Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
Όχι, έχω το αρχικό. Αν και νομίζω δεν παίζει ρόλο, τα εικονίδια είναι σαν να βρίσκονται πίσω από την οθόνη και να φαίνονται ελαφρώς.
-
Γεια σας, έχω κάτι θεματάκια με το Redmi Pro μου. Αρχικά είχα την κινέζικη ROM, όπως ακριβώς μου ήρθε όταν το παρήγγειλα. Ήταν γεμάτο προβλήματα, σταμάτησε να λειτουργεί το ένα ηχείο, το playstore τα έπαιξε και δεν κατέβαζε τίποτα κλπ κλπ. Πριν λίγο, με τη βοήθειά σας, πέρασα ελληνική ROM (αυτήν εδώ συγκεκριμένα) και είμαι πολύ ευχαριστημένος σε σύγκριση με πριν. Το πρόβλημα με το ένα ηχείο παραμένει, παρόλα αυτά παραμένει κι ένα άλλο πρόβλημα που μου φαίνεται απίστευτα περίεργο, μιας και δεν έχ…
-
Ωχ, ναι, ισχύει. Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!
-
Χαχαχα format data, εξακολούθησε να μη τα διαβάζει.
-
Είστε φοβεροί! Χίλια ευχαριστώ παιδιά, ώρα να δοκιμάσουμε την καινούρια ROM
-
'Εκανα reboot το bootloader μέσω twrp, με πήγε σε fastboot (το λαγουδάκι). Όταν τρέχω το adv devices στο cmd δε βρίσκει καμία συσκευή. Τι κάνω λάθος? (btw είμαι εντελώς άσχετος)
-
Αυτό που υπήρχε στο αρχικό post κατέβασα.
-
Ευχαριστώ! =============== Απρ 21st 2017, 10:37pm =============== Ακολούθησα τη διαδικασία, είμαι στο σημείο που πρέπει να κάνω install τη rom αλλά δε μου εμφανίζει κανένα αρχείο zip (και γενικά, κανένα αρχείο). Το zip το μετέφερα από το pc απευθείας στο internal storage της συσκευής (Redmi Pro). Δοκίμασα να το μεταφέρω ξανά με sideload μέσω του adb, το μετέφερε κανονικά, έκανα reboot σε twrp αλλά πάλι δεν εμφανίζεται τίποτα. Τί παιζει;
-
Όταν λέτε ότι πετάμε τη rom χύμα στο κινητό, εννοείτε σε SD card ή στο internal storage? Ευχαριστώ!