Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 229.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Mersey7: “Σε Redmi pro (omega) παρατηρώ απίστευτο battery drain... Απο το 100% μόνο με απλό surf χωρίς άλλη εφαρμογή έπεσε στο 80% σε 5 λεπτά!!!!! Και επίσης για πρώτη φορά χρειάστηκε 4 επανεκκινησεις για να στρώσει. Αυτά τα ολίγα.... Καλή πρωτοχρονιά να έχετε όλοι, με υγεία και δημιουργικότητα!” Από Οκτώβριο-Νοέμβριο και στο επίσημο forum παραπονιούνται για battery drain ακόμα και στην stable! Εγώ απενεργοποίησα και τον συγχρονισμό μπας και δω φως! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρη…
-
Όλα καλά σε redmi pro! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι! Φαντάζομαι ότι το λέει για να την περάσουμε και να έχουμε λειτουργικό τηλέφωνο μέχρι να βγάλουν εκ νέου τη rom! @tan Ακριβώς! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα σε redmi pro αλλά δεν έχω launcher! Βγάζει συνέχεια σφάλμα! Επιστροφή στην προηγούμενη έκδοση προς το παρόν! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@kostas_7 μέχρι τώρα δεν είχα θέμα με την μπαταρία! Η διάρκεια της μπαταρίας εξαρτάται από πολλά πράγματα! Απλά αυτή τη φορά διαμαρτυρήθηκαν από διάφορες συσκευές! Οπότε γιατί να είναι πρόβλημα της συσκευής (μιλάμε για συσκευή 2 ετών περίπου) και να μην είναι θέμα source; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.5.3 Stable]
ΜήνυμαΠέρασα το αρχείο του 3ου ποστ έχοντας την original 3.5.3 έκδοση του mifit. Μου βγάζει μόνο το εικονίδιο του τηλεφώνου στην κλήση! Πώς θα μου εμφανίζονται τα γράμματα; Τι κάνω λάθος; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@M@nos Δοκίμασες με κάποιον download manager; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kouskous: “Η εγκατάσταση έγινε οι αλλά έχω ένα πρόβλημα. Μου έσβησε το Sygic και όταν πάω να τα ξανακατέβει από το play strore το κατεβάζει αλλά δεν το κάνει εγκατάσταση.... Καμιά ιδέα;;; Xiaomi kate” Σου βγάζει κάποιο μήνυμα; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Redmi pro όλα καλά! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από thanasisk: “Εντυπωσεις για την 8.10.25 από αυτούς που την πέρασαν; Αν είναι εντάξει να κάνω την απόπειρα να αφήσω την global και να πάω σε cn/en” Εγώ είμαι ευχαριστημένος! Θεωρώ ότι είναι καλύτερη από την προηγούμενη! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΟκ! Ευχαριστώ! Έχω την 8.10.25 που είναι με cn/eu source!Παράθεση από Kefalas99: “Παράθεση από tassosmer: “Βλέπω που γράφουν για την google camera! Είμαι με την τελευταία απλή xtrv... Υπάρχει κάποιο zip που μπορώ να την δοκιμάσω; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Φιλαράκο η Google Camera δεν δουλεύει με επεξεργαστές mtk. Είναι μόνο για snapdragon. Οπότε δεν θα δουλεύει στο κινητό σου. Επίσης κάτι άσχετο... Ποια είναι η τελευταία έκδοση της XTRV που λες ότι έχεις;” Στάλθηκε…