Παιδιά ερώτηση.. Έχω βάλει stable xtrv 9.2.1.0 και δε μου δουλεύουν τα δεδομένα.. Βασικά είμαι σε περιοχή όπου ξέρω ότι δεν έχει 4G αλλά το κινητό βγάζει σήμα 4G και δε συνδέεται. Αν του βάλω να δουλέψει σε 3G τότε αυτό πάλι 4G βγάζει! Υπάρχει κάποιο fix? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ok το έκανα και ξαναφλάσαρα από την αρχή, πάλι τίποτα δεν βγάζει sim... =============== Δεκ 31st 2017, 7:04pm =============== About phone -> Baseband version: "Unknown"...
Ok πάω εδώ Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK) αλλά δε βλέπω κάπου πως να επιλέξω το .img αρχείο Μόνο .bin και scatter file λέει να επιλέξουμε από την αποσυμπιεσμένη ρομ...
Παιδιά έλεος δε μπορώ να κάνω τίποτα. Μου κολλάει στις αρχικές οθόνες εκεί που λέει "sign in to your Mi account" βάζω password και όταν πατάω activate account μου κολλάει στο "checking password"!!!!
Ok μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ πως ακριβώς θα φλασάρω το p74 με το sp flash tool? =============== Δεκ 31st 2017, 5:42pm =============== Άκυρο το βρήκα έχει οδηγίες στο link. Δε μου το έφτιαξε όμως, οπότε πάω με τη global rom φλασάρισμα και βλέπουμε.. (τι μπλέξιμο πρωτοχρονιάτικα..!) =============== Δεκ 31st 2017, 5:48pm =============== Μόλις τελείωσε το flashάρισμα, SIM πάλι δε βλέπω!!! Τι κάνουμε; =============== Δεκ 31st 2017, 6:06pm =============== Έκανα τη διαδικασία αυτή Ελληνικός οδηγό…
Παιδιά βοήθεια! Έβαλα την global miui 9 (αφού έκανα πρώτα wipe) και δε μου αναγνωρίζει τη sim! Έκανα restore στην miui 8 που είχα αλλά ούτε εκεί την αναγνωρίζει! Τι γίνεται;;;;