Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 136.
-
Καλησπέρα, παιδιά το tethering σας λειτουργεί? Για το mi2s με lollipop ρωτάω, άσχετα που δεν πρέπει να παίζει ούτε σε kk..
-
Δυστυχώς δεν δουλεύουν τα push notifications στο redmi2
-
Για το Redmi2 θα έχουμε νέα stable?
-
Καλησπέρα, παίδες το tethering σας λειτουργεί με την lollipop? ρωτάω για το mi2s. Ενώ συνδέονται οι συσκευές δεν διαμοιραζεται το Internet. Καμμία βοήθεια?
-
Καλημερα και Χρονια πολλα.Εχουμε κανενα νέο για καινουργια εκδοση στο Redmi2?Ευχαριστω
-
Χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη. Απο την έκδοση του xiaomi.eu δεν μπορεί να περαστεί απο πάνω τελικά?
-
Καλημέρα και Χρόνια πολλά.Θα μπορεί να περαστεί από επάνω από την έκδοση του xiaomi.eu 5.4.10 Χωρίς wipe?
-
Πρόβλημα με Google play
mv_best - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΜε. Fastboot?
-
Πρόβλημα με Google play
mv_best - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΚατέβασε αυτό αφού κανείς απεγκατάσταση τα άλλα Google Play services APKs - APKMirror την 836
-
Πρόβλημα με Google play
mv_best - - Mi-2 (Aries)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kalmichalis: “εν τω μεταξυ θελω να βαλω το cwm ή το twrp και δεν μπορω με τπτ , μου λεει οτι τα αρχεια που βαζω ειναι κατεστραμενα μηπως εχει να κανει με το 5,0,χ” Φίλε μου για να βάλεις twerp η cwm μπορείς να το κάνεις μέσω fastboot και μόνο.
-
Το συγκεκριμενο αρχειο ειναι για την εκδοση 2014811 και δεν ειναι δοκιμασμενο σε 2014812 και 2014813.- Κατεβαζουμε απο εδω FWQ12Mu4jiGreZQu και κανουμε το αρχειο αποσυμπιεση. - Κλεινουμε το κινητο και το ανοιγουμε σε Fastboot mode(παταμε το power + τo vol down ταυτοχρονα).Θα πρεπει να μας βγαλει το εικονιδιο του Fastboot - Συνδεουμε το κινητο με το Pc.Θα δουμε οτι φορτωνονται οι drivers για fatboot αν δεν υπαρχουν. - Τρεχουμε το Flash-TWRP.bat και ακολουθουμε τις οδηγιες του παραθυρου. - Οταν ολ…
-
Καλημερα και Χρονια πολλα.Παρελαβα ενα Redmi 2 και θελω να του σβησω τα παντα απο μεσα.Υπαρχει καποιος τροπος να γινει εντελως clean install?Η δικια μας Rom υπαρχει σε fastboot?Αν με το Miphone σβησω τα παντα και περασω την κινεζικη την developer fastboot και μετα την δικη μας θα ειναι οκ?
-
[/quote] Σ΄ευχαριστω και πάλι πραγματι την περασε την τελευταια TWRP φοβερη αλλα δεν βλεπω να υποστηριζει trueboot για εκκινηση απο system1, η system2 και εγω εχω στο 1 την τελευταια GTV-V5 και στο 2 την LolilopV6 και μπουταρει μονο στην GTV-V5 τωρα... στο system1[/quote] Trueboot me lollipop ξεχνα το τουλαχιστον για MIUI.Αποψη μου παρε ενα backup της gtv,κανε το μεταφορα στο pc και περνα μονο lollipop με factory reset.Μετα φορτωνεις backup και εισαι οκ
-
Φιλε μου μπες εδω Dev-Host - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και κατεβασε το 2.8.5.0 .Ειναι μονο για το mi2s αυτα.Δεν στο περναει γιατι απο την lollipop δεν υποστηριζεται το tdb και θελει τις νεοτερες εκδοσεις του TWRP.Ακολουθησε μετα την ιδια διαδικασια με fastboot και θα εισαι οκ.Απλα μολις κανεις εγκατασταση κλεισε το τηλεφωνο,μην κανεις reboot γιατι αν ξαναμπει στη rom η MIUI ξαναβαζει απο πανω το recovery.Μολις το κλεισεις μπες στο recovery παλι και θα δεις οτι εχεις T…
-
Παράθεση από spirosmeg: “Δεν εχει αφαιρεθεί η rom εγώ την κατέβασα κανονικά τώρα μόλις αναβάθμισα την Smiui 4.4.4 που είχα, και θα ανυπομονώ την δικιά μας GTV βεβαια? Gapps θα περάσω αυτά απο εδώ: [GAPPS][2015-04-04] Google Apps Minimal Edit⦠| Android Development and Hacking | XDA Forums ΠΡΟΣΟΧΗ Δυστηχως μολις ανακαλυψα οτι εχασα την CWM recovery και δεν ξαναπερνάει με τιποτα ουτε αυτη αλλα ΟΥΤΕ και η TWRP θέλουν αναβάθμιση... ” Φίλε μου μετά την kitkat όλα τα recovery μπαίνουν μόνο με fastbo…
-
Έχω εντυπωσιαστεί απο τον ήχο, έχει βελτιωθεί η ένταση και απο την κάμερα που είναι πολύ βελτιωμένη. Τώρα απο bug βλέπουμε..
-
Όχι μιλάω για το mi2s,για την lollipop και ρωταω για την rom που μου είπε ο admin να φορτωσω
-
Δεν μου την κάνει μου λέει δεν υπάρχει επαρκής χώρος στο σύστημα
-
Λοιπόν, όλα πήγαν τέλεια. Ουτε fastboot ούτε τίποτα. Δουλεύει και το bluetooth μου τέλεια επιτέλους. Αλλά 2 ερωτησουλες τελευταίες. Μου ζητάει αναβάθμιση το google play και δεν έχει χώρο στο system.τι μπορώ να σβήσω?επίσης πως μπορώ να σβήσω το google keyboard να βάλω δικο μου?έχω root explorer..
-
Ευχαριστώ admin