Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 201.

• Redmi Note 2 ROMs

bomberb17 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Λοιπόν τα bugs που έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής με την 5.9.2 είναι 1. Δεν μπαίνει στις πρόσθετες ρυθμίσεις 2. Όταν τρέχω μια εφαρμογή με μεγάλη απαίτηση σε μνήμη, (πχ. ένα παιχνίδι), κολλάει και επανεκκινεί ο launcher όταν βγω από αυτό

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Λοιπόν τελικά η τελευταία rom είναι αρκετά βελτιωμένη. SMS δουλεύουν κανονικά, YouTube, messenger κλπ δεν κρασαρουν, και σε AnTuTu παίρνω πλέον 44000, δείγμα της καλύτερης απόδοσης. Μου φαίνεται ότι και δεν ζεσταίνεται τόσο. Το μόνο bug που έχω βρει μέχρι στιγμής είναι ότι δεν μπαίνει στις ρυθμίσεις - > πρόσθετες ρυθμίσεις και κρασαρει.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Οκ δε το είχα πάρει χαμπάρι, θα το δοκιμάσω ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Εδώ Miui 5.9.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support γράφουν ότι λόγω των bugs αντικαταστήσανε την multilanguage rom.. Τη βρήκα εδώ. Μπορεί κάποιος να περάσει τις διορθώσεις και στην GTV? xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.2_v7-5.0.zip | xiaomi.eu_multi_hermes_5.9.2_v7-5.0.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Λοιπόν εδώ Miui 5.9.1 | Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support λένε ότι η Hermes rom αποσύρθηκε λόγω πολλών bugs!! (μεταξύ αυτών και τα sms, Facebook, YouTube κλπ.) Λένε ότι έβγαλαν καινούρια..

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Λοιπόν έκανα τα εξής: 1. Μέσω recovery πήγα ξανά με restore στην κινέζικη rom που είχε όταν ήρθε (την είχα κάνει backup αμέσως). Με το που μπήκε, μου ήρθαν ένα σωρό sms (από τις δοκιμές που έκανα, που δεν ερχόντουσαν πριν). 2. Μέσω update, επιλογή το xiaomi-miui-hellas-5.0_hermes_GTV-5.9.2.zip στην SD μου 3. Μπαίνει μόνο του twrp και κάνει install. Αφού τελειώσει και ξαναμπουτάρει, μπαίνω πάλι recovery και κάνω wipe data-cache. 4. Reboot στην 5.9.2, τα SMS πάλι δε δουλεύουν... Είμαι σχεδόν σίγου…

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Έκανα ξανά εγκατάσταση της rom από το update, αλλά τα SMS πάλι δε δουλεύουν!!

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Παιδιά η rom έχει σοβαρά προβλήματα! Βασικότερο όπως έγραψε και ο Βαγγέλης παραπάνω είναι ότι δε δουλεύουν τα SMS!! Δοκίμασα να κατεβάσω άλλη εφαρμογή (go SMS) αλλά με το που την κάνω προεπιλεγμενη, χάνεται η επιλογή και γίνεται πάλι η εφαρμογή της rom! Επίσης κολλάνε ΠΑΡΑ πολλές εφαρμογές. Οι πιο γνωστές που δε μου δουλεύουν είναι Facebook messenger, wake lock detector, YouTube, και πολλές άλλες έχουν προβλήματα π.χ. στο Facebook δεν ανοίγει τις φωτογραφίες..

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Έχω κάνει διαγραφή δεδομένων στο messenger ,αλά πάλι τα ίδια .” Και σε εμένα κρασαρει, πολύ κακό αυτό μια που το messenger είναι βασική εφαρμογή.. Καμία λύση υπάρχει μέχρι να βγει νέα ρομ? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Ampelift: “Καλησπέρα ,και που βρε παλικάρι μου θα σου σταθεί εμπόδιο το 40000 η χρήσιμο αν υπήρχε το 140000 στην καθημερινοτητα σου ?” Δεν βγάζω νόημα από το σχόλιο σου.. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Ορίστε και ένα benchmark.. Με το ζόρι πιάνω τα 40000 f64ca7b4d080b2762e113c3f06fa55c0.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Πάνω στην ώρα! Την κατεβάζω να την περάσω για να σας πω εντυπώσεις... Εν τω μεταξύ πέρασα twrp recovery σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό [MIUI Device Team]How to flash TWRP Recovery and Super Su(Root) on Redmi Note 2 - Redmi Note 2/Prime - Xiaomi MIUI Official Forum δεν ξέρω αν υπάρχει νεότερη έκδοση, πάντως αυτή φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.. Η διαδικασία root που υπάρχει στο ίδιο link δεν μου δουλεύει εμένα πάντως.

