Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 264.
-
Παράθεση από latsialis: “kalhspera paidia, pos psivizo re gmt? kano sxolio apla? k anafero MIUI Greece? ayto ekana! h prepei kati allo?” Για να έχεις δικαίωμα να ψηφήσεις πρέπει πρώτα να έχεις 21 credits ,μετά αφού σε κανει level up μπορείς .
-
Εάν θυμάμαι καλά απο την πρώτη μέρα έκανα like άλλα τωρα ειδα το θεμα . Δωστε like να μεγαλώσουμε
-
Καλορίζικα σε όλα τα παιδιά που κέρδισαν (πάλι δεν κερδίσαμε τίποτα χαχαχα) . Μπράβο και στους διαχειριστές για τα δωράκια
-
Μπράβο παιδιά για μια ακόμη φόρα για την όλη προσπάθεια που κάνετε και ευχαριστούμε ... Ψηφίσαμε και εμείς
-
Το περιμένουμε με ανυπομονησία μπας και κάνουμε καμια αναβάθμιση
-
Ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί εχω θέμα με το gps όταν παταω EPO IDLE μου βγάζει πρόβλημα και δεν κάνει update ,το έχει πάθει κανένας άλλος ;
-
Καλή επιτυχία σε όλους και ευχαριστούμε πολύ για τα δώρα .
-
Παιδιά για το Hongmi πλέον έχουν σταματήσει τα update ; γιατι έχει λιγο καιρο να ασχοληθώ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Βγήκε το FULL ROM Wipes για τo Hongmi για όσους το ζήτησαν... Διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες => Full ROM Wipes για το Hongmi”” Μπράβο παιδιά εξαιρετική δουλεία για μια ακόμη φόρα !!! . Rom όμως δεν εχουμε για να δοκιμάσουμε
-
Παράθεση από bandit650: “η τελευταια ρομ η 4.9.30 εχει απο τις χειροτερες διαχειρησεις ραμ. 350 μετα απο επανεκινηση απο 500 που ηταν η αλλη. συμβαινει και σε σας αυτο;” Ναι και εμένα κάπου στο 400αρι είναι για μένα είναι η καλύτερη που έχει βγει τελευταία δεν κολαει καθόλου παει νερακι σε σχέση με της 4 προηγούμενες που ούτε σημειωματάριο που λέει ο λόγος δεν άνοιγε χωρίς να φάει σκάλωμα . Το μόνο βέβαια που παρατήρησα ειναι ότι οταν πάω να κλείσω στης κλήσεις σκαλώνει κάποιες στιγμές και δεν τ…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Για ποιες συσκευες θα εχουμε update σημερα ;” Oι συσκευές που θα πάρουν Update είναι οι παρακάτω.... - Mi-3W (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα - Mi-4 (WCDMA) => Αργά το βράδυ σήμερα - Redmi/Hongmi 1S => Μέχρι αύριο το απόγευμα - Mi-2A => Μέχρι αύριο το απόγευμα - Mi-2/S => Μέχρι αύριο το βράδυ - Mi-1S => Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα - Mi-PAD => Μέχρι την Κυριακή το απόγευμα - RedMi Note 4G/LTE => (ίσως μέχρι την Δευτέρα) Για τις υπόλοιπες συσκευές …
-
Για ποιες συσκευες θα εχουμε update σημερα ;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “UPDATE : Eίναι έτοιμη για Download η ROM για το Hongmi/RedRice 1... - Hongmi WCDMA Full [lexicon]ROM[/lexicon] => xiaomi-miui-hellas-4.2.2_HM2013023_Stable18-Hellas-GTV-4.9.19.zip ([lexicon]ROOT[/lexicon]+TWRP) ----[GTV-4.9.19] Changelog της τρέχουσας έκδοσης.---- „<span style="font-size: 12pt"><b>HongMi/RedMi/RedRice 1</b></span> (<b>WCDMA</b>)“- Βασισμένη [lexicon]ROM[/lexicon] στη Stable18 της έκδοσης HK - Fix Random FCs - Aναδιοργάνωση των data/miui/apps Καλό Download…
-
Περασα και εγω την καινουρια rom ολα καλα μεχρι τωρα κανενα προβλημα
-
Παράθεση από efkolo: “Παράθεση από GeoXiaomi: “Για το Hongmi εχουμε update ; ” Αν πας λίγο πιο πίσω στα μηνύματα θα βρεις την απάντηση, είναι κρίμα να επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση από GeoXiaomi: “Επισης mui 6 δεν θα βγει για Hongmi ετσι ;” Θα βγει αλλά θα αργήσει κανένα τρίμηνο. (Hidden Content)” Εγινε λιγο χαμος με την v6 και χαθηκα λιγο για αυτο ρωτησα (Hidden Content)
-
Για το Hongmi εχουμε update ; Επισης mui 6 δεν θα βγει για Hongmi ετσι ;
-
Και σε εμενα τα ιδια κανει απο την 3,19 δεν ξερω τι παιζει , ας περιμενουμε την καινουρια rom μπας και βελτιωθει λιγο η κατασταση . Θα βγει αληθεια αυτην την εβδομαδα η μπα;
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από GeoXiaomi: “το gps δεν λεει να κλειδώσει με δορυφόρο με τίποτα” για το gps σε mtk συσκευές GPS Setup για συσκευές ΜΤΚ , για να κλειδώνουν πιο γρήγορα οι δορυφόροι” Το ξέρω αυτό απλώς μέχρι και την 3.18 το gps δούλευε ρολόι χωρίς να πειράξω κάτι .