Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 108.
-
που μας έβγαλαν δευτερους. Ελεος Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Δοκιμάστε να βάλετε την τελευταία στο φόρουμ 1.8.111” Παιζει σωστα ,ευχαριστω .ενα bug που βρηκα το μενου τρεχοντας σκαει οταν πας στο ιστορικό του Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
2 μερες δε παρατηρησα καποιο bug , thank you!
-
εχω το νεο band και την έκδοση Mit Fit - 1.7.812 έχω βάλει να ξεκλειδώνει αυτόματο το band το κινητό και μετά απο κάποιες ώρες δεν δουλέυει το ξεκλέιδωμα, κάνω τα γνωστά unpair - pair κ.λ.π. και πάλι απ την αρχή κολλάει μετά απ κάποιες ώρες το έχει και άλλος το θέμα είναι bug ? ευχαριστώ.
-
το παράλαβα και εγώ δουλεύει άψογα, έχει και μια επιλογή για την ποιότητα του αέρα
-
Ολα καλα.ευχαριστουμε
-
το δικό μου ακόμα τίποτα ... 2 βδομαδες εχουν περασει στο ιδιο status
-
πάμε γερά. chdarmas=ChrysGreece
-
παραδόξως με βόλεψε ειδικά το Reminder που έχει,τα tabs είναι λίγο πιο άβολα γιατί μπαίνεις σε βάθος και αν δε κλικάρεις αλλού δεν εχει back...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “καλημερα παιδια εχει παρει κανενας στα χερια του το Mi band? (τον τελευταιο μηνα εχουν μεγαλη καθυστεριση τα πραγματα απο κινα η ειναι ιδεα μου?)” Αναμονη και εγω βεβαια 1.5 εβδομαδα εεχει περασει.. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
για redmi 1 απο miui 6 σε miui 7 απο recovery mode γινεται η αναβάθμιση μόνο έτσι;
-
ολά καλά! android 5 ξέρουμε πότε θα βγει
-
Καλημέρα, στο www.merimobiles.com μου είπαν είναι σε stock και έγινε η παραγγελία μόλις.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από Antonis95gr: “Νομίζω πως η τελευταία ROM σέρνεται όπως και η προηγούμενη της....με καθαρό Install όλα αυτά...το Xposed μπορεί να μπει στις καινούριες ROM σαν mode?(αν λέω τον σωστό όρο) αν και το κάνω χειροκίνητα πλέων....κάτι ακόμα στις τελευταίες ROM από όταν συνδυάσατε το Source από xiaomi.eu και en.miui.com υπάρχουν πολλές άχρηστες γλώσσες μέσα στο κινητό ενώ με το en.miui.com ήταν Αγγλικά Κινεζικά Ελληνικά (και έχω την εντύπωση ότι ήταν πιο γρήγορο…
-
μου φαίνεται κρατάει παραπάνω η μπαταριά από την προηγούμενη ρομ. Παράθεση: “”
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από maddoctor: “Εάν το Smart Home δεχόταν διεύθυνση Ελλαδας, θα ήταν φοβερά, αλλά.... Στην τιμή αυτή προσθετεις ένα 40-50% που είναι το κερδος/κόστος του μεταπωλητή. Πιστεύω κάπου στα 25$ - 30$ θα πάει τελική. ” Υπάρχουν κάτι τύποι, (υπηρεσία ή κάτι τέτοιο?) που υποτίθεται ότι κάνουν τη "δουλειά" για σένα. Δηλαδή, αγοράζουν το προϊόν, (με διεύθυνση Κίνας), παραλαμβάνουν και όπως είναι, το στέλνουν πακέτο σπίτι σου... Εσύ προπληρώνεις το προϊόν, πληρώνεις τα ταχυδρο…
-
το εχει βάλει presale το ibuygou.com Xiaomi Mi Band 1S Smart Fitness IP67 Tracker(Photoesthetic Edition)
-
ολα καλά σε redmi2 s
-
ευχαριστούμε, ολά καλά μέχρι τώρα.