Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 108.

• μια χαρά όλα, παίζει να υπάρχει το dolby atmos σαν apk? ευχαριστώ!

• ωραίο το ui στη νέα εφαρμογή, βέβαια στο running το ιστορικό δεν το έφτιαξαν..ακόμα σκάει η εφαρμογή.

• μετα το redmi 2 το redmi 3 τι άλλο; Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη επιτυχια!

• Παράθεση από xvagos: “Ευχάριστα νέα!!! Θα είναι σε 5,1 το redmi note 2; ” redmi 2 android 5 ; η ακόμα το ίδιο;

• +1 Ευχαριστω! Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από bolek7: “Το κατέβασα έκανα την ζευγοποιηση έχω πατήσει έναρξη προπόνησης αλλα στο σηματάκι με την καρδιά δεν γράφει τίποτα bpm ” youtube.com/watch?v=kEKSPD0kPmE δες το βιντεακι μπας και βγαλεις ακρη, η mi fit πρεπει να ειναι ανοιχτη και αυτη πανως και να εχεις πατησει την επιλογη <running><τρεχοντας>

• Παράθεση από bolek7: “Υπαρχει περίπτωση σε iPhone 6 να το κάνουμε να δουλεύει συνέχεια σε μια προπόνηση η καταγραφή παλμών ? ” κατεβασε την εφαρμογη endomondo αν και η apple θα το εχει κλειδωμενο standard για να πουλησει τα apple watches

• εχει καποια στο aliexpress.com που λενε μονο για το 1s και στο παρακατω βλεπεις αν ειναι original κινεζος ή μαιμου! :p Replacement Straps 101 - XMiBAND.com

• Xiaomi Yeelight Bedside Lamp

chdarmas - - Yeelight

Μήνυμα

Nice! Υποθετω οτι ειναι led σωστα; επισης ο τυπος λαμπας που παιρνει αν καει υπαρχει στην ελληνική αγορα; Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• πλέον έχουν διακοπές στη κινά και για 2 εβδομάδες δεν λέει να παραγγέλνεις γιατί θα περιμενεις 1 μηνα και...

• RE:

chdarmas - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Δεν έχω το 1s.” Περαστικα :p Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από barcelonistas1899: “Μόλις παρέλαβα το xiaomi mi band 2! Ψιλοαπογοητευση! Είμαι ξαπλωμενος και κουνάω το χέρι μου, και αυτό μετράει βήματα!” Το θεμα ειναι οι θερμιδες που καιες σε συνδιασμο των σφυγμων που κανεις οταν γυμναζεσαι.δες με το endomondo που λεν παραπανω. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kallair: “Παράθεση από chdarmas: “Παράθεση από kallair: “διαβάζοντας το αγγλικο miui, βρηκα τρόπο για να εχεις συνεχόμενη μέτρηση παλμών χρησιμοποιόντας την εφαρμογή endomondo. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Κοντολογις, τρεχεις πρώτα το endomondo, μετά ανοιγεις το running στο mi fit να τρέχει στο παρασκήνιο και έτσι ενημερώνεται live και το endomondo app για τους παλμους! Xiaomi Mi band All you need to know thread - Post #209 To δοκιμασα πρόχειρα και…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από VaggelisL: “Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από stefanos1985: “και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2 ” Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει...Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart. Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ. ” Αυτό το παθαινω και γω με το note 2 μου.... Στάλ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από kallair: “διαβάζοντας το αγγλικο miui, βρηκα τρόπο για να εχεις συνεχόμενη μέτρηση παλμών χρησιμοποιόντας την εφαρμογή endomondo. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. Κοντολογις, τρεχεις πρώτα το endomondo, μετά ανοιγεις το running στο mi fit να τρέχει στο παρασκήνιο και έτσι ενημερώνεται live και το endomondo app για τους παλμους! Xiaomi Mi band All you need to know thread - Post #209 To δοκιμασα πρόχειρα και όντως δουλευει και σου δείχνει η εφαρμογή endo…

• θελει πολύ κώδικα ακόμα απο τους ινδούς developers με τα 7 χέρια και τα 3 κεφάλια :P να γίνει πιο αξιόπιστη η εφαρμογή, π.χ. αν εγώ θέλω να μετράω μέσα σε κλειστό χώρο , γυμναστήριο , αν δεν ανοίξεις gps δεν ξεκινάει να μετράει σφυγμούς, και με το history είναι γενικό bug είδα και στο αγγλόφωνο forum.

• Καλησπερα! fm radio εχει τελικά; γιατι στο gsmarena λεει εχει και σε ενα eshop που ρωτησα λενε δεν εχει;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από birel-motosport: “ρε παιδιά ποιος ο λόγος να μετράει συνέχεια παλμους??” Να βλεπεις με ακριβεια ποσες θερμιδες καιες τη μερα Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

chdarmas - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από mankap: “Μπορεί να μας πει κάποιος ,σε αυτή την τιμή που λένε ,από που το αγοράζει κανείς;; ” Μάλλον είναι η τιμή χοντρικής, εκτός και αν πάει κανείς Κίνα και το βρει τόσο :/” Κανα 130€ υπολογιζω να κανει Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• -Βγες απ τη γραμμη να παρω τηλέφωνο ρε διαολε -Μη το σηκωσεις μανα κατεβαζω στο limewire Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk