Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 264.
-
Παράθεση από tsafou: “Καλησπέρα, Έλεγα να αγοράσω το Redmi 4 Prime. Μερικές ερωτήσεις περί του θέματος: 1. Είναι το ίδιο κινητό με το Redmi 4 Pro (MarkW) ? 2. Δεν το βρίσκω πλέον στα καταστήματα. Σταμάτησε η κυκλοφορία του? 3. Εάν έχει σταματήσει τί μου προτείνετε να κάνω? Να αγοράσω το Redmi 4χ (32GB γύρω στα 150ε Ελλάδα), να αγοράσω κάποιο άλλο ή να περιμένω πχ γιατί βγαίνει το Χ μοντέλο ως αντικαταστάτης του? 4. Απ'ότι κατάλαβα η διαφορά των 2 παραπάνω (4χ & 4 pro) είναι ο επεξεργαστής και η …
-
Επιτέλους , περίμενα πως και πως να βάλουν το split screen .
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Gearbest - Την Διεύθυνσή της (URL): GearBest.com - The Best Gear, Gadgets and Novelties - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi mi band 2 - Την ημερομηνία αγοράς: 26/05/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 εργασιμες μέρες - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Το κουτί ήρθε σε καλή κατάσταση,…
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης : Eglobal Central - Την Διεύθυνσή της (URL): DSLR, Lens, Mobile, Camera, Tablet- Electronics Best Deals | eGlobal Central - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 4 Dual Sim 16GB - Την ημερομηνία αγοράς: 04/05/2017 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 9 εργάσιμες μέρες απο την ημερα αποστολης - Σας προτιμήσανε στο τελωνείο: Όχι - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε - …
-
@netblaster Έχω και εγώ πρόβλημα απο την ημέρα που το πήρα , πέρασα απο 3 εκδόσεις και το πρόβλημα παραμένει . Εαν βγάλω το κινητό απο το αυτί μου και φέρω το μικρόφωνο αρκετά κοντά στο στόμα με ακούν πολύ καλά (κανε μερικές δοκιμές ακόμη και στην ηχογράφηση για να καταλάβεις ). Εγώ χρησιμοποιώ αρκετα ανοιχτη ακρόαση η handsfree οπότε κάπως την "γλιτωνω" αλλά ειναι εκνευριστικό όταν χρειάζεται να μου λενε δεν σε ακούω .
-
Παράθεση από OiD: “Δεν υπολογίζω την κατανάλωση μπαταρίας με τις ημέρες χρήσης αλλά με το πόσο πέφτει η μπαταρία με την ίδια χρήση και τις ίδιες εφαρμογές. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω στατιστικά με την 8.1.2 για να συγκρίνω καλύτερα. ” Καλα ναι ...... επειδή πάνω κάτω την ιδια χρήση κάνω κάθε μέρα . Δες π.χ μετα απο 25 λεπτά επεσε -1% με χρήση , χωρις να το χρησιμοποιώ πέφτει μετα απο καμια ώρα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36223/
-
Παράθεση από OiD: “ - Καλύτερα μην την κάνεις αν και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, η Ελληνική γλώσσα είναι ΟΚ όπως και το Google play . Έχω διαπιστώσει αυξημένη κατανάλωση μπαταρίας (από 100% φόρτιση πέφτει στο 97% μέσα σε 2-3 λεπτά χωρίς να κάνεις κάτι ιδιαίτερο) με την 8.2.4 αντί της 8.1.2 χωρίς τίποτε άλλο παραπάνω πλην λίγο καλύτερης διαχείρισης μνήμης (1.4gb free αντί 1.6gb). Η 8.1.2 θεωρώ είναι καλύτερη. Το κινητό έχει υπεραρκετή μνήμη ώστε να δουλεύει πολύ καλά. ” Προσωπικά δεν έχω κανένα …
-
Ευχαριστούμε , καλή επιτυχία σε όλους !
-
Παράθεση από mik7: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Δοκίμασε να την βαλεις χειροκίνητα . Κατέβασε την απο εδω --> πήγαινε ενημέρωση συστήματος --> πατα πάνω δεξιά στης 3 κουκίδες --> επιλογή πακέτου ενημέρωσης --> επέλεξε το αρχείο που κατέβασες ” Και παλι το ιδιο κανει... ” Απο οτι διάβασα η συγκεκριμένη rom ειναι beta stable και γίνεται εγκατάσταση σε τυχαίους χρήστες , οπως αναφέρει κάποιος διαχειριστής σε λίγο καιρό θα βγει η κανονική stable οπου θα πάρουν αναβάθμιση όλοι . Οποτε περίμενε ….. Επίση…
-
Παράθεση από zisistil: “Ερχεται με official global stable. ” Ωραια Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από GeoXiaomi: “γιατί γραφεί UNLOCKED ” Unlocked εννοεί ότι δεν είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο (εταιρία) κινητής τηλεφωνίας, δεν έχει σχέση με τον bootloader κλπ. ” Μάλιστα η αλήθεια είναι οτι μπερδεύτηκα για αυτο ρωτησα τι παιζει με την rom . Ευχαριστώ !! =============== Απρ 27th 2017, 6:59pm =============== Σε περίπτωση που το θέλει κάποιος μου έστειλαν κουπόνι -10€ για αγορές ανω 400€ (NS2016E…