Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-136 από 136.
-
Παιδες κανενα νεο για το mi2s?
-
RED RICE (προγραμματάκια)
ΜήνυμαΠαράθεση από kodorevi8ulis: “δεν σας δουλεύει αυτό; Index of /zdunex25/wip/sms/” πως δουλευει φιλε μου και τι κανει?
-
Μπράβο παίδες.βρήκα μία μέσα στην ταπετσαρία,το desktop σε επιφάνεια εργασίας.δεν ξέρω αν χωράει.admin έχω ένα Xperia keyboard που δουλεύω,πώς μπορώ να το ανεβάσω?είναι καλύτερο πιστεύω,από αυτό που ήταν με την έκδοση. Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε για όλα,ανυπομονούμε. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Και βέβαια,ότι θέλουν οι developer:-D Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπραβο σας παιδια ευχαριστουμε!!!
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
mv_best - - Mi-2S (Aries)
ΜήνυμαΤο βγάλανε το weather από την multilanguage γιατί είχε προβλήματα. Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΣε ευχαριστώ.το πρόβλημα μου είναι ότι δεν υπάρχει το permissions μέσα στον φάκελλο ασφαλείας..ξέρεις γιατί?κατεβάζω την έκδοση 3.11.15 από το site. Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk
-
Εντυπώσεις για το MI2-S
ΜήνυμαΠαίδες καλησπέρα,πήρα χτες το mi2s να αντικαταστήσει το neo v που είχα,και έχω τρελαθεί.να ρωτήσω γιατί στην Multilanguage Rom δεν μου βγάζει επιλογή για root?επίσης με τα μηνύματα έχει όριο στους χαρακτήρες?? Sent from my MI 2S using Tapatalk