Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 123.

• Παράθεση από derveni: “@bluekamikaze Καρντάση από που το κατάλαβες ότι είναι πιστοποιημένο service για xiaomi γιατί το έχω μεγάλη απορία αυτό ” Έτσι μου είπαν στο τηλέφωνο, όταν τους πήρα τηλ να ρωτήσω αν έχουν εικόνα τι μπορεί να είναι κ αν το επισκευάζουν. Όχι; δεν ισχύει;

• Παράθεση από HliasAvg: “Volume up kai volume down Δοκίμασες? ” Ναι, έτσι μπήκε! κ απ'όσο είδα είναι ξεκλείδωτος! Απλά βρε παιδιά το θέμα συνεχίζει να παρουσιάζεται χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι! Αύριο άμα καταφέρω θα το πάω σε ένα πιστοποιημένο service για Xiaomi που βρήκα κοντά μου, το citisaid. Το γνωρίζετε; Τουλάχιστον να αποκλείσω το ενδεχόμενο να είναι θέμα hardware.

• Παράθεση από HliasAvg: “Ούτε σε fastboot ούτε σε recovery μπαίνει? Δοκίμασε να πατήσεις μαζί το volume up και down. ” Σε recovery μπαίνει. Στο κινέζικο το κλασσικό. Με το volume down +power δεν έμπαινε στο fastboot..

• 'Οντως υπήρχε θεματάκι στην ορολογία αλλά όλα κομπλέ!! Τα εξήγησες τέλεια!! Πάνω στο πρόβλημα τώρα, μιας κ αυτές τις μέρες δεν έχει κλείσει καθόλου η συσκευή και γενικά έχω σύνδεση στο wifi, έχω αρχίσει κ σκέφτομαι μήπως είναι πρόβλημα hardware, καθώς πέραν της κλασσικής εγκατάστασης νέων ρομ, δεν έχω πειράξει οτιδήποτε άλλο στη συσκευή για να μπλοκάρει έτσι το λειτουργικό σύστημα. Οπότε σκέφτομαι μήπως έχει πρόβλημα ο δέκτης wifi. Καθώς και αν είναι μαζί με του bluetooth, καθώς όταν κολλάει, κο…

• Παράθεση από fog: “Όπως το περιγράφεις η συσκευή σου είναι με ξεκλείδωτο bootloader (τουλάχιστον ήταν), επίσημη rom και όχι root. ” Γενικά το είχα παραγγείλει με root για να μπορώ να βάζω τις ελληνικές developer rom. Πως μπορώ να το τσεκάρω;

• Παράθεση από Bodai: “Εχεις Root official ε? Τότε βάλε μια fastboot (για κανα 2ημερο-3ημερο) χωρις να την root-άρεις ” Τη συσκευή είχα ζητήσει και την είχα παραλάβει ρουταρισμένη από το κατάστημα που το αγόρασα (σκρουτζομάγαζο - τον θεούλη της τεχνολογίας) για να μην έχω πρόβλημα με εγγύηση κ τέτοια! Άσχετο αν μετά έσπασα την οθόνη και έχασα κ την εγγύηση.. Οπότε υποθέτω πως είναι official. Όσες φορές έβαλα fastboot rom δεν ξανασχολήθηκα με root.

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bluekamikaze: “Μέχρι που έβαλα για κάποιο διάστημα την latest official china stable rom και κει η συσκευή είχε σαφή βελτίωση κ ήταν πιο σταθερά τα πράγματα ” Δοκίμασες πάνω απ/ αυτην να βάλεις κατευθείαν ελληνική XTRV απο εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…iaomi-Redmi-Note-4/#files ?? ” Δεν δοκίμασα, είναι η αλήθεια. Είπα να μείνω στις γνήσιες ρομ. Αν βέβαια θεωρείς πως θα βοηθήσει, το κάνω!! Η αλήθεια είναι πως, επειδή μου παρουσιάστηκε όταν έβαλα την 7.10.1…

• Για να πάρετε μια γεύση, όλα δούλευαν κανονικά, το έκλεισα για να κοιμηθώ και όταν το άνοιξα δεν είχα ουτε bluetooth. Για να συνδεθώ τώρα πρέπει να ξανακάνω εγκατάσταση μέσω fastboot κάποια ρομ..

• Παράθεση από HliasAvg: “Μιπος δεν είναι το Kate και είναι το Mido το τηλ σου. Μόνο εκεί μπορώ να το στηρίξω το πρόβλημα σου. ” Από την πρώτη μέρα που το πήρα, nikel το θεωρώ! Redmi Note 4, Mediatek Helio X20, που κυκλοφόρησε το 2016. Η έκδοση 3gb ram/64gb rom. Όχι; Κάνω κάτι λάθος τόσο καιρό;;

• Παράθεση από HliasAvg: “Από την αρχή το πρόβλημα σου είναι περίεργο. Γτ δεν το έχει κανένας άλλος. Και αρχίζω να πιστεύω πως είναι θεμα hardware και όχι software, αν και το πρόβλημα σου δείχνει σε λογισμικό θέμα. Δεν θα ρωτήσω αν έχεις κάνει format data και factory reset γτ είναι τα standard. Θύμησες μου λίγο τι συσκευή έχεις? =============== Νοε 24th 2017, 6:59pm =============== Αν μπορείς στείλε μια φώτο το ταμπελακι από το κουτί του κινητού σου. Να δω κάτι που μου ήρθε τώρα. ” Καλά ναι! πριν …

• Παράθεση από makisfz: “θα κατεβασεις αυτην redmi note 4G latest η αλλη dual sim ειναι για το gucci που ειναι δικαρτο ” φίλε έχεις δίκιο! παρασύρθηκα από το RN4 και νόμιζα πως είναι κ αυτό δίκαρτο! Ευχαριστώ πολύ!

