Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 136.
-
Άρα να πάρω backup πρώτα ε?ναι αλλά με fastboot πως γίνεται να μην μου διαγράψει το internal storage?ποιες είναι οι εντολές από fastboot μόνο για την Rom?ευχαριστώ admin
-
Χωρίς όλα τα wipes έτσι?επίσης θα μπορώ να ξαναβάλω την δικιά μας,τώρα έχω την gtv 5.3.27.
-
Τελικά δουλεύει η lollipop για mi2s?έχω την 5.3.27 και έχω περάσει twrp για recovery.Να την περάσω η...?διάβασα ότι αργεί να ξεκινήσει γιατί γίνεται η μετατροπή από dalvik σε art.Θέλει full wipe η όχι?sorry για τον καταιγισμό ερωτήσεων
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από mv_best: “Παράθεση από mv_best: “Καλημέρα παίδες.έχω πρόβλημα με την miui 6 στο mi2s στο εξής:πήρα το Sony Bluetooth sbh20,a2dp και ενώ τους ακούω το μικρόφωνο δεν δουλεύει και αν πατήσω σε handsfree λειτουργία,με ακούνε αλλά δεν ακούω.Απο ότι έχω δει υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth στην 6.μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχω δει?” Καλημέρα,χρόνια πολλά,κάνεις με πρόβλημα στο Bluetooth?” Καλησπέρα χρόνια πολλά ,σε mi3w τουλάχιστον κανένα πρόβλημα.” Ευχαριστ…
-
Παράθεση από mv_best: “Καλημέρα παίδες.έχω πρόβλημα με την miui 6 στο mi2s στο εξής:πήρα το Sony Bluetooth sbh20,a2dp και ενώ τους ακούω το μικρόφωνο δεν δουλεύει και αν πατήσω σε handsfree λειτουργία,με ακούνε αλλά δεν ακούω.Απο ότι έχω δει υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth στην 6.μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχω δει?” Καλημέρα,χρόνια πολλά,κάνεις με πρόβλημα στο Bluetooth?
-
Καλημέρα παίδες.έχω πρόβλημα με την miui 6 στο mi2s στο εξής:πήρα το Sony Bluetooth sbh20,a2dp και ενώ τους ακούω το μικρόφωνο δεν δουλεύει και αν πατήσω σε handsfree λειτουργία,με ακούνε αλλά δεν ακούω.Απο ότι έχω δει υπάρχει πρόβλημα με τα Bluetooth στην 6.μήπως υπάρχει κάποιο fix που δεν έχω δει?
-
Παιδες stable για το Redmi 2 Θα βγει?
-
Δυστυχώς dnomikos δεν έπαιξε και δυστυχώς δεν μπορώ να μπω ούτε στο play store..:-(
-
Σε όλες φίλε μου?μήπως δημιουργηθεί σε άλλες θέμα.
-
Ok ευχαριστώ,λογικά αυτό είναι με τα στριγκακια
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από mv_best: “παίδες στο mi2s με την 13.2.5 μόλις ανοίγει η του κάνω επανεκκίνηση,μου βγάζει com.Google.process.location έχει τερματιστεί.Ξέρει κανείς κανένα fix?” Αν απενεργοποιήσεις την Πρόσβαση στην Τοποθεσία μου τι κάνει?” Απενεργοποιημένη την έχω by default.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mv_best: “παίδες στο mi2s με την 13.2.5 μόλις ανοίγει η του κάνω επανεκκίνηση,μου βγάζει com.Google.process.location έχει τερματιστεί.Ξέρει κανείς κανένα fix?” Σου πετάει το μήνυμα κάθε τόσο ή μόνο στην αρχή ?” Μόνο στην αρχή admin
-
παίδες στο mi2s με την 13.2.5 μόλις ανοίγει η του κάνω επανεκκίνηση,μου βγάζει com.Google.process.location έχει τερματιστεί.Ξέρει κανείς κανένα fix?
-
Παιδια τα FC's που αναφερονται στο miui.com ειναι φτιαγμενα στην δικια μας version?Γιατι πεφτει παρα πολυ κραξιμο..
-
Βρε παιδιά με αυτήν την έκδοση 5.1.23 σε mi2s έχω τρελό battery drain.Επίσης στο σύστημα έχει ελεύθερο μόνο 3 mb..Μου φαίνεται ότι η eu version είναι πιο βαριά..
-
Καλη επιτυχια και καλες γιορτες σε ολους σας.
-
Το mi3 μου επεσε στο νερό
mv_best - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΦίλε μου υπάρχει ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας,αν είσαι από Αθήνα,που έσωσε το hongmi ενός φίλου,που έπαθε ακριβώς το ίδιο πράγμα,με πολύ φθηνή τιμή.Αν μου επιτρέπεται να πω το όνομα για να μην θεωρηθεί διαφήμιση.Αλλιώς αν σε ενδιαφέρει στείλε pm
-
Φίλε gkalen είσαι μεγάλος,έψαχνα τόσο καιρό να αλλάξω τα fonts και δεν έβρισκα το themes authorization,δεν ήξερα πως λέγεται,γιατί μέσα στο wsm tools δεν το έχει.τώρα πλέον όλα μια χαρά..:D
-
Σε ευχαριστω για την απαντηση,για παρεμβαση μιλαω.Υπαρχει τροπος ποιον φακελλο πρεπει να παω να πειραξω?Ολα τα fonts που εχω βρει δεν κανουν γιατι δεν εγκρινονται απο το store.Μεγαλο λαθος η πολιτικη στο θεμα των θεματων.