Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 136.
-
Tethering στο Mi4c
mv_best - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΝαι σε ευχαριστώ. Το ξέρω. Θα δοκιμάσω την καινούργια. Έβαλα την 5.11 και δούλευε. Θα δοκιμάσω την καινούργια μια που μου λες ότι φτιάχτηκε, όπως και αναφέρουν τα παιδιά ότι δουλεύουν τα push notifications Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ. Το κακό είναι ότι με τις rom του Οκτωβρίου δούλευε.
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαΣυνδεομαι κανονικα και εγω.Internet παιρνει η αλλη συσκευη?το δοκιμασες??Δεν δινει internet το mi4c.
-
Tethering στο Mi4c
ΜήνυμαΕπειδη στο mi4c δεν βγηκε αναβαθμιση,θα περιμενουμε την καινουργια,μπορει να επιβεβαιωσει καποιος αν με την 12.11 του δουλευει το tethering?Με του Οκτωβριου τις rom δουλευε αψογα.Με την 12.11 δεν δινει internet..
-
Όντως mi4c κολλάει στο boot. Και με την πιο πρόσφατα ανεβασμένη έκδοση.
-
Και εγώ έχω θέμα στο mi4c. Δυστυχώς η miui δεν μας τα λέει καλά.. Ήμαρτον απλό είναι να λυθεί. Βγάζουν πράγματα ξεκαρφωτα και τα προβλήματα εκεί.. Έχε χάρη που έχουμε την κοινότητα ☺☺ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα, δυστυχώς έχω πρόβλημα στις 2 τελευταίες rom με push notifications. Viber, whatsapp κ.τ.λ. Για το mi4c μιλάω. Έχει κανείς άλλος το ίδιο? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πιστεύω ότι είναι μακράν η καλύτερη rom για το mi4c Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα για mi4c θα έχουμε stable?
-
Το αρχείο που ανέβηκε για mi4 δεν μπορεί να μου γίνει εγκατάσταση από cwm. Μου γράφει installation aborted κάτι με το data και ότι είναι untrusted πρώτα
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mv_best: “Θα βγει η stable για το mi2s?” Άγνωστο πότε θα γίνει κάτι τέτοιο.” Ρωτάω γιατί βγήκε στο κινέζικο site η πρώτη stable version.
-
Θα βγει η stable για το mi2s?
-
Redmi 2 - 1GB edition
ΜήνυμαΑπό whatsapp και viber και messenger? Ποια rom φοράς?
-
Redmi 2 - 1GB edition
ΜήνυμαΒρε παιδιά θα συμφωνήσω μαζί σας στα περισσότερα. Κανένας δεν έχει πρόβλημα με τα notifications από whatsapp, viber κτλ?? Ενώ είμαστε σε δίκτυο δεν έρχονται ειδοποιήσεις.
-
Παράθεση από mike4186: “Παράθεση από mv_best: “Καλησπέρα, παιδιά το tethering σας λειτουργεί? Για το mi2s με lollipop ρωτάω, άσχετα που δεν πρέπει να παίζει ούτε σε kk..” Είχα το ίδιο πρόβλημα σε mi3 με κιτ κατ dev και το έλυσα με τον παρακάτω τρόπο που μου είπαν τα παίδια, δεν ξέρω αν ισχύει στην lolipop στο δίκο σου τηλ απλά το αναφέρω, Internet sharing μέσω του wifi hotspot” Δυστυχως δεν δουλευει με την lollipop,το ειχα δει το post,οταν το εκανα brickarε το κινητο,για αυτο ρωτησα.