Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.

• Παράθεση από NasDriver: “δεν λειτουργεί σωστά ο proximity sensor Επίσης, δες τι είναι αυτό που είχες πριν στο 5 και μεταφέρθηκε και στο 7, ” Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ο proximity sensor με το να χάνεται η φωνή ή να κολλάει το τηλέφωνο δεν εγινε καμια μεταφορά απο το 5 στο 7

• Παράθεση από amavroudis: “Το να στο παρουσιάζει σε περισσότερες συσκευές μάλλον με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εσύ κάνεις κάποιο λάθος χειρισμό. Δεν το έχω συναντήσει, ακούσει ποτέ από κανένα, συμπεριλαμβανομένου και εμένα, σε καμία από τις πολλές συσκευές που είχα, έχω. ” Δηλαδή ή πρόβλημα του τηλεφώνου ή πρόβjημα των apps. Εγώ τι λάθος χειρισμό να κάνω ? ότι και να κάνω μέσα απο τα τηλέφωνα ειναι και χωρίς να τα παραμετροποιώ Δεν με αφήνει να ανεβάσω screenshot Screenshot by Lightshot

• αναβαθμιση rom Miui 11

YiannisGr - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

Δεν με αφήνει να ανεβάω screenshot Screenshot by Lightshot

• οχι εχω αυτο το πρόβλημα με όλες τις εφαρμογές ομιλίας viber whatsapp etc. Το είχα και με το 5, δεν συμβαίνει ποτέ σε κλήση ούτε η επανεκκίνηση ούτε το χάσιμο του μικροφώνου. Αυτος ήταν ο λόγος που πήρα το 7 , και μετά που έκανα ρισετ στο 5 λειτουργεί με κλήσεις μόνο άψογα. Στο 7 άρχισε καμιά εβδομάδα μετά που το πήρα τον Αύγουστο. Έλπιζα ότι αναβαθμίζοντας στην 11 θα έστρωνε αλλά

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

τώρα που δούλεψε ?

• Εχω πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις ειδικά όταν μιλάω με viber , whatsapp soignal κλπ Επίσης εκεί που μιλάω κανονικά τώρα αν ξαναμιλήσω μετά απο 2 λεπτά χάνετε η φωνή / ήχος και επανέρχεται μόνο με reboot. Μπορει να βοηθήσει κάποιος ?

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

δούλεψε με την αλλαγή χώρας σε Ινδία Εισαι θεός ! με έσωσες μου ειχε σπάσει τα νεύρα, θα το πέταγα

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Ειναιε κλειδωμένο bootloader; ” Ναι οχι απο εμένα

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δοκίμασες να αλλάξεις περιοχή σε εκτός Ευρώπης; ” Εννοείς θα να βάλω αλλη χώρα ? Οχι αυτο δεν το δοκίμασα, τι προτείνεις ?

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

Το pdate βγαζει ότι δεν υπάρχει update,Δοκίμασα και ευρωπαϊκές εκδόσεις και κινέζικες και ινδικές και την 11.2 και την 11.3 και 4 μέχρι και 6 , μου βγάζει οτι δεν ειναι verified αν θυμάμαι καλα και δεν μπορεί να συνεχίσει/ Επίσης δεν μου γίνεται unlock h συσκευή.

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

το κουτι δεν υπάρχει απο το καλοκαίρι θα ανεβάσω αύριο γιατι μόλις έκανα reset to τηλέφωνο μπας και στρώσει. αν θες όμως μοντέλο και εκδοσή λειτουργικού ειναι redmi note 7 Miui version Miui global 10.3.6 stable 10.3.6.0 (PFGEUXM) MODEL NAME M1901F7G αν μπορώ να στείλω και κάτι άλλο ευχαριστως

• αναβαθμιση rom Miui 11

Μήνυμα

Εχω το Redmin note 7 pro και δεν αναβαθμίζει το λειτοργικό του ούτε ξεκλειδώνει ούτε τπτ. Εχω αλλα 2 xiaomi τα οποία αναβαθμίστηκαν χωρίς πρόβλημα. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος ?