Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 485.

• πριν μπω στο recovery η μπαταρια ηταν στο 55% κ αφοτου κολλησε εβγαλα την μπαταρια την εβαλα κ ξεκινησε το κινητο τωρα η μπαταρια πηγε στο 38%......

• παλι κολλησε δυστηχως...

• την περασα προχθες με το που πηρα το κινητο(φορουσε την 5.10.8 developer MIUI 7 by xiaomi.eu)και την περασα μεσα απο την εφαρμογη για update της miui οπως μου ειπαν τα παιδια εδω μεσα.εκανα κατι λαθος?

• πριν λιγο μπηκα λιγο στο recovery twrp να δω τι παιζει κ με το που παταω να κανω reboot system το κινητο κολλησε κ επρεπε να βγαλω την μπαταρια.μετα αφοτου εβαλα την μπαταρια ελεγε αλλο ποσοστο της μπαταριας απο οτι ειχα πριν...wtf?

• 2 μερες τωρα προσπαθω κ τπτ...μπορει να κανω wipe dalvin cache και cache μηπως γινει κατι.σε ευχαριστω παρα πολυ που προσπαθησες να με βοηθησεις!!

• Οποτε που καταληγουμε?υπαρχει περιπτωση να μην ειχε περαστει καλα η developer που ειχε μεσα κ ετσι να μην περαστηκε καλα κ η ελληνικη?ακομα κατεβαζεις θεματα κανονικα?δοκιμασες?

• Κοιτα το κινητο ειχε μεσα περασμενη την 5.10.8 developer MIUI 7 by xiaomi.eu κ που ρωτησα εδω στο φορουμ τι πρεπει να κανω για να περασω την ελληνικη με ειπαν μην να κανω τπτ,απλα περναω την ελληνικη απο επανω με την αναβαθμιση της MIUI και αυτο εκανα. Ηταν λαθος αυτο?

• ναι κ εγω την ελληνικη εχω.παιζει να φταιει καποια αλλη ρυθμιση?

• εχεις την τελευταια ελληνικη rom?Παντως απο προχθες με εχει σκασει δεν μπορω...

• Ο λογαριασμος μου Mi ειναι μια χαρα ναι κ ειμαι δυνδεμενος.μεχρι κ sms εστειλε το κιν για να ενεργοποιηθει η υπηρεσια συγχρονισμου. Εκανα τα παρακατω που μου εγραψες αλλα δεν μπορω να επιλεξω θεμα γιατι φενονται ολα ασπρα με ενα πινελο στην μεση.δεν μπορει να κανει προεπισκό.πηση Η συνδεση δεν πιστευω να φταιει γιατι κατεβαζω απο Play store κ απο το pc γενικα μια χαρα σε full ταχυτητα..

• wifi εννοειται αλλα εχω δοκιμασει και data κ παλι τπτ...

• εγω με το που παταω ληψη σχεδον κατευθειαν λεει η ληψη απετυχε...επισης δεν δειχνει προεπισκοπηση απο τα θεματα..μολις τωρα δοκιμασα κ διαλεξα διαφορα θεματα κ γραμματοσειρες..απο προχθες μπορει να εχω δοκιμασει κ 200 φορες αλλα τπτ.... Αμα μπορει να ανεβασει καποιος ενα screenshot να δω πως του εμφανιζει του theme store.

• εγω ειχα ανοιξει θεμα στο Insomnia.πως τα καταφερες και κατεβασες?να καθαρισω μηπως dalvin cache και cache απο το recovery?

• το εκανα δειχνει οπως εσενα τωρα αλλα κ παλι τπτ με θεματα....θα το σπασω...πραγματικα...τι γινεται απορω.......πφφφφφφφφφ..

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “Λογαριασμο εκανα χθες αλλα δεν συγχονισα τπτ.αμα παω στον λογαριασμο mi εκει που λεει συνδεδεμενες συσκευες λεει τρεχουσα συσκευη redminote 2 και απο κατω Redmi Mη ενεργοποιημενο.” Σε εμένα έτσι είναι (το σωστο) Attachment (ID: 6227)” Κρυψε το κινητο σου(τον αριθμο). πως μπορει να γινει ενεργοποιηση??” Όταν θα γίνω διάσημος θα το κρύβω. :-D” χεχε!!γνωριζεις πως μπορω να το ενεργοποιησω??

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “Λογαριασμο εκανα χθες αλλα δεν συγχονισα τπτ.αμα παω στον λογαριασμο mi εκει που λεει συνδεδεμενες συσκευες λεει τρεχουσα συσκευη redminote 2 και απο κατω Redmi Mη ενεργοποιημενο.” Σε εμένα έτσι είναι (το σωστο) Attachment (ID: 6227)” Κρυψε το κινητο σου(τον αριθμο). πως μπορει να γινει ενεργοποιηση??

• Λογαριασμο εκανα χθες αλλα δεν συγχονισα τπτ.αμα παω στον λογαριασμο mi εκει που λεει συνδεδεμενες συσκευες λεει τρεχουσα συσκευη redminote 2 και απο κατω Redmi Mη ενεργοποιημενο.

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “2η μερα σημερα με το κινητο κ δεν κατεφερα παλι να κατεβασω θεμα...σχεδον δοκιμασα ολες τις ωρες...υπαρχει καποια αλλη λυση?? :/” Σε μένα κατεβαίνουν κανονικά εκτός από 1-2 φορές που σερνονταν.” σε μενα τπτ ρε γαμωτο,δεν ξερω γιατι..εχεις κατι να προτινεις?μπορεις να μπεις τωρα να δουμε αμα σε αφησει να κατεβασεις?” Μόλις κατέβασα από τα κορυφαία Δωρεάν το Touch σε 40 δευτερόλεπτα. Έχω Forthnet …

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από johnnyman: “2η μερα σημερα με το κινητο κ δεν κατεφερα παλι να κατεβασω θεμα...σχεδον δοκιμασα ολες τις ωρες...υπαρχει καποια αλλη λυση?? :/” Σε μένα κατεβαίνουν κανονικά εκτός από 1-2 φορές που σερνονταν.” σε μενα τπτ ρε γαμωτο,δεν ξερω γιατι..εχεις κατι να προτινεις?μπορεις να μπεις τωρα να δουμε αμα σε αφησει να κατεβασεις?

• Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από Vag Vag Excellent: “Παράθεση από johnnyman: “αυτη που με εδειξες εχει αλλα δεν το υποστιριζει η συσκευη λεει...” Δεν το εχω δοκημασει ποτε..μονο σα στοκ το δουλευω.Οποτε κοιτα και για καποιο αλλο apk.” Ριξε μια ματια εδω...εχει αρκετα ΙR controls που μπορει να σε βοηθησουν [APP COLLECTION] InfraRed Remote Apps - IR Blaster Devices Only - App - Xiaomi MIUI Official Forum” το εκανα κ δουλεψε με το GALAXY UNIVERSAL REMOTE!!!ευχαριστω πολυ!!!