Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 229.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Romanos Lioutas: “παιδιά έχω θέμα με το Chromecast, ενώ δούλευε κανονικά δύο μήνες που έχω το box και έπαιζα ασυρματα μέσω κινητου σεYouTube, Netflix, BubbleUPnP και ότι άλλο υποστιριζει το Chromecast, ξαφνικά την τελευταία βδομάδα κάθε φορά που πάω να συνδεθώ μου βγάζει error "there was a problem connecting to android tv". Είμαι συνδεδεμενος στο ίδιο δίκτυο και στις δύο συσκευές, δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μπορεί να μου δώσει κανείς τα φώτα του;” Μετά την τελευταία ενημέρωση …
-
Νομίζω ότι ο es σου δίνει δυνατότητα να μεταφέρεις αρχεία μέσω δικτύου... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρέπει να το βλέπει το es! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εγώ έχω βάλει ένα 64αρι φλασάκι για εσωτερικό χώρο... Θα σου κάνει στο φλασάκι ένα format και μετά θα σου μεταφέρει τα αρχεία... Είναι πολύ εύκολο και γίνεται μέσα από το μενού του mi box! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν κάνεις το format πες μας αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα... Μήπως μπορέσουμε και σε βοηθήσουμε ώστε να μην μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Από σελίδες τύπου apkmirror κατεβάζεις το apk της εφαρμογής που θέλεις. Μετά κάνεις εγκατάσταση της εφαρμογής όπως και στο κινητό. Εγώ έτσι δοκίμαζα τον Chrome αν δουλεύει στο mi box. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια φορά που έκανα επανεκκίνηση δούλεψε κανονικά. Τα ίδια και χτες αμέσως μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης! Είμαι με το ίδιο καλώδιο με πριν! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα παίζουν μια χαρά εκτός από το cast. Το ψάχνω ακόμα... Όταν το κάνω από το κινητό (redmi pro) βγάζει μήνυμα ότι παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη σύνδεση... Edit: Έφτιαξα το cast. Απεγκατέστησα τις ενημερώσεις από το playstore και τις ξαναπέρασα. Το Netflix παίζει καλά... Όπως και πριν. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όταν το πέρασα και γω δεν δούλευε το cast... Λογικά θέλει fr για να στρώσει! Αύριο θα το δω! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο gkalen προσπαθεί να φτιάξει το πρόβλημα με τις κάρτες της wind... Κάνει κάποιες δοκιμές... Το πρόβλημα που έχουμε είναι ότι κρασάρει συνέχεια το gfmanager και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα στο κινητό... 9.3.14 και 9.3.21 οι ρομ με το gfmanager... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk