Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 108.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Irongud: “Το quickball δεν υπάρχει καν ” Βοηθός αφής είναι στα Ελληνικά... :έκανα κανα τέταρτο να το ψάχνω τη πρώτη μέρα ”
-
Καλησπέρα παιδιά, εδώ και 2 μέρες φαίνεται να δουλεύει ρολόι η ρομ, 2 ερωτήσεις μόνο για redmi 2: 1.)το quickball ενεργοποιείται κάπως; 2.)και πήγα- ρυθμίσεις- γραμμή κατάστασης-οργάνωση διακοπτών να αλλάξω θέση τους διακόπτες αλλά δεν αλλάζουν, είναι bug ή feature? ευχαριστώ!
-
Παίδες απο GTV 6.8.25 (η τελευταία dev rom- miui 8) σε αυτή εδώ την stable απο twrp recovery θα παίξει χωρίς factory reset; ευχαριστώ εκ των προτέρων, keep the good work!
-
κανονι πάει 100.gif ----------------
-
ωραιοι!στο factory reset διαγράφονται όλα;apk και αρχεία;
-
τον αύγουστο βέβαια ... μπούκωσε το 3g-4g πουθενά δεν έπιανα.
-
Welcome @Vickmall
-
value for money νομίζω, μόνο ένα μείον βρίσκω ,δεν έχει nfc
-
Δώστε mi5 στο λαο Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
σε Redmi 2 TD την έβαλε κανείς τη rom ? ευχαριστώ!
-
Παράθεση από zananiro: “Τι έγινε ρε παιδιά, έβγαλε και άλλο mi band η Xiaomi? Έχει και οθόνη. Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Bracelet for Android iOS - Black Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ” απ οτι φαίνεται ναι, xiaomi-miui.gr/community/news/…%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/ μοιάζει με το garmin vivosmart
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Δεν είχα την υπομονή να το αφήσω πάνω από 12 ώρες. Για αυτό έχω πάντα ένα τοπικό backup εφαρμογων στην κάρτα. Επίσης δεν χρησιμοποιώ το micloud για φωτο. Βολευει καλύτερα το google με άπειρο χώρο ( με συμπίεση ). Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οπότε τα ίδια σε όλους, με 3rd party εφαρμογή το κάνεις; titanium backup π.χ. ; ευχαριστώ.
-
Σπασμένο tempered glass
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από NasDriver: “Εδω αντιγράφουν ολόκληρα κινητά...τα στικακια θα ήταν πρόβλημα...προσοχή θέλει και να μην σου κάτσει... ” Το εκπληκτικό είναι ότι το άρθρο έγραφε το τρόπο που φτιάχνουν ένα "τσιπάκι" που το διαβάζει ο υπολογιστής και λέει, π.χ. "διαθέσιμος χώρος 2ΤΒ" και μέσα δεν υπάρχει ΚΑΘΟΛΟΥ αποθηκευτικός χώρος... ” μερικοί είναι λίγο χάπατα όμως...όταν βλέπεις στικάκι 2tb με 10ευρώ ..βρωμάει η δουλεία!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chdarmas: “Gtv"7.1 stable ” Αν όντως βλέπεις το xiaomi-gr μέσα τότε είναι αυτή Ξαναπέρασε την από πάνω αν θες ή το dolby atmos μπορείς να το κατεβάσεις από το app store της google και την twrp να την πάρεις από εδώ, ή από μέσα στη Ρομ, να την βάλεις χύμα στο κινητό, να πας στο twrp που φοράς και να την κάνεις από εκεί install. Αυτά ” την ξαναπέρασα απο επάνω και τα ίδια, οδηγό για να περάσω την twrp έχετε κάπου; ευχαριστώ!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από chdarmas: “στην παραπάνω stable(update.zip etc ) όλα καλά ” Στις Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο (τέρμα κάτω) - Τι Έκδοση MIUI λέει ότι φορείς? Γράψε μου το όλο να επιβεβαιώσουμε και σε λέμε για αυτά που ρωτάς ” Gtv"7.1 stable
-
παίδες πήγα από την mulilanguage stable στην παραπάνω stable(update.zip etc ) όλα καλά άλλα στο recovery mode μου φέρνει το παλιό μενού και όχι το TWRP 3.0 και δεν εγκατασταθηκε κ το ATMos , διορθώνεται κάπως; ευχαριστώ!
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chdarmas: “τι να κάνω;;;; κάποιος να βοηθήσει να προλάβει το εγκεφαλικό ” συνεχίζεις από εδώ >>>Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" από το βήμα 4 ” ευχαριστώ αλλά; για redmi 2 -2g ram δεν βλέπω fastboot rom? Λίστα με Fastboot Roms για όλες τις συσκευές..
-
σε Redmi_2_2 έμεινε στο σημα του ΜΙ μετα το restart.. πηγα εδω για fastboot Xiaomi MIUI Official Forum κατεβασα την Redmi 2 Latest Global Developer Version Fastboot File Download και δεν γίνεται τίποτα μου βγάζει το επισυναπτομενο error , τι να κάνω;;;; κάποιος να βοηθήσει να προλάβει το εγκεφαλικό
-
αναμένω την εκδοση για Redmi_2_2GB ευχαριστούμε!