Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 108.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chdarmas: “Καλησπέρα παιδιά! ψάχνω να παραγγείλω για ένα φίλο digitizer για το note 4 έχει κανείς ιδέα απο κίνα ποιο eshop έχει αξιόπιστα ανταλακτικά; ευχαριστώ πολυ! 100.gif ” σκετο digitizer μην παραγγείλεις διότι θα δυσκολευτεις αρκετά και πολύ πιθανό να μην καταφέρεις να το περάσεις χωρίς να πάθει ζημιά το κινητό.Ανταυτου θα σου πρότεινα να πάρεις set οθόνη+digitizer έτοιμο συναρμολογημένο. Στο ebay θα βρεις πολλές επιλογές. Προτίμησε κανένα σετακι που δίνου…
-
πάρα πολυ καλά specs αλλά αν ποτέ φτάσει Ελλαδα και κάνει 1,700 δεν εχει νόημα
-
Παράθεση από Makis Mks: “Παιδιά μου έβγαλε και εμένα update χθες και από την ώρα που το έκανα δεν μου ανοίγει τα δεδομενα ” και εμενα εχασες τις ρυθμισεις της sim για 4g πηγαινε στο sim cards & mobile networks-> sim1 ->Access point names->* εμενα ειναι cosmote οποτε-> Cosmote Internet και διάλεξε APN protocol -- IPv4/IPv6 APN enable και θα παιξεις! 100.gif
-
έχουμε κανα φίλο κινέζο να μου φέρει καμμία; 100.gif
-
δυνατά χαρακτηριστικά το μονο που δεν μου αρεσε αν ισχύει είναι η αφαίρεση του jack.
-
αλορίζικο να είναι!
-
Παράθεση από Grigol: “Καλησπερα σε ολους! Huami παρεληφθη! Πολυ πολυ εντιμη αγορα με μια πρωτη ματια!! Γρηγόρη ερωτηση.: Γιατι δεν βρισκω στις επιλογες του Amazefit στο τηλ στο Sync επιλογη για λογαριασμο Strava? Ευχαριστω πολυ! Amazefit τελευταια εκδοση απο google Play. ” διάβασε το παρακάτω ισως σε βοηθήσει, How does the Strava integration work? – Amazfit
-
Παράθεση από MindMaker: “Παιδιά το ότι η εφαρμογή δεν λειτουργεί σε όλους ή κάποιοι την θάβουν επειδή δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν λίγο τον οδηγό εγκατάστασης, δεν σημαίνει ότι η εφαρμογή είναι μάπα. Και στο fb αλλά και στο playstore, 9 στα δέκα μηνύματα είναι δεν "λειτουργεί η εφαρμογή" γιατί οι περισσότεροι απλά κατεβάζουν δίχως να ξοδέψουν 2-3 λεπτά να διαβάσουν τι χρειάζεται για να δουλέψει. Ο,τι και να είναι έχει ξοδευτεί προσωπικός χρόνος από το δημιουργό και ας το σεβαστούμε. Στο κάτω…
-
καλή επιτυχία Ζιαομίστες
-
ωραιο φαινεται αλλα ο tasker είναι επι πληρωμή
-
Παράθεση από NasDriver: “τοτε κάπου αλλού έχεις πρόβλημα....Το μήνυμα που σου βγάζει είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κλείσεις την λειτουργία πτήσης. Έχεις δοκιμάσει fastboot rom και σου κάνει το ίδιο ? ” θα βάλω fastboot ότι αλλο ηταννα δοκιμάσω το δοκίμασα νομιίζω, δεν εχω βρει κάτι άλλο να κάνω,(Redmi_2_TD η συσκευη) απο την κατεβάσω απο εδώ έτσι; MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16: Recovery / Fastboot Downloads, Flashing Guide - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum ή απο το xiaomi.eu Fastboo…
-
αμα ισχύει το ανοίγμα που κάνουν φέρτε ρε το MI5 να είναι το alternative flagship σε άλλα κινέζικα κινητά στην Ελλάδα...
-
Παράθεση από freekafe: “Παράθεση από chdarmas: “αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις? ” Την έχω βάλει εγώ στο δικό μου. Μια χαρά μου φαίνεται χωρίς προβλήματα ίσως να είναι λίγο καλύτερη η κατανάλωση μπαταρίας. Δοκίμασε την δεν θα έχεις πρόβλημα. ” ευχαριστώ! γιατί και εγώ με 2 εκδόσεις πίσω σε dev με 5,1 android είδα να κρατάει λίγο λιγότερο η μπαταρία!
-
αδέρφια έχει περάσει κανείς τη ρομ σε Xiaomi_Redmi_2_TD? εντυπώσεις?