Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-135 από 135.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Μόλις τώρα κατάφερα να περάσω google keyboard γιατί δεν είχα ούτε πληκτρολόγιο (!!) και μετά βρήκα μέσω του miui app store τα google services! Τουλάχιστον θα δουλέψει... error applying update είναι το μήνυμα, δεν έκανα ολικό reset γιατί δεν μπορώ να πάρω backup και το φοβάμαι... Up. Το έκανα και πάλι το ίδιο, δεν το περνάει με τίποτα!
-
Κατέβασα την ελληνική Mi-Note Pro => xiaomi-miui-hellas-5.0_leo_GTV-5.6.18.zip και δοκίμασα και με τους 2 τρόπους (μέσω του λογισμικού του κινητού αλλά και με recovery) τώρα κατεβάζω και την 11/06
-
Συγγνώμη που επιμένω αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα με το νέο μου note. Έχει την κινέζικη έκδοση και δεν μπορώ να κανέναν τρόπο να περάσω την ελληνική Rom. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχω mi note pro και προσπαθώ να περάσω την αναβάθμιση 18/06 αλλά 1) Στην global έκδοση της rom κατεβαίνει και δεν το εγκαθιστά ποτέ, κολλάει στο 10% και 2) Στην ελληνική rom κολλάει στο 12% επίσης σε ένα mi note (όχι pro) ενώ έπαιρνε όλα τα update κανονικά δεν εμφανίζει διαθέσιμη ενημέρωση και έχει μείνει στην 11/06! Έχει κάποιος καμιά ιδέα??? Ευχαριστώ
-
Οπότε δεν βλέπεις να λειτουργεί στο άμεσο μέλλον...κρίμα ρε γ@μώτο!! Θα άφηνε πίσω όλες τις υπόλοιπες Rom Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά συγγνώμη αν είναι σε λάθος thread το post μου αλλά παίζει να υπάρξει ποτέ double tap? Νομίζω ότι είναι το μόνο που λείπει από αυτό το πολύ δυνατό software... Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από maddoctor: “Καλησπέρα. Σκέφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi Note Pro από το site σας, με DHL (+39$ που είναι) για να έρθει σε 2-5 ημέρες από την ευρωπαΪκή σας αποθήκη. Υπάρχει η πιθανότητα για κάποια έκπτωση για τα μέλη του φόρουμ!? Hello. I'm thinking of buying Xiaomi Mi Note Pro from you, and by using DHL, with 39$ extra to get it from your EU warehouse. Is there by any chance any coupon or price reduction form the members of the forum?” I am thinking the same thing... Thanks maddoctor …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παίζει το viber είτε να το έχει απο μόνο του είτε να μη το θεωρεί popup. Για τσέκαρε το να δεις αν το έχει το δικαίωμα.” Τώρα, όταν είναι κλειδωμένο παγώνουν όλα και χρειάζεται να πατήσω αρκετές φορές το back, μέχρι να ξεκλειδώσει και να εμφανιστεί τελικά το bubble του messenger... Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα, ευχαριστώ! Θα δούμε αν θα δουλέψει, αλλά γιατί ενώ το Viber δεν έχει τέτοιο δικαίωμα λειτουργεί κανονικά; Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά! Έχει κανείς θέμα με το messenger? Ενώ όλες οι εφαρμογές με την τελευταία αναβάθμιση λειτουργούν άψογα στο messenger δεν μπορώ να ανοίξω τις ειδοποιήσεις. Χρειάζεται να ξεκλειδώσω την συσκευή ή να ανοίξω την εφαρμογή και να δω τα μηνύματα... Στάλθηκε από το MI NOTE LTE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Mi Note πρόβλημα
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα στην τεράστια miui παρέα! Έχω ένα note εδώ και 4-5 μέρες και έχω συνεχώς προβλήματα με τις ειδοποιήσεις. Η rom μου είναι η 5.5.23 dev και αυτή την στιγμή κάνει update στην 5.5.29 Δεν μπορώ να κλείσω τις ειδοποιήσεις του messenger (μένει συνεχώς μια ειδοποίηση ανοιχτή) από την γραμμή ειδοποιήσεων. Επίσης από χθες δεν λαμβάνω και τις ειδοποιήσεις του whatsapp παρά μόνο αν το ανοίξω εγώ και κάνει sync manual Να ενημερώσω ότι έχω ήδη δώσει δικαιώματα autostart σε …