Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 141.
-
@Project_P 1) Εδώ υπάρχει ένας οδηγός... [MIUI DEVICE TEAM] Flash(Unbrick) Redmi Note 3(Snapdrgn) with Locked Bootloader - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum 2)Χρησιμοποίησε αυτήν την εφαρμογή, δουλεύει χωρίς ροοτ αλλά έχει μια διαδικασία... play.google.com/store/apps/det…PU_1_6sXnVpuyIsbSU6jkp6AJ 3)Και ναι μετά τα updates παραμένουν οι υπηρεσίες Google... Ελπίζω να βοήθησα
-
Παράθεση από Sonicaki: “Διαβάστε και δείτε τώρα ένα ωραίο! Μάλλον που με κατάλαβαν στη xiaomi ότι ήθελα πάρα πολύ να ξεκλειδώσω τον bootloader και σου λένε αυτός έχει άγριες διαθέσεις. Μετά απο κάμποσες προσπάθειες σήμερα με το MiFlashUnlock να το ξεκλειδώσω μάλλον ο λογαριασμός banαρίστηκε ίσως προσωρινά. Απο τότε προσπαθώ να κάνω login με το MiFlashUnlock και μου βγάζει το εξής... PROB.jpg Ελπίζω να μην είναι μόνιμο... Καμια ιδέα κανένας; κύριε @MIUI_ART; ” Χαλάρωσε από το σπαμ είναι και εγώ τ…
-
Το θέλω XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από Dante: “Κατι οσο αφορα τον οδηγο. Στο αγγλικο φορουμ ,ο αντμιν μου ειπε να εχω ενεργοποιημενη και μια επιλογη στο developer options που λεει enable oem unlock. Το λεω γιατι βλεπω στα screenshot οτι δεν υπαρχει καν αυτη η επιλογη. ” Ααααα αυτό δεν το γνώριζα, καλά που το είπες θα δοκιμάσω και θα απαντήσω εδώ...
-
Ναι το γνωρίζω ότι πρέπει να είναι σε fastboot mode, το κάνω σωστά και στο 50% μου λέει couldn't verify device, ότι και καλά το account που χρησιμοποιώ δεν είναι το ίδιο με της συσκευής ενώ το τσέκαρα 100 φορές και είναι σωστό... Εγώ απλά ρώτησα για να είμαι σίγουρος και όπως είπα μετά την αναβάθμιση θα ξαναδοκιμάσω... @Dante Είσαι ήρωας που τα κατάφερες εγώ 100 φορές προσπάθησα και δεν τα κατάφερα...
-
Παράθεση από kostakoutas: “Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από kostakoutas: “Την πέρασα εγω,για αρχη είδα μεγαλύτερο αποτέλεσμα στο αντουτου,το wifi με καιει sent from my redmi note 3 pro ” Την κατέβασες από πουθενά ή σου ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση? ” κατέβασα 791μβ περίπου miui_HMNote3Pro_V7.1.20.0.LHOCNCL_aa46fe2d66_5.1.zip sent from my redmi note 3 pro ” Να σαι καλα Μια ερωτηση να σου κανω, εγω μπηκα στην επισημη ιστοσελιδα και εχει μονο την 7.1.18.0, εσυ που την βρηκες την 7.1.20.0?