Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 229.
-
Εγω κατεβάζω το apk του mifit από το apkmirror! Όταν τρέχω την εφαρμογή κάποιες φορές γράφει ότι κάνει αναβάθμιση στο υλικό λογισμικό! Αυτή τη στιγμή έχω την 3.1.8.1 έκδοση με 1.1.09 και η γλώσσα είναι στα ελληνικά!
-
Παράθεση από Sakis Teleios: “Παιδες καλημέρα! Περιμένουμε σήμερα rom ή από την άλλη εβδομαδα? Εξαρτημένοι έχουμε γίνει!!! ” Από τη στιγμή που υπάρχει source για αυτή τη βδομάδα θα υπάρξει και rom! Το βράδυ μπορεί να έχουν κάτι να ανακοινώσουν! Όταν είναι έτοιμοι!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Alex_MLT: “Μπορεί, ποτέ μην λές ποτέ. Το chipset έχει nougat σε άλλους κατασκευαστές. Αλλά αν δεν γίνει μέσα στους 4-6 επόμενους μήνες, θα είμαστε κοντά στο EOL (18μήνο) πλεον και δεν θα ασχοληθεί κανένας πιά.” Σίγουρα αλλά η xiaomi έχει δείξει τις διαθέσεις της! Η λίστα της Nougat είναι περιορισμένη! Εδώ παλαιότερα κινητά πήραν πιο γρήγορα την 9 από μας!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostis_87: “Και έχω μια ακόμα ερώτηση. Nougat παίρνουμε εμείς?” Όχι δεν θα πάρουμε λόγω mediatek! Η xiaomi δεν αναβαθμίζει τα mediatek! Μόνο τα sd! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Alex_MLT: “@tassosmer Διάβασα ότι αναφέρθηκαν κάποια πρoβλήματα με τις σιμ. Λοιπόν, πρώτες εντυπώσεις: 'Ολα φαίνονται να δουλεύουν όπως πρέπει. Λίγο ταχύτερο boot. Κανένα πρόβλημα στα transitions των οθονών. Λίγο πιο snappy στο άνοιγμα των εφαρμογών. Πίνει 15% με 20% ράμ περισσότερο από πρίν. Δεν πειράζει έχουμε μπόλικη, φτάνει για όλο τον καλό τον κόσμο.. ” Αμάν πια με τις sim! Συμφωνώ με τις εντυπώσεις σου!
-
Ευχαριστούμε πολύ! Σε omega όλα άψογα μέχρι στιγμής!
-
Παράθεση από gkalen: “@tassosmer Μάλλον κάτι δεν είδες καλά .. δεν κυκλοφόρησε καμμία 8.5.4.0 .. το επίσημο έχει ακόμα την 8.1.2.0 .. Anyway , θα έχετε συντομα νέα ρομ 8.5.3.0 για το omega στην οποία έγιναν κάποιες διορθώσεις .. ” Στο forum έβαλαν 2 threads για 8.5.4.0. Σε φωτο έγραφε nightly!
-
Στο επίσημο forum είδα ότι κυκλοφόρησε για το omega η 8.5.4.0!
-
Παράθεση από dhmlaz: “MIUI 9 TELEYTAIO ΓΙΑ ΤΟ REDMI PRO ΣΕ ANDROID 6.1 STHN KINEZIKH EKDOSH ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΓΛΩΣΑ ORIGINAL SITE: 1kUS917h Επειδη δουλεύουν τα πάντα σε αυτή την έκδοση , ποιος μπορει να μου δόσει μια εξήγηση τι φταιει και δεν παίρνει άλλες γλώσες , η γιατι το σύστημα και σε ευρωπη και σε ελλάδα έχει καθήσει;. Γιατί αποκλείεται να μην γνωρίζουν την συγκεκριμένη διεύθυνση εδώ και 4 ημέρες που έχει δημοσιευτεί πριν την 9ημερη αργία στην Κίνα. ” Αυτή πρέπει να είναι η rom που υπ…
-
Παράθεση από dhmlaz: “Μετάφραση κινέζικου μπλοκ μόνο για αυθεντικά κινέζικα τηλέφωνα, με την εμπειρία από MTK επεξεργαστές άλλων κινεζικων εταιρειών Στάλθηκε από το ONE E1003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν θα πάρουμε ποτέ nougat! All About MIUI 9 for Redmi Pro - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum Από το επίσημο forum!
-
Παράθεση από BanditGR: “Το nikel ΔΕΝ πρόκειται να έχει, αν δεν δώσει η Xiaomi σωστή κινέζικη ROM και όπως δείχνουν τα πράγματα, πάμε πλέον για την επόμενη ROM (και βλέπουμε). ” Φίλε υπομονή μέχρι την Παρασκευή! Nikel και omega μείναμε πίσω!
-
Για το omega στο xda κυκλοφορεί μια 7.9.10 chinese developer rom με mods. Ξέρετε αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με τη sim με κάποια νεότερη rom;
-
Παράθεση από liakosak: “Για nikel είπατε αναστολή λόγο προβλήματος.στο site ομως της miui υπάρχει κανονικά.θα την βγάλετε ; γνωρίζετε τι προβλήματα έχει; ” Η Mtk Global έχει την 7.9.7! Η Mtk China είναι ακόμα σε 7.6.10!
-
Εφαρμογή "Ατζέντα"
Μήνυμαhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.werilapps.agenda Καλημέρα! Ο αδερφός μου έχει φτιάξει αυτήν την εφαρμογή! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
ΜήνυμαΚαλορίζικο!
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
ΜήνυμαΣυμφωνώ με τον προλαλήσαντα!
-
ΑΓΟΡΑ REDMI PRO
Μήνυμαδεν έχω κάποιο screenshot να σας βάλω τώρα! Πάντως είχε την τελευταία official! Την 8.1.2.0 την αγγλοκινέζικη! Αρχικά του πέρασα την ελληνική 8.1.2.0 και τώρα έχω την τελευταία dev από τα παιδιά!