράστηκα...από το πρωί παλεύω με ένα κινητό!!” Επειδή αυτό που σου είπε ο @maddoctor δεν εξαρταται απο το τι ρομ εχει τωρα αλλα απο τον η/υ σου. Συνδεσε την συσκευή στον η/υ σου αφου την βαλεις σε recovery. Μετά δίνεις την εντολη (σε cmd window που τρέχεις σαν διαχειριστής) 'adb flash recovery 'το ονομα του αρχείου που είναι το twrp'' Αν γράψει sucess γραφεις 'adb reboot recovery' και η συσκευ…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από MIKermit: “Υπάρχει κάπου οδηγός για να περάσω twrp?” 1. Πρέπει πρώτα να περάσεις το ABD. Είχα βρει αυτόν εδώ -> [TOOL] [WINDOWS] ADB, Fastboot and Drivers -⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums που λέει ότι τα κάνει όλα 2. Μετά πρέπει να κάνεις εγκατάσταση το twrp_recovery_leo.img ( twrp_recovery_leo ) 3. Εαν έχεις ήδη εγκαταστήσει τους Drivers της συσκευής, απλά γυρίζεις την συσκευή σε FastBoot και εκτελείς την εντολή fastboot flash recovery tw…
-
ΟΚ! Θα προσπαθήσω να το κάνω σύντομα αν και η κινέζικη δεν είναι τόσο χάλια...
-
Υπάρχει κάπου οδηγός για να περάσω twrp?
-
Αρα τσάμπα προσπαθούσα! Θέλει twrp...Γιατί όμως δεν περνάει μέσω του λογισμικού? Ευχαριστώ πολύ...