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Λοιπόν τελικά το παρέλαβα. Αρχικές εντυπώσεις πολύ καλές, φαίνεται αρκετά γρήγορο στην ανταπόκριση. Τελικά όντως έχει micro-SIM, οπότε θα πρέπει να πάω για κόψιμο SIM, μέχρι τότε δε μπορώ να το δοκιμάσω σαν τηλέφωνο. Η ROM του έχει μια-δυο κινέζικες εφαρμογές, αλλά τα ελληνικά δουλεύουν μια χαρά. Έχει MIUI 6... Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι μέσα (κάτω από την μπαταρία) γράφει "TD-LTE" και μετά κάτι κινέζικα.. Παίζει να μου στείλανε το κινέζικο μοντέλο (TDD-LTE) που δεν παίζει εκτός Κίνας;

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Είναι στο ταχυδρομείο, αύριο πάω να το παραλάβω.. Είδα και στο en.miui.com ότι ακόμα δεν έχει βγει global ROM, μόνο κινέζικες υπάρχουν!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bomberb17: “Ευχαριστώ.. Είναι έτοιμο να αναχωρήσει από Σιγκαπούρη..” Μέχρι να έρθει, η rom θα είναι έτοιμη... :thumbsup:” Στο tracking πάντως μου λέει για 28/8 Παράθεση: “ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ” οπότε σήμερα - αύριο λογικά το παραλαμβάνω, ROM όμως δε βλέπω πουθενά.. :confused:

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bomberb17: “Καλησπέρα σε όλους, εγκαινιάζω το υποφόρουμ μια και έχω παραγγείλει ήδη το Note 2 από minideal στα $165, λογικά σε 2-3 βδομάδες θα μου έρθει μια και έχω ήδη tracking. Η ερώτησή μου είναι εάν πρόκεται να έχουμε κάποια ελληνική MIUI rom όπως για τις υπόλοιπες xiaomi συσκευές..” Με το καλό να παραλάβεις! Καλορίζικο! Η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ΝΑΙ, σίγουρα θα βγει ελληνική ρομ για τη συγκεκριμένη συσκευή, όπως άλλωστε υπάρχουν ελληνικές ρομς για …

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, εγκαινιάζω το υποφόρουμ μια και έχω παραγγείλει ήδη το Note 2 από minideal στα $165, λογικά σε 2-3 βδομάδες θα μου έρθει μια και έχω ήδη tracking. Η ερώτησή μου είναι εάν πρόκεται να έχουμε κάποια ελληνική MIUI rom όπως για τις υπόλοιπες xiaomi συσκευές..

• Έκανα αναβάθμιση σε xiaomi-miui-hellas-4.4.2_lcsh92_wet_jb9_GTV-5.4.3 (η προηγούμενη μου ήταν η xiaomi-miui-hellas-4.2.2_lcsh92_wet_jb9_Stable34-Hellas-GTV-4.9.19). Μέχρι στιγμής όλα μου δουλεύουν μια χαρά (και δεν χρειάστηκε να κάνω wipe dalvik/cache). Ενώ μου αρέσει αρκετά το νέο περιβάλλον της MIUI 6, κάποια πράγματα με ξενίζουν, αν μπορεί ή ξέρει κάποιος λύσεις για τα παρακάτω: 1. Πως μπορούμε να σβήσουμε την μπάρα "Open music player" που εμφανίζεται πάνω από τα toggle icons όταν τραβάμε κάτ…

• Νομίζω όμως ότι όλα αυτά γεμίζουν τον εσωτερικό χώρο του τηλεφώνου, παρόλο που έχω εγκαταστήσει το xextstorage, και μου βγάζει μήνυμα ότι ο χώρος στην συσκευή δεν επαρκεί από το google play όταν πάω να εγκαταστήσω κάτι καινούριο..

• Αντιμετωπίζω το εξής περίεργο πρόβλημα, ψάχνοντας γιατί γέμισε ο εσωτερικός χώρος του Note, με τον root browser είδα ότι υπάρχουν τα ίδια ακριβώς αρχεία σε 3 σημεία /sdcard/ /storage/sdcard0 /storage/emulated/0/ /storage/emulated/legacy/ Δοκίμασα μάλιστα να σβήσω ένα αρχείο σε ένα από αυτά και το αρχείο αυτό σβήνεται και στα 4, είναι δηλαδή ακριβώς τα ίδια. Έχω επίσης εγκατεσημένο WSM tools και Xextstorage. Ξέρει κανείς τι γίνεται? Δείτε και screenshot από τις επιλογές του xextstorage.. Screensh…