Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 201.
-
Καλή επιτυχία!
-
Αργό ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ έκανα, θα το παρακολουθήσω πως θα πάει και θα επανέλθω
-
Αργό ξεκλείδωμα
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους, έχω εδώ και μερικές βδομάδες το redmi note 5, έχω την XTRV 8.7.5 (δε πάω σε ARB εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος). Το κινητό γενικά πάει μια χαρά, το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι αν μείνει ώρα χωρίς να το "πειράξω", αν π.χ. με πάρει κάποιος τηλέφωνο, τότε αργεί πολύ (περίπου 3-4 δευτερόλεπτα) να εμφανιστεί το νούμερο που με καλεί και να μπορέσω να απαντήσω (δηλαδή χτυπάει ο ήχος κλήσης και μένει για λίγο κολλημένο στην οθόνη κλειδώματος). Το ίδιο συμβαίνει βέβαια και αν πάω να τ…
-
Παράθεση από stauros2653: “Παράθεση από fanismarg: “Τελικά η 8.7. 26 είναι εντάξει; την πέρασε κάνεις; Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ναι την περασα και ειναι καλη χωρις πολλα θεματα.βεβαια το θεμα ηχων ειδοποιησεων παραμενει.περασα πιο πριν και την 9.5.19stable αλλα ειχε το ιδιο προβλημα. ” Άρα τελικά δεν υπάρχει για μένα κανένας λόγος να πάει κάποιος σε ARB. Ας φτιάξουν πρώτα το θέμα των ήχων των ειδοποιήσεων και ίσως μετά το ξανασκεφτώ..
-
Παράθεση από stauros2653: “εγω παλι εχω πελαγωσει με το τηλεφωνακι και συγκεκριμενα με τους ηχους ειδοποιήσεων.κριμα γιατι δυσκολα βρισκεις αλλες μαρκες με αυτα τα χαρακτηριστικα.το θεμα ειναι οτι υπαρχει το προβλημα και με την xtrv αλλα και με την ,9.5.19. οποτε σκέφτομαι μηπως ειναι ελατωμα της συσκευης,ειδικα με ακουστικα συνδεδεμενα. ” Αυτό με τους ήχους ειδοποιήσεων είναι όντως πολύ ενοχλητικό, το έχω αναφέρει 2 φορές στο παρόν νήμα αλλά απότι φαίνεται το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι ROM με το …
-
Θα μπορείς να μας πεις από που το αγόρασες; Από Ελληνικό μαγαζί ή από κινεζομάγαζο;
-
Παράθεση από bomberb17: “Ερώτηση που μάλλον έχει σχέση περισσότερο με τη miui 10 παρά με το ίδιο του κινητό (έχω 8.7.5 και δε πρόκειται να φύγω από εδώ!) Πως μπορώ να επιλέξω ήχο ειδοποίησης για τα SMS μόνο? Και λέω μόνο γιατί έχει ως επιλογή να αλλάξεις "sounds for messages and notifications" πολυ εδώ αλλάζει μεν τον ήχο των SMS αλλά αλλάζει μαζί και τους ήχους των ειδοποιήσεων του συστήματος(πχ χαμηλή μπαταρία)... ” Λοιπόν τελικά απότι φαίνεται είναι bug Same sound for sms and notification - B…
-
Ερώτηση που μάλλον έχει σχέση περισσότερο με τη miui 10 παρά με το ίδιο του κινητό (έχω 8.7.5 και δε πρόκειται να φύγω από εδώ!) Πως μπορώ να επιλέξω ήχο ειδοποίησης για τα SMS μόνο? Και λέω μόνο γιατί έχει ως επιλογή να αλλάξεις "sounds for messages and notifications" πολυ εδώ αλλάζει μεν τον ήχο των SMS αλλά αλλάζει μαζί και τους ήχους των ειδοποιήσεων του συστήματος(πχ χαμηλή μπαταρία)...
-
Τι να πω μακάρι να βρεθεί λύση.. Από που το αγόρασες? Θα πρέπει να υπάρχει κάποια διαδικασία να στο αντικαταστησουν αν δε γίνεται τίποτα.. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Έχουμε κανένα update? Παρακολουθώ με αγωνία! Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Λοιπόν έκανα τα βήματα του οδηγού (τα περισσότερα τα είχα κάνει ήδη), αν και κάποιες ρυθμίσεις δε φαίνεται να υπάρχουν στη MIUI10, όπως η 1α. Δεν έκανε κάποια διαφορά. Τελικά ένανα απεγκατάστση και επανεγκατάσταση το gmail, μετά λειτοργούσαν.. Μάλλον έφταιγε το ότι εγκαταστάθηκε μόνο του από το MI backup - restore!
-
Καλημέρα, Παρέλαβα το κινητό μόλις, και πέρασα την τελευταία xtrv Rom miui 10. Το πρόβλημα που παρατηρώ είναι ότι δεν παίρνω σχεδόν κανένα notification, πχ το Gmail δε μου βγάζει μήνυμα στη μπάρα ούτε κάνει ήχο. Το ίδιο και το viber.. Έχω βάλει φυσικά τις αντίστοιχες επιλογές.. Καμία ιδέα? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Καλησπέρα σε όλους.. Έχω εδώ και 1 μήνα την nikel XTRV Stable 9.2.1.0. Την έβαλα έχοντας κάνει πρώτα full wipe και factory reset. Μέσα σε αυτό το μήνα έχω παρατηρήσει ότι το κινητό γενικώς crashάρει αρκετά.. Το παθαίνει σε άσχετες στιγμές χωρίς να τρέχω κάποιο συγκεκριμένο app ή να το ζορίζω ιδιαίτερα. Μια κολλάει στο firefox, μια στις ρυθμίσεις εφαρμογών, μια στο google maps κτλ κτλ. To παθαίνει αρκετά συχνά, κατά μέσο όρο θα έλεγα 1 φορά τη μέρα.. Και όταν λέω crashάρει εννοώ ότι η οθόνη παγών…