Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 136.
-
Φιλε MIUI_ART υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε δικα μας fonts εκτος εφαρμογης θεματος?Πες μου σε παρακαλω μια λυση γιατι με εχουν φαει..Εχω κατεβασει αυτο το font και δεν μπορω να το εγκαταστησω με τιποτα KitKat_font.mtz ,γιατι με τις τελευταιες version δεν δουλευει το mi tools.Ευχαριστω
-
Danielk ειναι καλη η wiui6?Απο μπαταρια,perfomance και ελληνικη γλωσσα πως παει?
-
Παράθεση από mv_best: “Παίδες στο mi2s στα θέματα με πετάει έξω..έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?rom 26.9” πριν κάνετε τα εξτρά (π.χ. αλλαγή προγράμματος κλπ) δοκιμάσατε clear data / cache για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που σας κρασάρει ; συνήθως η λύση είναι τόσο απλή[/quote] Φίλε μου πρώτα από όλα σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.Το έχω δοκιμάσει το clear cache,είναι όντως το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει,αλλά συνεχίζει.και με πετάει,γι'αυτό ρωτάω αν έχει κάποιος το ίδιο θέμα.Μιλάω για …
-
Παίδες στο mi2s στα θέματα με πετάει έξω..έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα?rom 26.9
-
Παιδες καλημερα.Σημερα λεγεται οτι θα βγει η special edition ΜIUI 6 σε kitkat για το mi2s.Υπαρχει περιπτωση να την εχουμε και με μεταφραση? Σας ευχαριστουμε και συνεχιστε την τελεια δουλεια που κανετε.
-
Παιδιά εγώ γύρισα στην 15 έκδοση στο mi2s γιατί είχα τρελή κατανάλωση μπαταρίας και μετά την 15 τέλος η ρύθμιση εξοικονόμηση ενέργειας.ευχαριστώ όλο το team για τις προσπάθειες για τα κινητά μας και καλές διακοπές.
-
Ευχαριστώ για την πληροφόρηση
-
Για το mi2s θα βγει η v6?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά. Θα δείτε ότι λείπει εντελώς η επιλογή Power Safe Mode. Απλά στην ελληνική μετάφραση έχει μείνει ακόμη.” Δηλαδή τέλος η εξοικονόμηση μπαταρίας η ήταν placebo και όντως δεν λειτουργούσε κάνοντας εξοικονόμηση??
-
Καλησπέρα παιδιά.Φόρτωσα την 3-17.1 στο mi2s και υπάρχει bug με την εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία.Όποτε το επιλέγω με πετάει έξω.Υπάρχει λύση?
-
Παιδια καλησπερα,το τοπικο backup της miui που αποθηκευεται?Σε ποιο φακελλο θα το βρω στο mi2s?
-
Παιδες με την 3.11 σε mi2s εχω τεραστιο battery drain.25% σε 5 ωρες με το κινητο να μην δουλευει απλα σε αναμονη.Μονο το bluetooth ειναι ανοιχτο.Με τις αλλες εκδοσεις δεν ειχα θεμα.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mv_best: “Βρε hackerades δεν μπορειτε να μου πειτε για το προβληματακι με την γραμματοσειρα?Μονο στη 3.11 εχω θεμα.” Δεν σου απαντάμε βρε.... Αμα δε βάλεις στο προφίλ σου την συσκευή σου για να ξέρουμε για ποιά ROM και συσκευή αναφέρεσαι, δεν σου απαντάμε... ” Ανεφερα οτι το προβλημα το εχω στο mi2s.Εχω ομως και 5 hongmi που περνανε απο τα χερια μου για αναβαθμισεις . Ακυρος συναγερμος,πηγα μολις τωρα να τραβηξω screnshot με το προβλημα και μου εκανε επιτυχης…
-
Βρε hackerades δεν μπορειτε να μου πειτε για το προβληματακι με την γραμματοσειρα?Μονο στη 3.11 εχω θεμα.
-
MIUI_ART μπορεις να δοκιμασεις αυτα τα fonts αν σου παιζουν?ξερεις πως μπορω να τα βαλω κατευθειαν στο συστημα και να μπορω να τα επιλεξω?
-
Εβαλα την 3.11 σε ενα mi2s που εχω και δεν μπορω να περασω δικα μου fonts,μου βγαζει error.Ξερετε γιατι?Εχω κατεβασει αυτα που ειναι φοβερα. KitKat_font.mtz .Σε hongmi η 3.11 δεν μου δουλεψε ουτε η odex ουτε η deodexed ειχα θεμα με το κλεισιμο των εφαρμογων.3 καινουργια τηλεφωνα και τους περασα την 3.9 fixed και ειναι καμπανα.
-
Σελιδα 41 πανω πανω η 3.9 fixed
-
Μπορεί μήπως να διορθωθεί το link για το mi2s,γιατί βγάζει την version για το mi3? Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ ευχαριστω,χρειαζομαι το email.Της Παρασκευης η επισημη θα εχει και τις φωτογραφιες και ολα που εχετε βαλει?