• Παιδιά για να μην κάνω κάποιο λάθος: η σωστή ρομ στη σελίδα με τις γνήσιες ρομ, για το dior (redmi note 4G - dual sim) είναι για εκεί που λέει redmi note 4g ή redmi note prime (4g - dual sim) ?? Για να μην κατεβάσω λάθος ρομ!

• Καλησπέρα στην ομάδα!! Ανοίγω νέο νήμα για να μην τραβάω την κουβέντα κ ξεφεύγω από το θέμα του νήματος στις 7.10.19 ρομ, εκεί όπου είχε βοηθήσει πάρα πολύ ο @8anos , o @HliasAvg , o @derveni , o @NasDriver και τα υπόλοιπα παιδιά! Έχω το εξής πρόβλημα: Λίγες μέρες αφότου πέρασα την 7.10.12 ξεκίνησε το θέμα. Πήγαινα να ενεργοποιήσω το wifi & bluetooth είτε από τη μπάρα ειδοποιήσεων είτε από ρυθμίσεις και δεν ενεργοποιούνταν. Ανέβηκα στην 7.10.19, το ίδιο, κατέβηκα στην 7.10.12 πάλι, ακόμα κ σε αυ…

• Υπάρχει κάπου αντίστοιχος οδηγός για Redmi Note 4G (dior); Ευχαριστώ!!

• Παράθεση από 8@nos: “Άστο μερικές μέρες να δεις τι θα κάνει και μετά αν θες μπορείς να περάσεις την ελληνική ή official global ” Ελληνική XTRV εννοείς, ετσι; Τις ρομ αυτές τις περνάω πάλι με τον κλασσικό τρόπο που πέρασα και την κινέζικη, σωστά; Έγινε, καλώς!! Και πάλι ευχαριστώ όλα τα παιδιά εδώ στην ομάδα για το χρόνο και τη βοήθειά σας!!

• Παράθεση από 8@nos: “Κατέβασε αυτά που έχεις να κατεβάσεις και δοκίμασέ το Κάνε και restart...και βλέπουμε! ” Λοιπόν.. κατέβασα τις ρυθμίσεις του google που ήθελα και όλα καλά. Έκανα και επανεκκίνηση και συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι στιγμής κανονικά χωρίς προβλήματα. Επόμενο βήμα εάν δεν προκύψει πάλι πρόβλημα και στρώσει;

• Παράθεση από 8@nos: “Τώρα με τη κινέζικη συνεχίζει το πρόβλημα με wifi και bluetooth? ” Genika to provlima parousiazetai me to pou kano restart. 'H am kleiso to wifi. Kai foboumenos min kollisei pali den to ekleisa mexri na katebaso play store kai ena pliktrologio!

• Παράθεση από 8@nos: “Να σου πω αφού πήρες το κολάι, δεν περνάς και τη china? ” China dev ή China Stable λες? Οκ, να την περάσω! Εύκολη διαδικασία. Αλλά τι θα αλλάξει; Εντάξει τω μεταξύ συνεχίζω να μην μπορώ να συνδεθώ ούτε wifi ούτε bluetooth.. =============== Νοε 2nd 2017, 4:53pm =============== edit: Βασικά πέρασα την κινέζικη rom ( China dev). Υπάρχουν προβληματάκια με το app store που είναι το κινέζικο και λείπει το play store και γενικότερα επειδή δεν είμαι εξοικιωμένος με την κινέζικη έκδο…

• Θα το αφήσω κάποιες μέρες να ηρεμήσει να δω πως θα ανταποκριθεί και βλέπουμε!! θα σας ενημερώσω!! όπως και να έχει, σας ευχαριστώ παιδιά όλους για τη βοήθεια!!!!

• Παράθεση από HliasAvg: “Μιπος έχει πρόβλημα το ρουτερ σου? Σε αλλο ρουτερ το Δοκίμασες? ” Ναι.. απ'όσο θυμάμαι! Άμα μου έδειχνε πως έχω σύνδεση στο wifi και δεν έπιανα θα θεωρούσα πως είναι είτε θέμα router είτε hardware. Αυτό που συμβαίνει στην συσκευή μου είναι πως ο διακόπτης στις ειδοποιήσεις δεν ενεργοποιείται καν, και όταν μπαίνω στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσω, ανοίγει για 2-3 δευτερόλεπτα και κλείνει μετά μόνος του.. με αποτέλεσμα να μην συνδέομαι καν σε ρούτερ..