Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 229.
-
@MIUI_ART εννοείς το copy log που έχει η recovery; Βγάζει ένα recovery.log με πολλά πράγματα μέσα.
-
Παράθεση από guardian1980: “Συγνώμη που ενοχλώ και πάλι, κατέβασα την καινούρια rom xtrv για Redmi pro και πάλι κάνει τα ίδια, κάνει επανεκκίνηση στην TWRP... ” Μια από τα ίδια και δω!
-
Κατέβασα τη διορθωμένη Aroma έκδοση της rom του Redmi Pro. Στην εγκατάσταση μένει στο 38.74%. Κολλάει εκεί... Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα. Περνάω σκέτη τη rom, χωρίς εφαρμογές ή κάποιο mod.
-
@MIUI_ART έχουμε κανένα νέο για redmi pro; Ο προγραμματισμός της xiaomi βλέπω ότι έχει πάει πίσω. Τέλη Ιουλίου είχαν πει αλλά ακόμα είναι σε alpha στάδιο. Στο επίσημο forum ένας μόνο έχει κάνει ανάρτηση για την 10άρα που την ελαβε σε nightly. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@MIUI_ART βγήκε και για τις 9 συσκευές; Γιατί δεν έχω δει στο en.miui.com κάτι.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από cabdik: “μολις περασα την 8.4.30 πανω στην 8,4,26 και μου εκανε εντυπωση οτι δεν με ρωτησε καν για Wipes....!!!! απλα εκανε την εγκατασταση.........!!!!” Εννοείς Aroma; Αν ναι, δεν έχει! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lefesta: “Καλησπέρα., από τα παιδιά που δοκίμασαν την ported global rom του nikel για το omega πώς την βλέπουν? Εμένα χάνει εύκολα το σήμα μάλλον από την μπάντα που λείπει, και η μπαταρία του πέφτει σχετικά γρήγορα Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από σήμα δεν είδα κάποια διαφορά! Η μπαταρία θεωρώ ότι είναι καλύτερη σε σχέση με τις τελευταίες dev! Δεν μπορώ να πω πόσο ακριβώς παραπάνω βγάζει αλλά ξεπερνάει τις 4 ώρες... Πριν πήγαινε 3.5-4, εξαρτάται βέβαια και…
-
Παράθεση από Takis@20VT: “Πόσο σας κρατάει η μπαταρία ; έκλεισα το να ανάβει αν περιστρέψεις τον καρπό και πιάνω 29 ημέρες...” Εγώ 13 μέρες και είναι στο 64%... Παίζει ρόλο και κατά πόσο χρησιμοποιείς το bluetooth στις εφαρμογές, στις ασκήσεις... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από atmosstore: “xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMPro_8.4.19_v9-6.0 1.Ένα Bug στην camera όταν επιλέγεις το διάφραγμα (σαν γραναζακι , για το Turn Focus adjustment) δεν αποθηκεύει την φωτογραφία και είναι ακριβώς λες και δεν την τράβηξες . 2.Φωτισμός, εάν καταλαθος το πας στο τέρμα σκοτεινό όλα είναι μαύρα , στις προηγούμενες υπήρχε αμυδρό φως , την πατησα δυο φόρες και χρειάστηκε στήσιμο απτήν αρχή για να το διορθώσω . ?3.συνδεσιμότητά στα data ( με ερωτηματικό ,ίσως κάνω λάθος ) Μια ερώτηση …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από valantis8: “Παιδια καλημέρα, διαβάζω σε ξένα fora κ προσπαθώ να βγάλω άκρη, την mui 10x θα την πάρει το κινητό μας, για 7 andoid δεν το βλέπετε; Το εχω 10 μήνες κ κάτι, τρεχω την τελευταια stable του forum μας κ είμαι καταευχαριστημενος, το κινητό το στιβω στην κυριολεξία κ δεν κάνει κιχ, βέβαια σε αυτό έχετε μερίδιο κ εσείς με την καλή δουλειά πουβκανετε, κ την βοήθεια που πήρα διαβάζοντας σας. Καλό ξημέρωμα.” Τη νέα έκδοση του Miui και βέβαια θα την πάρουμε! Αλλά για έκδοση androi…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Από χτες είμαι με την global που έστειλε ο gkalen. Εντυπώσεις άριστες. Αρκετά καλύτερη αυτονομία (βέβαια αυτό θα φανεί μετά από μερικές φορτίσεις) και πιο γρήγορο μου φαίνεται σε σχέση με την τελευταία dev από cn/xiaomi.eu. Να ρωτήσω κάτι, στον καιρό δεν βλέπω την επιλογή για να βρει αυτόματα την τοποθεσία. Έχει πρόβλημα η εφαρμογή; Γιατί δεν μπορώ να βρω την τοποθεσία μου. Συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνετε!!
-
-
Προβλημα με ξυπνητήρι
ΜήνυμαΕγώ για ξυπνητήρι χρησιμοποιώ το timely. Χτυπάει κάθε φορά αλλά σε διάφορες εκδόσεις και κατά διαστήματα αργεί 2-3 λεπτά! Π.χ. σήμερα χτύπησε 7:33 αντί 7:30!
-
-
Ολα καλά σε redmi pro! Ευχαριστούμε!