Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 229.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από user_1024: “Σε Hennessy έχω πρόβλημα εκτός από το Clean Master και με τα θέματα. Μου λέει ότι δεν έχω δικαίωμα για αυτήν την περιοχή και δεν ανοίγει. Κλείνει απότομα. Υπάρχει κάνα apk για τον Mi theme manager μπας και στρώσει;” Δοκίμασες να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή θέματα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bas13bou: “Γνωρίζετε αν πρόκειται να βγει καινούργια Ρομ;” Είχαν πει ότι αν έχουν source από CN/xiaomi.eu, μέχρι την Κυριακή θα μας δώσουν νέες rom. Εν αναμονή λοιπόν! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “πωωωωω εχεις δικιο... εκανα 2-3 φορεσ εγκατασταση ρομ και το ενεργοποιησα και τωρα που εκανα clean install και ειναι ολα οπως πρεπει δεν εχω για σημερα αλλες ενεργοποιησεις))))))) 3 το 24ωρο λεει ο ποιητης)))))))))))) αυριο παλι)))))” Την έχω πατήσει και γω!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από TOLIS38: “παιδια εκανα καθαρη εγατασταση και για ενα περιεργο λογο δεν μπορει να κανει ενεργοποιηση με την κληση το VIBER. paizei kati ?????” Έγινε ξανά δοκιμή για ενεργοποίηση του το τελευταίο 24ωρο; Απ' ότι έχω δει επιτρέπει μια φορά το 24ωρο. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Kostis_87: “@tassosmer Με μπαταρία πως τα πας? ” Κατά μέσο όρο η οθόνη βγάζει 4 ώρες!
-
8.4.19 μέσω ΟΤΑ στο omega και όλα πηγαίνουν ρολόι! Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει η ομάδα να κάνει κάτι με την global!
-
-
-
Εγώ αν δω στο redmi pro ότι αφού περάσω τη rom αργεί πολύ να μπει, κάνω μια επανεκκίνηση (power+το κουμπί της μείωσης της έντασης του ήχου) και μπαίνει γρήγορα!
-
-
-
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- fix-it-felix_4870880_lrg.jpg Είναι έτοιμες οι νέες XTRV-8.3.15 & ARΩMA ROM για τα RedMi Pro (Omega) & RedMi Note 3 (Hennessy). Όπως πάντα οι σύνδεσμοι για την λήψη τους βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος.” Σε redmi pro περνάμε από πάνω; Έχω την aroma 8.3.8! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παιδιά ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Σε ότι αφορά τις νέες ROM με Global Source είναι σε μεταβατικό - δοκιμαστικό στάδιο και σε κάθε Update θα προσθέτουμε - διορθώνουμε πράγματα που επισημαίνετε. Θα χρειαστεί λιγάκι χρόνος, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα έχουμε εξαιρετικές ROM που θα αναβαθμίζουν τις συσκευές σας, χωρίς τα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι τώρα. Λιγάκι υπομονή και όλα θα φτιάξουν. Μην ξεχνάτε πως είναι πάρα πολλές οι συσκευές και απίστευτα μεγάλος …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antony97: “Με ποια rom εισαι;” Την τελευταία dev των παιδιών! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από antony97: “Πόσες ώρες on screen σας βγάζει σε μία φυσιολογική μέρα; Εμένα φτάνει τις περίπου 4.5-5 ώρες μέχρι να σβήσει νομίζω θα μπορούσε καλύτερα” Και μένα κάπου τόσο! Ανάλογα και με τις εφαρμογές που θα τρέξουν! Μπορεί να βγάλει και παραπάνω! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Καλά δεν αναφερόμουν σε σένα. Εσύ δεν κατάλαβα γιατί κατεβάζεις από απκμιρρορ , την έκδοση του play δεν έχει εκεί; Γιατί δεν την κατεβάζεις κατευθείαν από το play; ” Θυμάμαι που στο playstore η έκδοση ήταν πιο πίσω!Και τώρα που το είδα είναι 2 εκδόσεις πίσω!
-
Παράθεση από kodorevi8ulis: “Γιατί να το κάνω; μια χαρά κάνει αναβάθμιση από μόνο του, γιατί να μπλεκω με περιττα προγράμματα (σορρυ εξακολουθω να μην καταλαβαινω την σχεση, οταν καλα καλα δε μπορει να κανει την δουλειά του το πρόγραμμα εκεί που πρέπει, δηλαδή στα κινητά)” Εγώ το είπα γιατί πιο πάνω αναφέρθηκε πρόβλημα στη λειτουργία του και η αναβάθμιση μέσω υπολογιστή! Ως εναλλακτικό τρόπο! (εκτός κι αν κάνω λάθος στο πρόβλημα που αναφέρθηκε) Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapat…